Zico'dan Aragones'e eleştiri!

mrzlem

New member
Reaction score
0
Zico'dan Aragones'e eleştiri!

"Dış sahada tek forvetle oyuna başlamak doğru bir mantık ama maçın akışına göre B ve C planı uygulanmalı. Aurelio çok aranacağa benziyor. Bazen işler iyi gitmeyebilir. Bu yüzden sezona iyi başlayamayan Fenerbahçe’nin sabra ihtiyacı var."

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne 3-1’lik Porto yenilgisi ile giren Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico, ülkesinde izlediği maç ile ilgili görüşlerini bir internet sitesi ile paylaştı. Sarı lacivertli takıma Avrupa’da çeyrek final oynatarak tarihindeki en büyük başarıya imzasını koyan Brezilyalı teknik adam, Porto karşısında erken gelen gollerle yenik duruma düşen Fenerbahçe’nin henüz hazır olmadığını ve takımdan ayrılan Mehmet Aurelio’yu çok arayacağını söyledi.

Kazım kendini geliştirmeli

Aragones’in deneyimli bir çalıştırıcı olduğunu ve Fenerbahçe’nin gruptan çıkabilecek güce sahip olduğunu anlatan Zico maç ile ilgili düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi: "Deivid’in sakatlığı takım için önemli bir kayıp. Bir an önce iyileşip sahalara dönmesi gerekiyor. Geçen yılın başarılı isimlerinden biri olan Semih Şentürk’ün sakatlığı da takımın dengelerini bozmuş. Güiza’nın golünden sonra fırsatlar oldu. Ama bunu kullanamadılar.

Semih’in bu takımda önemli bir görevi var. Kulübeden bile gelse takımı ateşleyebiliyor. Dış sahada tek forvetle oyuna başlamak doğru bir mantık ama maçın akışına göre B ve C planı uygulanmalı. Kazım kendini geliştirmeli. Artık oyuna katkıda bulunmalı. Takım oyuncusu olmak için biraz daha çalışması gerekiyor. Emre çok kaliteli bir futbolcu. Bunu sahaya yansıtabilmesi için yanında mutlaka Aurelio ayarında bir oyuncu olması şart.

Aynı duruş gösterilmeli

Maldonado her geçen gün uyum sürecini azaltıyor. Tıpkı Deivid gibi takıma yararlı bir oyuncu durumuna gelecek. Sezona iyi başlayamayan Fenerbahçe’nin sabra ihtiyacı var. Bazen işler iyi gitmeyebilir. Bu durumda taraftarın takıma sahip çıkması gerekiyor. Benim dönemimde bu desteği çok hissettik. Aynı duruşu Aragones ve öğrencileri için de göstermeleri gerekiyor. Bu gruptan çıkmak için gerekli altyapı mevcut."

Bu arada Fenerbahçe dün İstanbul’a döndü. Sarı lacivertliler ayağının tozuyla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

HÜRRİYET

SaBıR TaŞı oLCaZ Bu SeNe aMa BiZ Peq SaBReTMeiZ DeDe HaBeRiN oLSuN

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3524306' Alıntı:
Kendisi çok iyi boktu ya.Bu takımın disiplinsizliği ve böyle vurdumduymazlığı senin eserin.Takımı bu kadar rahat bırakırsan ilerde böyle sorunlar çıkar işte..

çok iyi boktu tabiki ! ziconun fenerbahçesinin oynadığı futbolun mükemmelliğini kim inkar edebilir? oyuncu değişikliklerini aragones yerine samet güzel bile yapsa daa i olrdu..

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3524306' Alıntı:
Kendisi çok iyi boktu ya.Bu takımın disiplinsizliği ve böyle vurdumduymazlığı senin eserin.Takımı bu kadar rahat bırakırsan ilerde böyle sorunlar çıkar işte..

Fenerbahçe tarihinin en iyi Teknik DirektörLerinden biriydi Zico :goz:

çok iyi boktu tabiki ! ziconun fenerbahçesinin oynadığı futbolun mükemmelliğini kim inkar edebilir? oyuncu değişikliklerini aragones yerine samet güzel bile yapsa daa i olrdu..

Mükemmel futbolmu.Arkadaşım geçen sezon Zico yönetiminde ligde 10. sıra altındaki takımlara 21 puan kaybettik.Dikkatini çekerim ilk 10 un altındakiler.Sen hangi mükemmel futboldan bahsediyorsun.Senin mükemmel futbol anlayışın eğer avrupada oynanan 10 maçsa diyeceğim yok...

yapmayın ya,kendisinin en büyük avantajı futboLcuLarının neredeyse hepsinin ana diLini biLmesiydi.. Zico çok büyük topçuydu ama ii bi teknik direktör oLmak buna bağLı değiL..

yapmayın ya,kendisinin en büyük avantajı futboLcuLarının neredeyse hepsinin ana diLini biLmesiydi.. Zico çok büyük topçuydu ama ii bi teknik direktör oLmak buna bağLı değiL..

Evet Kesinlile Katılıyorum Kardeşime

Takım Kaptanı Alex le Aragonesin Arası Uçurum Ya Adamlar Hic KAfa Kafaya Vermiyor Ki ?? Zico Zamanı Alex-Zico İyi Anlaşıyordu

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3528240' Alıntı:
Mükemmel futbolmu.Arkadaşım geçen sezon Zico yönetiminde ligde 10. sıra altındaki takımlara 21 puan kaybettik.Dikkatini çekerim ilk 10 un altındakiler.Sen hangi mükemmel futboldan bahsediyorsun.Senin mükemmel futbol anlayışın eğer avrupada oynanan 10 maçsa diyeceğim yok...

evet onları diorum, hatta bi önceki sene uefa kupasındaki maçları bile diyorum, derbileri de diorum. herhangi bi sakınca da görmüyorum bunu derken.. her büyük takım kendi liginde saçma maçları kaybedebilir, bu bi ölçü değil.. türkiye şampiyonluğu da her şey değildir, bunları aşmak lazım.şampiyon yapamayan teknik adam gönderilcekse vay halimize. daum zamanında da aynı şeyi demiştim, zico zamanında da , aragones için de aynısını söylüyorum.

Geri