Yusuf resmini gösterdi Beşiktaşlıymış (!)

icemen

New member
Reaction score
0
k0lpg3.jpg

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Şimşek, çocukluğundan itibaren Beşiktaş taraftarı olmasının, o yıllarda en başarılı ekibin Beşiktaş olmasından kaynaklandığını söyledi.
Yusuf Şimşek, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısına açıklamalarda bulunurken, özellikle tartışmalara neden olan, "Çocukluğumda Beşiktaşlıydım" sözlerinin ispatı olarak da, okul döneminde siyah-beyaz formayla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.
Ailesinde Beşiktaşlı bulunmamasına karşın, çocukluk yıllarında Beşiktaş’ı tutmasının, siyah-beyazlı kulübün o dönemdeki başarılı performansından kaynaklandığını aktaran Yusuf, şunları kaydetti:
"Benim Beşiktaşlı olmamın nedeni, çocukluk yıllarımda en başarılı takımın Beşiktaş olmasıydı. Gordon Milne dönemiydi ve Beşiktaş üst üste şampiyon oluyordu. Köyde kendi aramızda futbol maçları yapardık. Herkes de kendi tuttuğu
takıma göre formalar giyerdi. Biz de tuttuğumuz takım Beşiktaş olduğu için, onun formasını yaptırmıştık. Çok sevdiğim Beşiktaşlı ağabeylerim vardı. Biraz onların da etkisi oldu. Beşiktaş şampiyon olduğu zaman mahalleye bayraklar asarlardı, konvoy düzenlerlerdi. Çok küçüktüm ama bu kutlamalara katıldığımı hatırlıyorum."

kaynak

İnanmayanLara Kapak oLsun..HeLaL Sana Yusuf Sözünün Erimişsin..Görsun MiLLet BaKalım Bi Daha Konuşa BiLcek mi ?? İyi Bakın Beyler :goz:

haklısın kaldırıyom hemen :goz:

yaşlı dediler tecrübeli dedik , hovarda dediler eskidendi o dedik , hah Beşiktaşlıymıs bir zamanlar da fenerliydi dediler ahanda kapağı yerine taktık
bakalım yusuf için yarın neler üretecekler

Geri