Zana'dan Baykal ve Bahçeli'ye çağrı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
26102009142429.jpg

Kapatılan DEP'in eski milletvekili Leyla Zana kameraların önüne geçerek açıklamalarda bulundu....

Hükümet'in başlattığı 'Demokratik Açılım' sürecinin Silopi'de bir grup PKK'lının teslim olması sırasında yaşanan görüntülerin toplumda sıkıntı yaratmasının ardından tıkanması üzerine kapatılan DEP'in eski milletvekili Leyla Zana kameraların önüne geçerek açıklamalarda bulundu. Zana, konuşmasında Baykal ve Bahçeli'ye seslenerek seçim kaygılarını bir yana bırakarak sürecin tekrar önünün açılmasını istedi..

Sürecin çok iyi koordine edilmediğini bende tespit ettim. Çok iyi koordine edilmiş olsaydı sanırım bu aksaklıklar olmazdı. Bazen küçük bir kıvılcım büyük şeylere sebep olabilir o nedenle gerilimin hiç kimseye yarar getirmeyeceği inancını taşıyorum. Bundan sonraki süreç daha koordineli güven verici samimi ve her türlü hesaptan uzak bir biçimde yürütülsün. Kişisel ya da grupsal kaygıları toplumun genelinin kaygılarıyla bütünleştirerek ancak sorun aşılabilir diye düşünüyorum. Bütünleştirmezsek herkes kendi cephesinden bakarsa sorun zorlu bir sürece dönüşür. <b>SEÇİM KAYGILARINI BİR...

Devami...

bu açılım adı altında beslenen terörü kesin olarak kaptmak lazım....
hemde derhal...

İstanbulun göbeğinde pkk bayrağı açıp kutlamaya yapmaya çalışırsanız kafanıza kurşunu yersiniz.

Chp,Mhp Genel Başkanlarının Muhattabı felan değilsin zorla muhattab olmaya çalışıyosun.Dağda Askerlerimizi Şehit Edin Gazi yapın.Sonra burda ahkam kesin geçelim bu işleri amaç belli Türkiye Cumhuriyetini Yıkmak ve yerine Eyalet Sistemi getirmek 29 ekimde Bayramımızda size gereken cevabı vericeğiz.

Geri