zayıflama ilacı

ultimate06

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 25 yaşındayım 80 kiloyum göbeğim var zayıflama ilacı ne kullanabilirim tavsiyesi olan varmı varsa söğlesin pisikolojim bozuldu karnımı içime çekmekten sıkıldım artık bana bi çare yoksa ölmeyi bile düşündüm:vur bunalma girdim resmen

İlaç kullanmaya ne gerek var ki arkadaşım. Düzenli ve az ye. Ve yanında günde 2 saat yürü. Bunu iki ay yaparsan faydasını göreceksin.

Kilo verdiren ilaçların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Hiç birine inanmıyorum...

Ne ilacını kullanırsan kullan. Aldığın enerjiyi harcamadan kilo veremezsin..

zayıflama ilaçları nın yan etkileri çok fazla diye biliyorum doğal zayıflama yöhtemlerini kullanmalısın.örneğin hamur işleri ,kızartma vs., fastfood türü gıdalardan mümkün olabildiğince uzak durmalısın veya azaltmalısın meyve ve sebze bol bol tüketmelisin ...yav yaşın genç daaaa napacan ölüp te bu dünyanın sana ihtiyacı var :hhmanD

ben eczanede çalışıyorum ilaçların faydası yok farkındayım ama napim sinirimi bozuyor göbeğim:mad:

arkadaşım bende 20 yaşındayım benimd ekilo probelemim var ve sana yapman gerekeni söylüyorum şimdi ilk önce git bir martketten lipton yşil çay al ve açkarnına aç ayrıca lipton form çay al iç inan ben bunların faydasını gördüm ben yapıyorum bunları iştahımı kesiyor az da olsa kilo verdim sana tavsiyem öyle ilçalara felan fazla bel bağlama...

Kilo vermenin en sağlıklı, kolay ve ücretsiz yolu yürüş yapmaktır.
Günde 5-8 km.lik bir yürüyüşle kısa bir süre zarfında sağlıklı olarak kilo verebilirsin

Geri