Yusuf : Horozu Siz Kesin

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
yusuf56.jpg

G.Saray maçında attığı golle Beşiktaşımıza üç puanı getiren isim olan Yusuf arkadaşlarına seslendi.

Galatasaray maçında attığı golle Beşiktaşımıza üç puanı getiren isim olan Yusuf Şimşek, SABAH'a konuştu. Kartal'a transferi uzun süre tartışma yaratan milli futbolcu, "Denizlispor maçında cezalıyım. 6 maçtır görevimi tam yapıyorum. İnşallah şampiyon olacağız. Şimdi görevimi yapmış olmanın rahatlığıyla Denizli'yi arkadaşlarıma bırakıyorum. Onlar Beşiktaş camiasına bu hafta en güzel armağanı verecekler. Hep birlikte zafer şarkılarıyla İstanbul'a döneceğiz. Şampiyonluk coşkusunu taraftarımızla yaşayacağız" dedi. Yusuf Şimşek, "Büyük maçlardaki perfonmansın çok iyi. Bunu neye bağlıyorsun?" sorusuna ise "Büyük maçlarda daha rahat ve coşkulu oluyorum. 'Yusuf Şimşek büyük maçların adamı' diye düşünüyorum. Bu tip maçlarda sıkıntı yaşamıyorum. Kritik maçlar beni daha da motive ediyor. Bu maçların hakkını da verdim. Bana güvenenleri boşa çıkarmadığımı düşünüyorum. Başta Sayın Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere beni Beşiktaş Kulübü'ne aldıran Mustafa Denizli hocama çok teşekkür ediyorum" yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş taraftarının kendisine gösterdiği sevgiye de teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak

kara şimşek .... Nerdeydin bu zamana kadar yusuf

Adam Doquştan ßeşiktaşLı..Aynı ßizLer Gißi...!!!

ahhh yusuf ahh. ben sana ne diyim.. ne vardı orda burda sürtecek haa..zamanında gelseydin beşiktaşa incilerinmi dökülecekti..

Gereksiz MsjLar siLindi. . .

SivasLı harbi adamLar hakLı akıLLanmadın. . .
Her seferinde sen küfür edip banLanıyorsun.
En iyisi hic satasma işte . . .

Hiç yorumda yapamayacağız anlaşıldı..

Bende beşiktaşlı olmayan arkadaşlara gerekli uyarıyı yaparım kolay gelsin

Hiç yorumda yapamayacağız anlaşıldı..

Bende beşiktaşlı olmayan arkadaşlara gerekli uyarıyı yaparım kolay gelsin

Sen GeL ßuraya ÇirkefLik Yap Sonrada Pişkin Pişkin Yorumda Yapamıcaz De.. Ohh Ne aLa MemLeket.. Kardesım GözLerini İyi Aç ßak..!!! ßurası ßeşiktaş ßöLümü..!!

Ayrıca Senın Kımseye En Ufak ßı Uyarı Yapma NıteLıqın Yok.. Haddını ßıL Adam Gıßı TakıL...!!!

Ben burda kimin kimi desteklediğini çok iyi biliyorum :) Siz bana hikaye anlatmayın..

Neyse son postumdur kolay gelsin..

Mustafa Hoca 2 güsel isimsiz kahraman transfer etti helal olsun.Ama dikkat ediyormusunuz hiç bir genç oyuncuya şans vermedi.Lucescu, Bosque ve Tigana'nın bu özelliğini seviyordum.Yanılıyormuyum???

Adam böyle bir benzetme yapmışsa ne olacak ?

Sivaslı -
Lig Başında sana Boş-Beleş Fanatiklik Yapma Lig sonunda Senin gibileri burda görmek isteriz demiştim .
Sen Hafta sonu burda ol oke .
:goz:

Gs Sivas'ı yensin TS FB'yi yensin 3. Olsun Sivasta O zaman Görürüm Seni .
:goz:

Geri