Zayıflamak isteyen baksın

halilid

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar zayıflamak için illaki yemekten kesilmek şart değil bunu beyninize eğitirseniz normalin üzerinde kilo almadığınızı fark edeceksiniz. Bilim adamları iştahla yenen yemeğin vucuda kazanımının 2 katı olduğunu söylüyor iştahsız yenen yemeğinde sadece % 30 ila 40 aldığını söylüyorlar. Eğer böyle bakarsak olaya normal bir işmiş gibi sofraya oturmak gerekiyor. Yani yamyam gibi kıtlıktan çıkmış gibi sarılırsak yemeğe o zaman beyine otamatik mutluluk hormonu (seratonin) salgılatmış oluruz buda normalin 2 kat üzerinde vücuda besin girişi yaptırmış oluruz. diğer bir konuda beyin 20 - 30 dk içinde doyduğunu hissediyor madem böyle sofra kurulmadan 15 dk önce biriki şey atıştırırsak iştahımızı kabartmadan az yiyerek sofradan kalkarız.. sağlıklı günler dileğimle..

ewt bende denemiştim bu sistemi süper hızda lio veiyor ve dinç oluyorsun .. birde yemeği iştahsız yedimmi ot gibi hissdiyorum kendimi..

yemeğin hakkını vereceksin babacım... diyelimki evde mantı yaptılar..şööle bol sarımsaklı yoğurdu dökeceksin üstüne..onun üstünede bol pulbiberli kızdırılmış yağ..dökerken cızırdayacak o yağ.. sonra yanında bol yeşillik olacak.. nane, yeşil soğan,turp, tere vs.vs. ilk kaşıkla varacaksın ne kadar aç olduğunun farkına.. ve sonunda şükredeceksin bööle güzel nimetleri sana veren yaradanına.. yemeğin hakkı budur babacım..bööle yersen şifa bulursun =) acıktınız dimiiii :)

yemeğin hakkını vereceksin babacım... diyelimki evde mantı yaptılar..şööle bol sarımsaklı yoğurdu dökeceksin üstüne..onun üstünede bol pulbiberli kızdırılmış yağ..dökerken cızırdayacak o yağ.. sonra yanında bol yeşillik olacak.. nane, yeşil soğan,turp, tere vs.vs. ilk kaşıkla varacaksın ne kadar aç olduğunun farkına.. ve sonunda şükredeceksin bööle güzel nimetleri sana veren yaradanına.. yemeğin hakkı budur babacım..bööle yersen şifa bulursun =) acıktınız dimiiii :)

ne yaptın sen şimdi yemek yedim yinemi hakkını verelim..

aslında haklısın ama o da zor ya oldum olası yemek bambaşka bi aktivite benim için lisede de sporu bırakınca dersler yüzünden iyice kilo aldım ama bakalım napıcaz

soğansız hayat mı olur bea:goz:sabah öğle akşam yenmesi gerekio:D

Geri