Zeki olmak ukalalık getirir mi?

Zeki olmak ukalalık getirir mi?

• evet

Kullanılan: 30 48.4%
  • hayır

Kullanılan: 30 48.4%
  • Ilgilenmiyorum/Fikrim yok

Kullanılan: 2 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    62
tipte problem yoksa getiriyor kendimden bilirim :D ah bir hocam wardı nasıl sulanırdım ya kadına :D

Gerçekten zeki ise getirmez bence.

zeki oLan insan zaten ukaLalık yapıp yapmadığının farkındadır....bunun için hayır genelde aptallar öLe Lur her zaman iyi yönlerini öne sürer ama kötü yönü öne sürülDüğündede aptal oLduğu saten ortaya çıkacaktır ayrıca aşırı mütevaziLerde aptaLdır

alakalı alakasız çok konuştum kusra bakmayın =)​

zeka ve ahlak

Zeki olmak ile ahlak biribirinden ayri seyler. Cok zeki de olsa mutevazi (alcak gonullu ) kisiler ukela olamazlar. Zekanin olcumu icin gelistirilen metodlarla , kisilik olculemez. Az okumus ama kisilikli insan, cok okumus fakat zekasini koyuye kullanan, diger insanlari celiskilere sokarak, aldatan kisiden cok daha degerlidir. Ozetle diger insanlara zarar veren her aksiyon yanlistir.

bence zeki olmakla ukalalık başka şey yetiştirilme tarzından kaynaklı gibi geliyor bana

Hayır Arkadaşlar Zeki Insanlar Ukalalık Yaptığını Anlamazlar çünkü Zeki Olduklarından Her şeye Bir Cevapları Vardır Buda Karşıdakini çok Fazlaca Sıkabilir Yani O Yüzden Zekiler=ukelalar:d

kişiye göre getirebiLir :victory

Zeki İnsan kendini Sineye çekebiLir...
Bence o yüzden,BöyLe birşey yapmaz...

Geri