SENAT0R
Banned
- Reaction score
- 0
Brezilya basını ve UEFA´nın resmi internet sitesine çarpıcı açıklamalar yapan Zico´nun Fener´den ayrılma ihtimali ne kadar yüksekse, onun yerine Scolari´nin gelme ihtimali de o kadar yüksek...
‘Benim için artık zor’
Zico önce Brezilya basınına konuştu: “Ortadaki tek gerçek şu; kulübümle şu ana kadar yaptığım görüşmeler pek de olumlu geçmedi. Bir hafta içinde Fenerbahçe Yönetimi’nden haber alamazsam, ayrılacağım.” Daha sonra UEFA’nın resmi sitesinde ‘chat’ yoluyla taraftarlarla sohbet eden Brezilyalı hoca, açıklamalarının dozajını biraz daha artırdı: “Artık Fenerbahçe’de kalmak benim için zor olacak. Görüşmelerin, sözleşmemin bitmesine 15 gün kala başlamasına üzülüyorum...”
Maksat huzur bozulmasın
İşte bu açıklamaların ardından Sarı-Lacivertli camiada herkes Zico’nun ayrılık haberini beklemeye başladı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Zico’ya, ücretine ciddi bir zam istediği için kızgın olduğu ifade edilirken, Brezilya futbolunun efsanesine resmen veda edilmesi durumunda göreve gelecek isim de neredeyse belli: Scolari... Yola Brezilyalı bir hocayla devam etmek isteyen yönetim, böylece Alex, Deivid, Roberto Carlos gibi yıldızların huzurunu bozmamayı hedefliyor.