Zekeriya Beyaz'a büyük şok

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2u7naep.jpg

Beyaz Hoca'ya şok

Zekeriya Beyaz'a büyük şok

KUTSAL YOLCULUK KISA SÜRDÜ
Fox TV'de Kutsal Yolculuk programında çarpıcı yorumlarıyla dikkat çeken Zekeriya Beyaz'ın programına son verildi. Fox TV, sözleşmeye aykırı hareket ederek Beyaz Hoca'nın İbo Show programına katılmasını gerekçe gösterdi.

TÜRBAN YORUMU SONUNU HAZIRLADI
Fox TV yönetiminin sözleşmenin sona erdirilmesinin nedenini, bu şekilde açıklasa da, olayın gerçek yüzü geçtiğimiz hafta yaptığı bir türban yorumunda kaynaklanıyor. Zekeriya Beyaz, kendi programında Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu'nun eşinin sağlık nedeniyle türbanını çıkardığını açıklaması ile ilgili yaptığı yorumda, "Kuran'da da türban diye, örtünme diye birşey yok. Türban sağlığa zararlıdır" demişti.

AKP'Yİ RAHATSIZ ETTİ
Zekeriya Beyaz'ın 'Türban sağlığa zararlı' şeklindeki yorumu AKP çevrelerini rahatsız etti. Bu rahatsızlık, Fox TV'nin Amerikalı yönetimine de bildirildi. AKP ile iyi ilişkiler içinde olan Fox yönetimi, bu rahatsızlığı dikkate aldı ve Beyaz Hoca ile yapılan sözleşmedeki bir maddeye dayandırılarak yol verildi.

Kaynak

Tşk. Eline Sağlık

adamların arkasında kocaman emperyalizm krallığı var. kim karşı durabilir ki.....

çok ii olmuş.salak adam.bikaç kez izledim dini anlatma tarzı diğer din adamlarının düşüncelerini anlattıklarını yalanlamak şeklinde.özellikle nihat hatipoğluna büyük terbiyesizlik yaptı.hatipoğlu kabir azabı var dio,o bir yığın laf atıp adamı yanlış yönlendiriyor die suçluyor.
bilmiyorumda zekeriya hoca ya direkt cehennemlik olcak bu yorumlarla yada cennetlik.keskin uçlarda yürüyor.herkesin kabul ettiğini o etmiyor.nolcak bilmiyorum=)

DoRu KaRaR

Böyle Hocadan Öyle Yorum Beklenir Tabii...

Ramazan Günü Günaha Sokacak Ya...

Dünde Fatih altaylının programı teke tek'e konuk olmuştu türban
ile ilgili getirdiği yorumlar belliki akp iktidarının ve ona yakın çevrelerin
hoşuna gitmemişki programına son verilmiş yazık ama adama.

herkes zekeriya hocayı konuşuyor. abd den gelen emri kimse görmeyecek mi? yoksa görmek mi istemiyor.

meymeletsiz herif
tipini görünce bile sinir oluyorum
bi de bu adama bi şeyler danışmıyorlar mı
ona daha çok sinir oluyom
bu adama program yapmak bile hata; ama doğru bi kararla dönmüşler bu iyi :D

bizim din kültürü hocamız vardı lisedeyken zekeriya beyaza kör şeytan diordu =)

Geçen haftaydı sanırım, kendi yazdığı bir kitaptan bahsediyordu (reklamını yapıyordu :D)
bir bayan karikatürü vardı göğüsleri meydanda, bayanlar bu şekilde namaz kılabilir dedi adam :)

Bu kelimeyi kullanan adamdan her halt beklenir...

Hayır ama o sadece şaşı şeytan :) bazı yorumlarını bende beğenmesemde adamı komik bulduğumu itiraf etmeliyim.

bu adamı bi zamanlar bıçaklamışlardı yaramamış bide şiş denemek lazım yok eğer yine olmuyorsa dozu arttırmak lazım derim ben din gibi çok hassas konularda apuk sapık konuşuyor. fofer in dediği gibi dün gece seyrettim ben iki bayan resmi göğüsler açık (tamaman çıplak)namaz kılabilir diyor aynı programda bunu demek istemedim diye yalanlıyor birileri biğün çıkıp o deli beynini gövdesinden ayıracak ama dur bakalım:vur

Geri