..єЯDєM..
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
G.Saray maçında attığı golle Beşiktaşımıza üç puanı getiren isim olan Yusuf arkadaşlarına seslendi.
Galatasaray maçında attığı golle Beşiktaşımıza üç puanı getiren isim olan Yusuf Şimşek, SABAH'a konuştu. Kartal'a transferi uzun süre tartışma yaratan milli futbolcu, "Denizlispor maçında cezalıyım. 6 maçtır görevimi tam yapıyorum. İnşallah şampiyon olacağız. Şimdi görevimi yapmış olmanın rahatlığıyla Denizli'yi arkadaşlarıma bırakıyorum. Onlar Beşiktaş camiasına bu hafta en güzel armağanı verecekler. Hep birlikte zafer şarkılarıyla İstanbul'a döneceğiz. Şampiyonluk coşkusunu taraftarımızla yaşayacağız" dedi. Yusuf Şimşek, "Büyük maçlardaki perfonmansın çok iyi. Bunu neye bağlıyorsun?" sorusuna ise "Büyük maçlarda daha rahat ve coşkulu oluyorum. 'Yusuf Şimşek büyük maçların adamı' diye düşünüyorum. Bu tip maçlarda sıkıntı yaşamıyorum. Kritik maçlar beni daha da motive ediyor. Bu maçların hakkını da verdim. Bana güvenenleri boşa çıkarmadığımı düşünüyorum. Başta Sayın Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere beni Beşiktaş Kulübü'ne aldıran Mustafa Denizli hocama çok teşekkür ediyorum" yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş taraftarının kendisine gösterdiği sevgiye de teşekkür ettiğini ifade etti.
Kaynak