zaman asımı!

xfemdomx

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben,m bu konudaki beklentim forumda kaldımız süre içersinde diyelim ki 20 dakka forumla ilgilenmedik o esnada cay içmeye gittik geldiğimizde oturum kendiliğinden kapanmıs oluyor bunun benimle mi alakalı yoksa sistemli mi olduğunu henüz anlayamadım eğer bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim

İYİ FORUMLAR

ilginç... hh'de böyle bir sistem yok sanırım. yani 1 saat açık dursa ve aktif olmasan oto logout... bu biçok forumda var ama bizde yok diye biliyorum... bilgisi olanlar açıklama yaparlar, ama dediğim gibi bizde böyle bir oto-logout yok.

iyi forumlar...

bazen siyasete bakıyorum. biseyler okuyorum yada bir kac is cıkıyor
sonra bir yere tıkladıgım da yeniden giris yapmamı istiyor.
bende kesin biLmiyorum ama revo sanırım var =)

valla dai bende hiç olmuyor :) acaba şundan olabilir mi? ben bağlanırken pw girmiyorum yani direk giriyorum foruma... beni hatırla seçili... acaba siz username + pw ile giriş yapıyorsunuz diye olabilir mi?

ben oto-logout yok diye biliyorum ama olabilirde :)

hatırlama seçeneğin seçiliyse revolation ertesi gün pc yi açıp hh ye girdiğinde yine senden şifre istemiyordur. :D

bir süre sayfada işlem yapmadıysan kendi kendini kapatıyor.

Eğer tarayıcı olarak mozilla firefox kullanıyosan beni hatırla seçeneğine tıkla, sorun olmaz.

aynı sorun bendede var ve bende rahatsızım durumdan :S..ilgilenilir umarım..

giriş yaparken beni hatırla seçeneğini tıkarsanız ertesi gün açtığınız da bile otomatik giriş yaparsanız.. şuana kadar dediğiniz gibi birşeyle karşılaşmadım ben de...

arkadaş haklı bendede aynı sorun var.Sayfa açık olduğu halde bir müddet sayfada gezinti yapmazsam girişte ligin olmamı istiyor .Yani kendi kendine logout yapıyor.cevap yazan arkadaşlar Bunu sayfayı ilk açtığınızda ki loginle karıştırmayın...

'' bende hiç olmuyo ''

cookie'ler 20 dakika olarak ayarlanmışsa, 20 dakika sonra sitede offline, ve logut olmuş olarak bulunuyor olacaksınız.

bu durum'un önüne geçmek için, beni hatırla seçeneyini kullanabilirsiniz.
ancak bu sayede 20 dakka pc yi kullanmassanız yine offline görüneceksiniz. Ancak browseriniz sizi hatırlayacak ve tekrar giriş yapmanıza gerek kalmadan siteyi kullanmaya devem edebileceksiniz.

mozilla kullanıyorum ve beni hatırla seçeneği de açık
hiç bu tür bir sorunla da karşılaşmadım..

HII bide giriş yaparken beni hatırlaya bas..

ilginç... hh'de böyle bir sistem yok sanırım. yani 1 saat açık dursa ve aktif olmasan oto logout... bu biçok forumda var ama bizde yok diye biliyorum... bilgisi olanlar açıklama yaparlar, ama dediğim gibi bizde böyle bir oto-logout yok.

iyi forumlar...

yooo bana da oluyor ben geçenler de bakkala gideyim dedim forum açık kalmış biraz da oyalandım geldim bir baktım ki forumumuza kayıtlı üye değilsiniz yazıyor tekrardan açmak zorunda kaldım

hepinizin yazdıklarını okudum şöle olabilir 20 30 dakka bıraktıgınızda hackhell i bilgisayarınızı bildiginiz gibi hackhell 3 tane sunucuda oldugu için başka bi ipden hackhelli 30 dakka sonra çagırıyor olabilir çerezleride bu nedenden siliyo olabilir bende bi kaç kere yaşadım tam emin degilim ama bi kontrol edicem. çok ip den bi domain istek yaptıgında üyeliklerle ilgili bu tarz sıkıntılara olabiliyo düzeltilmiycek birşeyler degil ama işte insanı ister istemez rahatsız edebilir =) kontrol edelim net bir cevap vermeye çalışıcam..

Geri