snrylmz03
New member
- Reaction score
- 0
zamanı geri alın tarih:31/05/2009
öncelikle hiç kedi ciğer olayına girmeyeceğim mehmet topuz bugün Türkiyede anadolu takımlarından alınıp büyük takımlarda yıldızlasacak sayılı futbolcuların başında geliyor ve bence hiç tereddüsüz bunların en iyisi
yok efendim milli takıma kaç kere seçilmiş , iyi olsa avrupaya gidermiş , kayseriyi şampiyon mu yapmış bunları lütfen geçin
sen iki hafta otelde tut ailesi kendisi hatta meneceri hep Beşiktaştan yana demeç versin , senin takımında şampiyonlar liginde oynayabilecek olsun -ki bu bir futbolcu için çok önemli-
yinede git fenere kaptır
transfer nasıl yapılır icraat nasıl olur herkese gösteren fener yönetimini tebrik ediyorum
50 milyonda verseler fenerde oynamam diyen birini artık bağırlarına mı basarlar orasını bilemem
şimdi geldik asıl konuya
daha iki hafta bile olmamış
normal şartlarda zaten alınabilecek 2 kupa var ikisinide Beşiktaşım almış
nedir bu ölü toprağı ne olmuş yani mehmet topuz fenere gitmiş
mehmet iyide bu sezon bizi şampiyon yapan kartallar nerde
hepsi burda yerli yerinde
yok efendim milli takıma kaç kere seçilmiş , iyi olsa avrupaya gidermiş , kayseriyi şampiyon mu yapmış bunları lütfen geçin
sen iki hafta otelde tut ailesi kendisi hatta meneceri hep Beşiktaştan yana demeç versin , senin takımında şampiyonlar liginde oynayabilecek olsun -ki bu bir futbolcu için çok önemli-
yinede git fenere kaptır
transfer nasıl yapılır icraat nasıl olur herkese gösteren fener yönetimini tebrik ediyorum
50 milyonda verseler fenerde oynamam diyen birini artık bağırlarına mı basarlar orasını bilemem
şimdi geldik asıl konuya
daha iki hafta bile olmamış
normal şartlarda zaten alınabilecek 2 kupa var ikisinide Beşiktaşım almış
nedir bu ölü toprağı ne olmuş yani mehmet topuz fenere gitmiş
mehmet iyide bu sezon bizi şampiyon yapan kartallar nerde
hepsi burda yerli yerinde
son olarak ta esas oğlanımıza
aslında sen Beşiktaşlı değil be$ikta$lıymışın
* * * ** ** * * * * ** * *
bu yönetim başarısızmış yönetim istifa etmeliymiş futbolcular gitmeli mustafa denizli zaten ballıymıs seneyede bizden bi şey olmazmış çünkü mehmet topuzu alamamışmışız
Allahtan korkun tam bir ay önceydi:13 mayıs 2009 yer İzmir