Zico'nun İlk tercihi F.Bahçe

Zico Fenerbahçede Kalmalı Mı?

• Kullanılan toplam oy
    53

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
İtalyan basınının 'Lazio'yu istiyor' diye yazdığı Zico, kalmaktan yana.

G.Saray'a yenilip şampiyonluk yolundaki avantajını kaybedince hedef adam haline gelen Zico, geleceğiyle ilgili kararını ligin son maçından sonra verecek. İtalyan Il Messaggero gazetesinin "Zico, Lazio'yu çalıştırmak istiyor" diye yazmasına rağmen, Brezilyalı hocanın öncelikle F.Bahçe'de kalmak istediği, bunun gerçekleşmemesi
halinde İtalya'ya gideceği öğrenildi. F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren Zico'nun, lig bittikten sonra yöneticilerle görüşeceği ve kalmak istediğini bildireceği vurgulandı.

Fb li olupta Zico gitsin diyenlerin varsa nankörlükten başka birşey yapmamış olurlar..tabi anket tutarsa Fenerliden cok Gs lının katılacagını varsayarsak Zico gidecek gibi gözüküyor hackhellde :D

Bence gıderse bozuk olur adam alısmıs takıma hazır..

Kalmaktan başka alternatifi yok kalacak

Zico'nun ßize kazandırdıkLarından sonra...Diğer takımLarın teknik direktörLerine ders niteLiğinde işLer çıkardıktan sonra sadece ßir Gs yeniLgisi yüzünden yaptıkLarı yaßana atıLamaz...ßana göre Fenerbahçe için en iyisi ooo...Futbolcu diLinden iyi anlayan ßiri..Lafın kısası kaLması en doğru tercih oLacaktır Fenerßahçe adına....​

Zico'nun ßize kazandırdıkLarından sonra...Diğer takımLarın teknik direktörLerine ders niteLiğinde işLer çıkardıktan sonra sadece ßir Gs yeniLgisi yüzünden yaptıkLarı yaßana atıLamaz...ßana göre Fenerbahçe için en iyisi ooo...Futbolcu diLinden iyi anlayan ßiri..Lafın kısası kaLması en doğru tercih oLacaktır Fenerßahçe adına....​

dostum teşhisi koymuş bile benim yerime :D aynılarını söyleyecektim :melek

zicoyu isteyen kulüp varmı

Zico gibi bir yetenegi böylesine bir brezilya takımından kaçırmak çok kötü olsa gerek Süper Bence Kalsın !

ѕσηυη¢υ;2854487' Alıntı:
Fb li olupta Zico gitsin diyenlerin varsa nankörlükten başka birşey yapmamış olurlar..tabi anket tutarsa Fenerliden cok Gs lının katılacagını varsayarsak Zico gidecek gibi gözüküyor hackhellde :D

ben Galatasaraylıyım ama kalsın diyorum

diğer takımların teknik direktörlerinemi ?

neden her Fb haberine gs lilerin büyük çogunlugu saçma sapan postlar atıyor normal yazan çok az kişi var

gitsin yerine başkası gelsin bence

Geri