# Yusuf : DenizLi ßaßam Gibidir.. # [ KenetLenme ßudur İşte.. ]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sivasspor maçında 1 puan kazandıran asistin ardından, önceki akşam Kayserispor karşısında Beşiktaş’ın galibiyet golünü atan Yusuf Şimşek, başarısını Mustafa Denizli’ye borçlu olduğunu söyledi. Daha önce Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı Denizli’nin kendisine her zaman destek verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Mustafa Hocam benim babam gibidir. Bugün bulunduğum yeri ona borçluyum" dedi.

4lhpqq.jpg

Mustafa Denizli’nin isteği üzerine geldiği Beşiktaş’taki ilk günlerinde bekleneni veremediğini kabul eden Yusuf, "O dönem iyi oynayamadım çünkü uyum sorunu yaşıyordum. Bunun üzerine bir de sakatlık sorunu eklenince kapasitemin çok altında performans gösterdim. İnanın o günlerde üzüntüden doğru dürüst uyuyamadım. Bu zor günlerimde Mustafa Hocam hep benim yanımdaydı. Son Kayseri maçından önce de benimle tam iki saat baş başa konuştu. Beşiktaş taraftarının beklentilerine cevap vermem gerektiğini söyleyerek uyardı. Beni motive etmek için bir dövmediği kaldı. Ama iyi ki de öyle yaptı, o sayede iyi oynadım ve gol attım. Bu maçta en çok Mustafa Hocam’ı mahcup etmediğim için sevindim" diye konuştu.

Yaşın önemi yok

Yusuf, futbolda yaşın önemli olmadığını sahada gösterdiği performansla bir kez daha ortaya koyduğunu ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye’de 30 yaşına gelen futbolculara bitti gözüyle bakıyorlardı. Bu düşüncenin yanlış olduğunu önce Hakan Şükür, sonra Tugay Kerimoğlu, şimdi de ben kanıtladım. Bakın Tugay’a, 39 yaşına geldi hala İngiltere Premier Ligi’nde oynuyor. Hakan Şükür 37 yaşında iken Galatasaray’ın ve A Milli Takım’ın en önemli futbolcusuydu. Ben de Beşiktaş’a 33 yaşında imza attım, kendime çok iyi bakıyorum, mükemmel bir yaşantım var. Son iki maçtaki iyi futbolum, benim futbol oynama isteğimi daha da kamçılıyor. En az 3-4 yıl daha bu düzeyde oynarım."

Başarısızlığın lafı olmaz

1-0 kazandıkları Kayserispor karşılaşmasına da değinen Yusuf, taraftarların maç öncesi yaptığı Meşaleli Yürüyüş’ün ve stattaki gösterilerin kendilerine büyük moral verdiğini söyledi. Beşiktaş’ın başarısında en büyük payın teknik direktör Mustafa Denizli’ye ait olduğunu savunan tecrübeli futbolcu, "Mustafa Hoca bizi çok iyi bir takım yaptı. Tello’nun 15 saat yolculuktan sonra çıkıp oynaması, İbrahim Toraman’ın haftalardır sakat sakat oynaması, hep Mustafa Hoca sayesindedir. Zaten onun olduğu yerde başarısızlığın lafı olmaz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak = Sporx.com

Denızlı Yusuf u almakla ne kadar dogru bır iş yaptıgı gun gectıkce belırgınlesıyor

Takımın 2. yarıdakı yukselısınde buyuk emegı var Yusuf un tabii Denizli nın katkıları ıle

zaten denizli ile arası cok iyi böle olması normal :)
harbidende iyi almış denizli yusufu :)

Geri