Y'yi attık ancak TL'yi rezil ettik

harcamayı bilemiyoruz

basmayı beceremiyoruz

yazı yazmayı bile beceremiyoruz

ama devlet yönetiyoruz

bence onuda yapamıyoruz

Bu kadar da olmaz. birde paraları merkez bankasında kontrol eden adamlar var
75 kişilerdi sanırsam, o kadar sayfa sayfa parayı çevirirken bi tanesi üstüne bakmamış mı da skandal olmuş.

Gülermisin ağlarmısın? ...

Devletin kurumlarına nasıl adamlar aldıklarının göstergesi işte kimbilir kimlerin akrabaları.

bu gözden kaçıcak gibi birşey de değil nasıl yaptılarsa çok ilginç bişey.

Sonuc olarak orada ikiyüz yazsada iki yüz yazsada o para cebimizde misafir olarak kalacak.... Benım Icın Sorun değil :) İsterse Üstünde Küfür Yazsın :)
( Arkaya Bak; Baktı Kamil :) )

Yeni paralarda Atatürk Resimlerinin kaldırılması çok dikkatimi çekti...................

Bu da buna + Artık Para bile basarken ne kadar dikkat edildiği gözler önünde...

Yazık bize ki kendi paramızı bile kendi dilimize göre adam gibi basamıyoruz..

yuh tani başka bişey diyemiyorum.aldıkları para haram olsun o görevlilere!

Zaten osmanlı parası gibi yaptılar, onuda tam becerememişler..

20 Liraları gördüm bu gün. Sevimli görünüyorlar. Birde bir işe yarasalar. Yani alım gücü açısından.

aynen öyle 200tl zor görcez diyolardı bankacı olmadıgım halde 02 01 2009 elimdeydi.6 sıfır bahanesiyle paramıza deger kaybettirdiklerinin kanıtıdır bu.

Mb Tarafındoan Yapılan Açıklamada, 1 Ocak 2009 Tarihinde Dolaşıma Çıkarılan 200 Türk Liralık Banknotta Yer Alan 'İkiyüz' İbaresinin Yazılış Şekli Konusunda Aşağıdaki Açıklamaların Yapılmasına Gerek Duyulduğunu Buldurdu: 'Bilindiği Gibi, Para İle İlgili Belgelerde Ve Kıymetli Evrakta Geçen Sayılar Bitişik Yazılmaktadır. Örneğin, Kıymetli Evrak Niteliğindeki Banknotlarımızdan 15 Haziran 1939 Tarihinde Dolaşıma Çıkarılan 2 Nci Emisyon Grubu 500 Türk Lirası'ndaki 'Beşyüz' İbaresi Bitişik Yazılıdır. Aynı Şekilde, 24 Nisan 1946 Tarihinde Dolaşıma Çıkarılan 3 Üncü Emisyon Grubu 500 Türk Lirası'nda Yer Alan 'Beşyüz' İbaresi De Bitişik Yazılmıştır. Dolayısıyla, 1 Ocak 2009 Tarihinde Dolaşıma Çıkarılan 200 Türk Lirası'ndaki 'İkiyüz' İbaresinin Bitişik Yazılmış Olması Para İle İlgili Belgelerdeki Ve Kıymetli Evraktaki Sayıların Yazım Kuralına Ve 1939 Yılından Bu Yana Oluşan Teamüllere Uygun

akp den günahım kadar haz etmem ama yapılan yorumlar sırf laf olsun torba dolsun...haa burası Türkiye ya herşey olur hesabına getiriyosunuz,anca çeneniz klavyeniz çalışıyo,ulan koskoca merkez bankası,bilmem kaç yüz kişi çalışıyo azıcık araştırayımda belki vardır bildikleri,araştırayımda doğrusunu bulayım demek yok...anca yazın zaten işiniz yok

M_M_G haklı.. eniştemde koleksiyon var getirdi gösterdi gözümle gördüm beşyüz lira yazılmış yorumlar saçma geliyor =)

Sİyasİ Bİr Tarafi Tutarak Laf Olsun Dİye Yazin Bakalim.mb Sini Ne Zannedİyorsunuz .bu DÜŞÜncelerİ Olan İnsanlar Azicik BoŞ Yere Saldirmadan İnternet Denİlen Teknolojİ Kullanarak AraŞtiramaz Mi? Konu AÇarken YazdiĞiniz Konunun DoĞruluĞunu AraŞtirin Kİ Komİk Duruma DÜŞmeyİn! AtatÜrkÜmÜzÜn Tl Lerde GÜlen GÜzel Resmİnİ GÖremİyorsan GÖzlÜĞÜnÜ Takiver.arkasinda ÜnlÜ TÜrklerİn Resİmlerİnden Neden Rahatsiz Oluyorsunuz Kİ.bİlİm Adina ÇaliŞanlara Ve DÜŞÜnÜrlerİmİze DeĞer Verİlmİyor Dİye Hayiflaniyorduk.en Azindan Paralarimizin Bİr YÜzÜnde DeĞer VerİlmİŞ Gurur Duymamiz Gerekmez Mİ? Birakin Sİyasİ Olarak Saldirmayi... Ekonomİden Anlayanimiz Ne Kadar Çok.. Enflasyon DeĞerİ 2-3 Katina mı Çikti ki.200 Lİra BasilmiŞ Ya Paramiz Pul OlmuŞ.yapmayin!paramizla Gurur Duyuyorum.nerede DÜnyada En Çok Sifirli Paramiz.sifir Koyacak Yer KalmamiŞti.rakamlari KÜÇÜltmÜŞlerdİ.para Şu Anda Herkeste Eskİsİ Gİbİ Yok.ÇÜnkÜ KarŞiliksiz Para Eskİsİ Gİbİ Basilmiyor.rahmetlİ Özal Ve DİĞerlerİ Enflasyonu GÖze Alarak Bol Bol KarŞiliksiz Basiyorlardi.hatirlatirim.ondan Sonra Paramiz Pul Oldu.bİrİlerİ Zengİn Oldu.alt Ve Orta Kesİm Ezİldİ.yazilacak Çok Şey Var.ama Anlamak="Bla İstemeyene BoŞuna Yaziyorum.bİrİlerİ Belkİ Anlar...saygilar

Geri