Zico kehanetleri bir bir tutuyor...

ManUtd

Nevşehir Lee
Reaction score
0
Zico kehanetleri bir bir tutuyor...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico'nun 2009 kehanetleri bir bir tutuyor...

zico-140409-ic1.jpg

CSKA Moskova’yı çalıştıran Zico, eski takımını unutmazken bazı yöneticilerle de görüsmelerine devam ediyor.

Telefon sohbetlerinde ortaya çıkan gerçek ise Zico’nun dediklerinin hep gerçek olması. Beşiktaş derbisi öncesinde “Fener kazanır, rahat olun. Beşiktaş, F.Bahçe’ye karşı strese giriyor” diyen Zico’nun bu sözleri aynen çıkarken ’Beyaz Pele’ 13 Mayıs’taki kupa finaliyle ilgili olarak ise şu tahminde bulundu:

“F.Bahçe kupayı mutlaka alır. Şüphem yok”
Zico’nun daha önemli kehaneti ise F.Bahçe’nin ligde bu sezon düştüğü durumla ilgili...

Brezilyalı bu konuda şöyle mesaj yollamış:

“Ben düşüşü tahmin ediyordum. Sezon kötü geçecekti çünkü değişim sancısı yaşanacaktı. Yeni hocanın uyum sağlaması öyle kolay değil.”

Kaynak

Eline Sağlık Dostum...

Bence Zico gibi bir hoca yok adam "ASİL KAN" Fenerbahcemizi Çeyrek Finale kadar getirdi...Keşke tekrar geri gelse....

Ben hala bi türlü anlamış değilim.Fener Zico yu niye yolladı ? Hala şaşkınlık içindeyim..
Ve bu fikri hala kınıyorum..!

en azından feneri cesur yürek yapmıştı helal olsun hep örnek gördüm zicoyu

Ne DemişLer...

ALırsan Zico'nun Ahını Çıkar Aheste Aheste...

İş onun kehanet bilgisinde falan değil kardeşim.Biz bunları zaten her sene yeniyoruz.İkisi birleşiyor yeniyok,ayrılıyor yeniyok.Bunu biz hep yapıyoruz.
Gariplerim bizi yenmeyi unuttular.Türbeye falan gitsinler mum diksinler falan ma şeytanın bacağını kırsınlar artık.Ayıp oluyor ama.:D
Tekrar ediyorum bu kehanet falan değil.Maçtan önce iddiada 2 kupon yaptım.Biri 5TL.lik,biri 10TL.lik, ikisindede Fenere banko çektim valla çift ihtimal bile oynamadım banko.Yani bendemi kahinim

zaten zico nun gidişini hala içime sindiremedim..

Geri