Z.akman, Baykal'a Meydan Okudu...

One Minute

Banned
Reaction score
0
RTÜK Başkanı Akman, CHP lideri Baykal'dan da klasörleri savcılığa vermesini istedi...

Sahte belge iddialarını yalanlayarak ellerinde belge olan herkesi suç duyurusunda bulunmaya çağıran RTÜK Başkanı Akman, CHP lideri Baykal'dan da klasörleri savcılığa vermesini istedi...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Almanya'ya girişine engel olmadığı yönündeki belgenin sahte olduğu iddialarıyla ilgili, ''Bahsedilen bu belgenin sahte olduğu iddiası külliyen yalandır'' dedi. Akman, RTÜK toplantısına ara verildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. ''Deniz Feneri Davası'' olarak bilinen konunun 3 yıldır kamuoyunun gündeminde bulunduğunu ve bu süre içinde kendisiyle ilgili gündeme getirilen iddialara yanıt veren Akman, şöyle konuştu:

Sahte belge külliyen yalan

"Belli bir yayın grubuna mensup bir televizyon kanalı ve gazeteler, 3 yıldır tartışılan konuları, sanki yeniymiş gibi yeniden gündeme getiriyorlar. Bu konuyla ilgili elbette biz de hukuk mücadelemizi, usulü çerçevesinde sürdüreceğiz. Bahsedilen bu belgenin sahte olduğu iddiası külliyen yalandır." Akman, söz konusu belgenin iki paragraftan oluştuğunu ve tamamen kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla istenmiş olduğunu söyledi.

İnsan şerefiyle bu kadar oynanmaz

Akman 3 senedir, kendisiyle ilgili olarak ortaya atılmadık iddia kalmadığını savundu ve herkesi, elinde ne belge varsa savcılığa götürmeye davet etti. CHP lideri Baykal'la ilgili suç duyurusunda bulunduğunu da hatırlatan Akman, Baykal'ı dokunulmazlık zırhının arkasına sığınarak, kendisiyle ilgili her şeyi rahatlıkla ifade etmekle suçladı.

Akman, "Ben Sayın Baykal'dan, seçim meydanlarında salladığı klasörleri, savcılığa intikal ettirmesini istirham ediyorum. Sayın Baykal'ın, insanların şeref ve haysiyetiyle oynamanın bu kadar kolay olmaması gerektiğini bilecek yaşta ve tecrübede olduğuna inanıyorum" dedi. Akman, bazı basın kuruluşlarının haksız taleplerine direndikleri için böyle durumların ortaya çıkacağını bildiklerini savundu.

Kameralar önünde özür diledi

RTÜK'ün haftalık olağan toplantısına verilen arada, RTÜK Başkanı Akman ve Kurul'un CHP'li Üyesi Mehmet Dadak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akman, Dadak'ın ''Ergenekon'' davasının 2. iddianamesinin eklerinde RTÜK üyelerine yönelik sözleri nedeniyle konunun Kamu Görevlileri Etik Kurulu’na bildirilmesine ve Dadak'ın kınanmasına karar verildiğini açıkladı. Akman'ın ilk açıklamalarından sonra konuşan Dadak da Ergenekon sanıklarından Tuncay Özkan'ın 12 Nisan 2008'de Cumhuriyet Mitingi'nin yapıldığı gün kendisini aradığını belirterek şöyle konuştu:

''Bu konuşmada hakikaten beni de üzen, haddini aşan sözlerim olmuştur. O sözleri şimdi gerçekten sarf etmemem gerektiğini düşünüyorum. Bundan dolayı o cümlelerde ismi geçen bütün kurul üyesi arkadaşlarımdan, ilgili daire başkanından ve kamuoyundan özür dilerim.''

Kaynak

arkasına almış başbakanı konuşuyor.... adalet ve kalkınma diye gelenlerin yaptığı iş adaletsizlik ve %15 işsizlik

Akman doğru söylüyor neden gidip savcılığa vermiyor

veremez çünkü iddiaların gerçek olmadığını biliyor

bunların alayı böyle

Kılıçdaroğluda beni mahkemeye ver diye yalvaran adamı 1 sene olmasına rağmen hala mahkemeye veremedi

Gerçi bunların telefon kullanma özürlü sekreterleri "Beni dinliyorlar" diye mahkemye baş vurmuştu.

Kendi kendini dinlettiği ortaya çıkınca kendi müracatt ettiği mahkemenin duruşmalarına bile katılmadı

Bu yüzden mahkemeye gitmeye kokuyorlar

bunların alayı böyle

Kılıçdaroğluda beni mahkemeye ver diye yalvaran adamı 1 sene olmasına rağmen hala mahkemeye veremedi

Gerçi bunların telefon kullanma özürlü sekreterleri "Beni dinliyorlar" diye mahkemye baş vurmuştu.

Kendi kendini dinlettiği ortaya çıkınca kendi müracatt ettiği mahkemenin duruşmalarına bile katılmadı

Bak Akman' ın kendini aklamak için gösterdiği belge sahte çıktı..

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/588346-ikisi-de-sahte-cikti.html

Akman'ı göndermek Kılıçdaroğlu' nun değil, hükümetin görevi...

Yoksa hükümet, kendi pisliklerinden mi korkuyor Akman' a dokunamıyor ;)

bunların alayı böyle

Sabreden Derviş Muradına Erermiş :goz:

Baykal önce gitsin kayıp Trilyıun hesabını versin

kendi mpsiliğini unutturmak için başkalarına çamur atmasın

Tama m şöyle yapalım

Zahid Akman Deniz Feneri ile ilgili suçu varsa bunun hesabını versin

Deniz Baykal da partisinin kayıp olan trilyonlarının nerelere harcandığının hesabını versin

Tama m şöyle yapalım

Zahid Akman Deniz Feneri ile ilgili suçu varsa bunun hesabını versin

Deniz Baykal da partisinin kayıp olan trilyonlarının nerelere harcandığının hesabını versin

Bak şimdi bu olmadı

Sen nezaman gördün CHP nin yaptığı yolsuzluklardan dolayı hesap verdiğini

Geri