Zico: "Galatasaray'a Elendirildik"

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
zwntb5.jpg

"Türkiye Kupası'ndan nedenini bilmediğim bir şekilde elendirildik."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zico, "Fortis Türkiye Kupası'nın en büyük adayı olarak, nedenini bilmediğim bir şekilde, kupa maçında Galatasaray'la yaptığımız maçta elendirildik." dedi.

Trabzonspor maçına eksik bir kadroyla hazırlandıklarını, ancak bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyleyen Zico, "Şampiyonluk için umut her zaman olmak zorunda. Son düdük kalana kadar şansımız var, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, birden çok kulvarda mücadele etmeleri nedeniyle ligde tökezledikleri düşüncesini taşıdığını söyledi.

Brezilyalı teknik adam, şöyle konuştu: "Devler Ligi, Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda verilen mücadele ve bunun yarattığı yıpranmışlık, Fenerbahçe'de lig sonunda ortaya çıktı.

Üst düzey mücadelenin getirisi, bizim için bir tökezlemedir.

Geçen sezon, Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmenin getirdiği düşünceyle lige sarılmış ve daha fazla konsantre olma imkanı bulmuştuk.

Önümüzdeki yıl, en azından bu sezon aldığımız başarının tekrarlanması gerekir. Fenerbahçe, her zaman üst düzey başarıyı hedeflemek zorundadır. Artık Avrupa takımları da Fenerbahçe'ye daha dikkatli bakacaklardır."

TRT

sacmalamıs görünen köy klavuz istemez kimin hakkettiği ortadadır

bizim için de no problem.şampiyonlar liginde Çeyrek final oynayalım Fortis Tk dan çeyrek finalde elenelim sorun değil..Gslılar hala sevinebiliyorlar kupada bizi elediklerine ilginç :)

galatasaraylıların bu konuda işi ne??

nie her fenerbahçe başlığına atlıyosunuz
hadi onda geçtim nie çekemediğinizi beyan eden msjlar yazıyosunuz ??

çok ayıp sizi şiddetle kınıyorum :D

ne zaman yenilse Tek suçlu hakemler unutma sende bir brezilyalısın soyunuzu bilmem ama neyse
Hayret birşey ümit karan dk 92 de hayallerinizi yıktı ümite sor hakeme sitem etme

Hadi Ordan Ben Bi Fenerli Olarak Katılmıyorum Türkiye Kupasında+lig Maçında Oynasaydı Takım Futbolunu Kardeşim.nerde O Sevilla,moskova Maçlarındaki Futbolll

KArdeşim her sözüne katılıyorum,Gerçekleri yazan tek isim seni gördüm bu forumda saygılarımla...

o maçta ne yazık ki resmen katledildik zaten 3 senedir kupadan bizi hakemler eliyor o maçta cüneyt çakır denen satılmışın bizi katlettigini ve elenmemizi sağladıgını herkes biliyor

Bazı seyler vardır ne oldum demeyeceksın ne olacagım dıyeceksın ıste kanıtı :D

Zico şimdimi söyLüyor bunLarı :=))

AneLkanın Nobrenin elle attıkları goLLer..Gs-fb Macında gs ye gösteriLer 4 kırmızı kart...

Bunlar niye söyLenmiyoR..

Tabi Zico suan bunu hatıRLıyor sadece geriye bakamıyoR.

Ne kadar konusursa konussun bu iş burda bitmiştir

[SIZE="4"' Alıntı:
"Türkiye Kupası'ndan nedenini bilmediğim bir şekilde elendirildik."[/SIZE]

TRT

hade canım sende elendirilmiş miş biz bileğemizin hakkı ile aldık bir başarısızlıpa hemen kulp bulmayın lütfen tebrik edin yani

tmm arkadaşlar lütfenn bizlere sadece haksız edinilen bu şampiyonluğu kutlamamız kalıyooo
gün olur devran döner sözünü unutmayalımm
ama böle iğrenç bi şekilde şampiyon olmuyalımmm
hakkımızlaaaaaa olalımmm inşş

galatasarayın 6 puan gerinde kalmışsın bu bir
adamlarda para yok,yine şampiyon oldular bu iki
yabancılar fos çıktı yine şampiyon oldular bu üç
neredeyse hep yerli futbolcularla bu dört
6 maç seyircisiz oynadılar bu da beş
bir sürü sakatlık da cabası yani

senin dediklerine sadece gülünür:biggrin
adamları tebrik etmek lazım bence haksızlık yapmayalım.saygılar:victory

ya zamanında gs 'de 3 kulvarda 2 günde 1 maç yapıyordu bütün kupalarıda aldı niye tökezlemedi hayret:D

KaRma sana cevabını vereyim hemen birincisi gs o dedigin yıllarda hep ulusoy un koruması altında hakemlerle ligi çok götürdü bide üstün üstlük maçları hep ertelendi bunları sende iyi biliyorsun ertelenmedigi tek yılda çeyrek final oynadıgı yılda da ligi kaybetti Fb şampiyon olmuştu o yıl

karmaya niye cwp veriyorsun ki genel de söyleyebilirsin o lafın biraz abes olmuş..
yanlış anlaşılabilir yani..

gs şampiyon olmuş tebrik ederiz bizde avrupada başarılı olduk onlarda bizi tebrik etsin tmm da..

en cok sivas a uzuldum ben bjk 5 macta 5 gol atan takımken nasıl bir şike(!) döndüde o macta 5 tane attı.. hadi diceksiniz tesaduf e iddaa bunu nasıl gordude o maca alt ust cıkarmadı..
bence asıl tartısılması gereken bunlar..

Geri