Zantro Tebrikler - Emeğe Saygı Böyle Olur

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Normalde bu başlığı '20.000 MESAJIN OLDU TEBRİKLER, 50 BİN TEŞEKKÜRÜN OLDU OLEEEY' demek için kullanıyoruz, az önce dikkatimi çeken bir durum oldu, 'zantro' adlı üyenin teşekkür ettiği mesajlar gözüme çarptı, emeğe ve yoruma öyle saygı gösteriyor ki 3 yılı aşkın süredir Hackhell'deyim, ilk kez böylesine rastlıyorum gerçekten. Öyle üyeler var ki teşekkür etmeye tenezzül bile etmiyor.

Emeğe Saygı Böyle Olur

2ywacg2.jpg

Seni tebrik ve takdir ediyorum kardeşim. Hackhell'in senin gibi harbi 'Emeğe Saygı Gösterenlere' ihtiyacı var.

:clap :clap :clap

Tüm üyelere örnek olması dileğiyle.

ßenim Ettigim Teşekküre :) Şaşırmayın Ozaman :hhmanD

TeßrikLer

Seninkini görmemişim bak, iyi ki hatırlattın:hhmanD, otuz bin olunca sana da başlık açıcam =)

:) HayırLısı

bana da başlıık aç ben de isterim :D

Kemal sizin durumunuz farklı, forumda isim yapmış üyeler ister istemez çoğu üyeyle tanışmış oluyor, beğenilen konular-mesajlar olunca teşekkür etmeden olmuyor ama zantro öyle mesajı çok olan bir üye değil, tanınmış birisi de değil. Önemli olan bu aslında.

Kemal sizin durumunuz farklı, forumda isim yapmış üyeler ister istemez çoğu üyeyle tanışmış oluyor, beğenilen konular-mesajlar olunca teşekkür etmeden olmuyor ama zantro öyle mesajı çok olan bir üye değil, tanınmış birisi de değil. Önemli olan bu aslında.

takılıyorum hocam ;)

helal olsun arkadaşımıza gercekten

ßazılarıda her yazılan mesaja tsk kasar.. Bi ara KurdankoL 'mu ne vardi aman yarabbi :D

Evet bazı durumlarda post kasmaktansa teşekkür butonunu kullanmak en doğru olanı bu
arkadaşımızı tebrik ediyorum nice teşekkürler etmesi dileğiyle diyorum umarım hepimize örnek olur tşk : )..

Bende rastLamıstım böyLe birkac üyeye =)
Bir ara kurdankoL her posta saygı duyurordu adam. . .
Her gördüne teşekkür ediyor du adam :gulumseCocuk:

Geri