Zeka Testi (İlginç)

ivesa

SuskuN Göz
Reaction score
0
Resimde kahve tanelerinin arasinda gizlenmiş bir insan kafasi (yuzu) var.

Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir.

Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir.

Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir.

Eger 3 dakikadan daha fazla bir surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir. Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lufen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin

kahve7qm.jpg

4 saniyede buldum
resmi kaldiriyimda haksizlik olmasin ugrasin bulun :p
altta biyerde : )

bENCE bu daa çok dikkat işine benzio...Güzel paylaşım thx...

aferın sana pasaklı baksana resmide koymus :p
bende 5.sanıyede buldum nolcak şimdi :D

ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Zeka İŞİ DeĞİl Bu Şans İŞİ Baktim Hemen GÖrdÜm Zaten O Kel Kafasi GÜneŞ Gİbİ Parliyor:):):):)

Bİraz Dİkkat Testİ Gİbİ Bu Ama GÜzeldİ 8 Snyede GrdÜm Bende TeŞekkÜrler

bende 5 sn de buldum demekki aklım normal bi insandan çok çalışıyo helal banaaaa

valla ilk hiç bi_ey yok orada gibi geldi ama 15 saniyede buldum....güzelmis tesekkürler

Bende iki saniyede:D

ben şaşı bak şaşır gibi olacak zannettim.dikkat etmeye çalışıyorum resime.meğer kabak gibi ortadaymış

48 dakika 53 sn'den beri bulmaya çalışıyom ama bulamadım:(
Şimdi çok mu zeki oluyorum ben:D nıahhahaha

zeka testi deil bu bence de, biraz bala biraz dikkate bakıyo, ben resmin ilk olarak üstlerine bakmıştım mesela 2 3 sn sürdü görmem, alta baksaydım 1 sn sürmeyebilirdi...
o zaman nolcaktı yeni bir einstein mı olcaktım yoksam hıııı:)

hemen buldum bende pek de zor degilmiş

buldum....iş varmış bende...10 saniye falan sürdü heralde...keşke saniye tutsaydım :D ( bu kadar uzun zaman sürmesinin nedeni de üste bakmamdı aval aval:D)))

sol altta yakın bakar bakmaz buldum nedense elıml koymuş gibi o kadar sırıtıyoıoo

Geri