Zet Miradan Ayrildi...Raffine Mira’dan Gitti, Geldi, Ayrıldı…

Renovatio1

New member
Reaction score
0
kisa tutmak isterim.

sözünde durmamasi inanilirligini bitirdi.
hicbir sözüne kalpten inanamadık.
sevdigimiz insanlari yipratti.
zevki -sevgiye degisti.
gordugu her disiyle geyik yapma yolunu secti.
hicbir sekilde uretmedi.
tam bir miskindi,uyusuktu.
2 senedir 1 tane yeni sarki uretemedi.
kuvvetmiraya zet yakismadi.

bu arada buyuk bir ikaz tum bayanlara!!!!sakın zet e gonlunuzu kaptirmayin.bu da insanca bir uyaridir benden.
kendisine basarilar da dilemiyorum ne hali varsa gorsun,kimi kandirirsa onu kandirsin,yeterki bizlerden uzak dursun.

zaten acikcasi bu kuvvetmira hadisesi beni cok yipratti.her neyse simdi diger arkadaslarimin kalbini kirmayayim.

kendinize iyi bakiniz.

YUNUS ÖZYAVUZ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raffine için;
selamlar,kuvvetmirada temizlik sürüyor.raffine de yollandi.uckur duskunlugu olan,benim hayranlarima sulanan,bu tipte insanlar bizim yanimizda barinamayacak.
size ne onlarin hayatlarindan diyenler icin: melankoliada benim dinleyicilerime asılan abazalar istemiyorum.biz muzik yapiyoruz sex degil.

kuvvetmira ben yasadıkça devam eder.

bu yolda biz varız.

boyle oldukca herkese yol verilir,ardımıza bakmayız.
bu boyle bilinsin.

devamında;

—-selamlar,kuvvetmirada temizlik sürüyor.raffine de yollandi tarafımdan.
ben artık abluka alarm haricinde kimseyle çalışmak istemiyorum
çapulcularla çalıştıgım için kendimi çok sucluyorum.

daha sonra bi yanlış anlaşılma olduğunu şu sözlerle dile getirdi;

az önce raffi yanıma geldi.cok buyuk bir yanlis anlasilma oldugu ortaya cıktı.ben de manen rahat edemedim paylasmak istedim.raffi den özür diledim :) zette bizden özür dileyecek.
raffi ile beraberiz çünkü yanlış anlaşılma oldu.ama zet bize karşı duydugu hisleri,anlatmak istediklerini yanlis cumlelerle fiillerle anlattı.bu nedenle acıklama ondan gelecek.

raffi bizimledir,zetle ayrılık vuku bulmuştur diyorum.
bu kuvvetmira beni cok yoruyor.bugun gercekten yorulduk kolera ve ben.

neyseki hersey halloldu.

tum bunları bizimle yasadiniz cunku olması gerekn bu.sizler meraklı olan dinleyicilersiniz sonucta :) merakınız kalmasın işte olan biten bu oldu.

herkese selam sevgi

sago

Raffine
ama bu olanlardan sonra Raffine Kuvvetmira’dan ayrılma kararı aldığını şöyle açıkladı;

Raffine Yenileniyor

Hala burda olanlara selam,
Kuvvetmira beni bugunku halime getiren yer. Bunu inkâr ettigim zaman yalanci olmus olurum. Üzerimdeki emeklerinden ötürü Sagopa ve Kolera’ya sonsuz tesekkürler ediyorum.

Son günlerde olaylar biraz karisti diyebiliriz. Sagopa’nin bir yanlis anlamadan ötürü internet sitesinde benimle ilgili yazdigi yazinin yanlisligini kabul edip, özür dilemesi ve beni tekrar grubunda görmek istemesi beni çok mutlu etti. Ancak isin büyüsü birkere kaçtimi geri gelmiyor ve gelmedide. Kuvvetmira’dan ayrilma karari aldim.

Sagopa ve Kolera’nin üzerimdeki emekleri unutulmaz. Mirasiz bi hayat beni bekliyor. Yanimda olmaniz dilegiyle.

Kuvvetmira’nın son kadrosu:
Sagopa Kajmer, Kolera, Abluka Alarm

alıntı​

Yeni Diss'Ler DinLemeye HazırLanaLım :)

Ewet Zet we Raffi ßirer Track'ten iLeri GidemediLer..

Doqru Karar OLsada Saqo Aqır Konu$mu$..

"Sagopa'nın dediği gibi Zet tembelin tekiydi bunca zaman ne üretebildi"

Dediğin gibi karar doğruda olsa sago çok ağır konuştu bunu kimse inkar edemez.

Evet yeni diss ler olucaktır ayrıca çok kişiyede malzeme çıkıcak onları kötülemek için...

Raffine ve Zet her ne kadar sagoyu sevselerde miraya fazla bişi veremediler. Sagonun mozu kaybetmesi büyük bir kayıptı.

Geri