Zenciyle Karşılaşıldığında Yapılması Gerekenler

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
1.asla asla bir zenciye kapıyı bikini, jartiyer ,iç çamaşırı v.b şeklinde kapıyı açmayın.
2.asla bir zenci önünde eğilmeyin.
3.beline havlu sarılı bir zenci gördüğünüzde kaçın.
4.kapıyı açmadan mutlaka gözden bakın eğer gelen bir zenci üstelik tamirci ise tüm kilitleri kilitleyip mahzene saklanın.
5.eğer bir zenci silahını size doğrultmuş şekilde geliyorsa koşun ve çığlık atın yardım isteyin.
6.zencilerin işkenceci bir millet olduğunu unutmayın bu konuda bilinen milli servislerinden çok daha iyidirler.
7.asla bir zenciyle aynı kaldırımda yürümeyin(not:karşıdan gelirse yolun karşısına geçin kalablıksa koşun)
8.evinizdesiniz ve eve aniden maskeli birkaç zenci girdi gözünüz yiyorsa koşarak camdan çıkın .// kaçıncı katta olduğunuz önemli değil yere düştünüzdeki acı 3 zenci tarafından göreceğiniz yanında devede kulak kalır.
9.evinize bir zenci girdi diyelim sakın önünde yürümeyin merdiveni önünde çıkmayın.
10.zenciler saldırgan insanlardır evinizde mutlaka güvenlik kalkanı ve kask bulundurun.

Konu Tamamen Geyikdir Kimse Üzerine Alınmasın :D=)

ehehe ELine sağlık =)

teşekkürLer :p

beline havlu sarılı bir zenci gördüğünüzde kaçın.:):)

guzeldi eline saglık

yalnız bunu bıcok kisi bilmez, zenciler kendilerine zenci denmesinden nefret eder cunku zencii eskılerden kalma bi kelimedir ve anlamı kole demektir.
bilgi olsun die yazdım bunu, bi zenci ile muhabbetiniz olursa dikkat edin:D

amerikaya gitmeden once benimde ole cekincelerim vardı ama baktım adamlar kuzu gibi sesizz efendiler kriminal olnaları vardı tabi ama denk gelmedim cok şukur Ç:)Ç)Ç)Ç

11. asla bi zenciyle dalga gecme adamım yoksa...........

:D :D :D :) :)

eline sağlık eğlenceli bir paylasım olmus

muhahahha koptum walla :D çok saol cigerim :D

Yok be yaw eskisi gibi yada filmlerdeki gibi deiller kendi gölgelerinden korkuolar artık :D

Burda amerikan askerleri vardı sinemaya gelmişler denk geldik neyse film ara verdi 2 eleman gelio biri siyahi dedim gelin korktular bişe yapcaz sandılar :D:D, konusmaya basladık heriflerin tavırlarından tırstıkları belliydi :D

biras adamlara haksızlık etmiyomuyuz millet bunu gorse yabancı ulkelerde ırkcılık olarak algılar :S

Geri