zamanı geri alın tarih:31/05/2009

snrylmz03

New member
Reaction score
0
zamanı geri alın tarih:31/05/2009

öncelikle hiç kedi ciğer olayına girmeyeceğim mehmet topuz bugün Türkiyede anadolu takımlarından alınıp büyük takımlarda yıldızlasacak sayılı futbolcuların başında geliyor ve bence hiç tereddüsüz bunların en iyisi
yok efendim milli takıma kaç kere seçilmiş , iyi olsa avrupaya gidermiş , kayseriyi şampiyon mu yapmış bunları lütfen geçin
sen iki hafta otelde tut ailesi kendisi hatta meneceri hep Beşiktaştan yana demeç versin , senin takımında şampiyonlar liginde oynayabilecek olsun -ki bu bir futbolcu için çok önemli-
yinede git fenere kaptır

transfer nasıl yapılır icraat nasıl olur herkese gösteren fener yönetimini tebrik ediyorum

50 milyonda verseler fenerde oynamam diyen birini artık bağırlarına mı basarlar orasını bilemem

şimdi geldik asıl konuya

daha iki hafta bile olmamış

normal şartlarda zaten alınabilecek 2 kupa var ikisinide Beşiktaşım almış
nedir bu ölü toprağı ne olmuş yani mehmet topuz fenere gitmiş
mehmet iyide bu sezon bizi şampiyon yapan kartallar nerde
hepsi burda yerli yerinde​

9sfrb7.jpg
2d2hfyf.jpg

5xoh35.jpg
1679hqq.jpg

2qa4y2v.jpg
1htex.jpg

jjbds3.jpg
2q23drr.jpg

343oeus.jpg

son olarak ta esas oğlanımıza

aslında sen Beşiktaşlı değil be$ikta$lıymışın

* * * ** ** * * * * ** * *

bu yönetim başarısızmış yönetim istifa etmeliymiş futbolcular gitmeli mustafa denizli zaten ballıymıs seneyede bizden bi şey olmazmış çünkü mehmet topuzu alamamışmışız
Allahtan korkun tam bir ay önceydi:13 mayıs 2009 yer İzmir

118n4lh.jpg

29vbek2.jpg

5lq8p1.jpg

fnjgl.jpg

14cy0ew.jpg

xp3u6f.jpg

iyd83k.jpg

20rmjqv.jpg

e9chom.jpg

2h2ozn5.jpg

2yngg9w.jpg

zxtg5k.jpg

287m3o5.jpg

Beşiktaş forması giydi, Beşiktaşlıyım dedi, 50.000.000 da verseler de Fener'de oynamam dedi ama, genç bir adamın bu kadar baskıya dayanması imkansızdı ve beklenen oldu.

Mehmet'e bir şekilde kızarım o da; imzada Beşiktaş baskı yaptı onun için forma giydim derse.

Aksi durumda bundan sonrasını Fener ve Mehmet düşünsün.

Beşiktaş'a gelse kahraman olacaktı bu fırsatı kaçırdı, bu da kendi şahsi seçimi yapacak bir şey yok. Yolu açık olsun.

Kimisi Beşiktaşlıyım sanar , kimisi siyah beyaz forma giyince Beşiktaşlı oldum sanar , kimisi renkli forma giyince Beşiktaş'tan kurtuldum sanar.
Hep bunu söyledik , her zaman söyleyeceğiz
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK !

ağzına sağlık kardeş. ama bu konuda kapanırsa hiç şaşırmam. biri gider şikayet eder şimdi. hakaret var diye.

Bravo kardeşim. mehmet topuz çok önemli değilde önemli olan o karelerin gördüğü değer.

Futbolcu gitmiş daha neyin eleştirisini yapıyorsunuz , Para fenerde , bonservis fenerde , başkan fenerde !!

Söktü aldı Mehmet Topuz`u sizden bunun açıklaması budur.

Bunlar profesyonel futbolcu arkadaşlar...Parayı Veren Düdüğü Çalar Unutmayın....

Konu düzenLendi!!
Sonrada diyorsunuz konu kapanıyor!!
Konu cok güzeL basLıyor. . .
Ne güzeL şampiyonLuk fotoLarını koymussun!!
Mehmet Topuz yüzünden şampiyonLunuz 2.PLanda kaLdı hakLısın
Ama son böLümde yazdıkLarın rahatsız edici ki zaten şikayette geLmiş!!

ŞampiyonLuk ve Kupa kazanmanızdan doLayı tekrar tebrikLer!!

Gereksiz msjLar siLindi!!

Futbolcu gitmiş daha neyin eleştirisini yapıyorsunuz , Para fenerde , bonservis fenerde , başkan fenerde !!

Söktü aldı Mehmet Topuz`u sizden bunun açıklaması budur.

5xqw08.jpg

ooooooooo blent uygun hocam hosgeldiniz de niye geldiniz hadi fenerli arkadaşları anlıyorum da yoksa siz sivaslı gözüken fenerlilerdenmisiniz
artık siz her sene şampiyonluk mücadelesi veren büyük takımlar seviyesine git gide ulaşan sivassporsunuz siz artık diğer bazı anadolu takımları gibi büyük takımlara yakınlaşmaya çalısmanıza gerek yok
başkasınınkini değil artık kendi takımınızı tutun lütfen sizede bu yakısır

Nane tadı veren arkadaşlarıma buradan sesleniyorum ;

Benim ne kimseye yanaştığım var ne de başka birşey sporun mantelitesini anlamadın isen o senin problemin k. bakma ama kardeşim.

2. gün öncede beşiktaş taraftarını tebrik ediyordum onuda unutma ..

Fenerbahçe ne benim takımım olabilir , nede taraftarı olabilirim. Kin mi duyuyorum ? Hayır . Sempatim yok .

O yüzden saygı çerçevesini koruyalım.

Şov yapma kendin ol ...

ForzaBeşiktaş mt konusunda gereken cevabı vermiş.

daha niceleri gelir niceleri kartal olur
çok önemli değil bize bizim gibi adam lazım

Geri