Yusuf Beşiktaş'ta! [Tek BaşLık]

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
5k1z77.gif

BÜYÜK TRANSFER ÇALIMI
YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ'TA!

(ÖZEL HABER) FLAŞ! FLAŞ! Trabzonspor'la anlaşmak üzere olan Bursaspor'un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek'i Beşiktaş kaptı. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan öğrendiğimiz bilgiye göre yıldız oyuncu Beşiktaş'a transfer oldu.
Gelişmeler Az Sonra...

08.01.2009
Kaynak : Sporx.com

hadi be! ama gercek olsa sevinirim tabi

66325_13_090108231015.jpg

Trabzonspor’la anlaşması beklenen Yusuf Şimşek, Beşiktaş yolunda!..

Lig TV’nin haberine göre, şu anda iki takım yöneticilerinin görüşmelerini sürdürdüğü ve 1 saat içerisinde bu transferin durumunun netlik kazanacağı öğrenildi…
MARATON

iLk mesajdaki kaynak gayet ciddi
bjk ya hayırLı oLsun diyeLim

yusuf kim abi ya fenerbahçe drogbayla görüşüyo kaç gündür aziz yıldırım bitirmek üzereyiz diyor.bizimkiler gidiyo yusuf musufla uğraşıyo
sonada şampiyonluk bekliyolar

ya futbol hayatı bitmiş 3-5 ay daha anca top oynayabilecek adamı almanın ne mantığı var?
Bu yönetimden de iyi bi icraat beklemek hayal kırıklığından başka bişey deil.amaçları sadece günü kurtarmaya çalışmak.geröi onu da beceremiyorlar ya.

geLse noLcak bu yaştan sonra. . .

fener zaten her sene alıyo drogbayla shevayı :D

:hhmanD Koptum Yaww :durdurun

Beşiktaş, devre arası transfer döneminin ilk bombasını patlattı. Siyah-Beyazlı kulüp, Trabzonspor'un bir süredir peşinde olduğu Bursasporlu Yusuf Şimşek'i kadrosuna kattı.
Siyah beyazlı yöneticiler, bu akşam saatlerinde temasa geçtikleri Bursasporlu yöneticiler ve Yusuf ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Bir süredir adı Trabzonspor ile anılan Yusuf Şimşek'in önümüzdeki günlerde Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Tandoğan artık Bursasporlu
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımdan gönderdiği Ali Tandoğan, Bursaspor'a transferi konusunda Ertuğrul Sağlam'la görüşmesinin ardından yeşil beyazlı yönetimle de bir araya gelerek anlaşmaya vardı.
Fotomaç

Bir beşiktaşlı olarak yuh diyorum hangi eski fenerli beşiktaşa faydalı olmuş, zaten yıldız olsaydı fenerde kalırdı yıldırım demirören ki beşiktaştan alıcağı 59 milyon dolar son açıklanan bu şekilde paraları sokağa attığı sürece daha çok borç verir takıma ayrıca bu kadar alacağı olduğu sürece başka başkan adayıda çıkmaz yani ölene kadar başkan olarak kalır 2020 de yorulsa bıraksa 2025 te beşiktaş kendini toparlar 2030 da kesin şampiyonuz müjdemi isterim :) ama külübün ismi demirören jimlastik külübü olarak değişebilir o zamana kadar.

Yusuf Şimşek Beşiktaş'ta

Yusuf Şimşek Beşiktaş'ta
yusuf-simsek.jpg

Beşiktaş, devre arası transfer döneminin ilk icraatını Bursasporlu Yusuf Şimşek'i kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

Siyah beyazlı yöneticiler, bu akşam saatlerinde temasa geçtikleri Bursasporlu yöneticiler ve Yusuf ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Bir süredir adı Trabzonspor ile anılan Yusuf Şimşek'in önümüzdeki günlerde Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Anlaşmanın 1.5 yıllık olacağı öğrenildi.

KaynaK

konular birLeştiriLdi. . .

Ya böyle birşey olamaz eğer okuduklarım doğruysa; 32 yaşında adam için Aydın gibi bir yeteneği ver gitsin; şaka gibi ya böyle transfermi olur.Nasıl bir yönetim bu ya!
Bursaspor yönetimini tebrik ediyorum bir adam anca bu kadar güzel kakalanır bir takıma helal olsun..
Beşiktaşta transfer yaptını sansın yazık!
Umarım haber yalandır sadece Ali Tandoğan'ın gittiğini umuyorum

işe yaramaz ...bjk de alır parayı yatar aşağıya

Geri