Yusuf Şimşek Denizli'de yok

ManUtd

Nevşehir Lee
Reaction score
0
Yusuf Şimşek Denizli'de yok

5895_B_yusuf005.jpg

Beşiktaş'ta derbide sarı kart gören Yusuf, cezalı duruma düştü. Bu sezonki 4. sarı kartını gören Yusuf, sezonun son haftasında Denizlispor deplasmanında forma giyemeyecek. İkinci yarıda oyuna giren Yusuf, attığı şık golle tribünlerden büyük alkış aldı.

-HAKEME TEPKİ-

Kariyerinde ilk derbi maça çıkan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, yönetimiyle Beşiktaş tribünlerinden tepki aldı. Özellikle, ikinci yarıda, sarı kartı bulunan Emre Aşık'ın rakibine karşı yaptığı faul sonrası avantaj kuralını uygulayıp, daha sonra kartını kullanmayan Abitoğlu, tribünlerin tepkisini çekti. Bu arada maç sırasında zaman zaman Galatasaraylı oyuncular ve hakem Abitoğlu'nun suratına tribünlerden lazer ışığı tutulduğu gözlendi.

Kaynak

denizLi bi sürpriz yaparda Trabzonspor şampiyon oLur inşaLLah

şampiyon nasipse kartallll

şerefsiz hakem o pozisyonda penaltı vardı bide gitti yusufa sarı verdi cezalı duruma düşürdü bikerede hakem bizi zor duruma dşürmesin yaw deli olmamak elde değil

AMA HERŞEYE RAĞMEN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON!

Size diyeyim Trabzon Fenerbahçeyi yenecek!

ya postlara baksana bi sana yenemez diyen olmuşmu hiç????olmamış dimi???o zaman ne diye kuru kalabalık yapıyon bölümde trabzon yenecekse git trabzonun sayfasına yaz feneri yencek diye yada fenerin sayfasına yaz trabzona yenilceniz diye,bu saatten sonra bizi alakadar etmez artık diğer maçlar,geçmiş ola

ya kızma eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın diye dedım
Hee Şunu söyLüyosan TS kazanırsa puanlar eşit averajla şampiyonuz faLan fiLan eğer TS kazanır BJK ve Sivas Kaybederse şampiyon Ts çünkü:
İkiLi Averaj!!
İnönü:1-1
Avni Aker:0-0

ya kızma eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın diye dedım
Hee Şunu söyLüyosan TS kazanırsa puanlar eşit averajla şampiyonuz faLan fiLan eğer TS kazanır BJK ve Sivas Kaybederse şampiyon Ts çünkü:
İkiLi Averaj!!
İnönü:1-1
Avni Aker:0-0

Böyle durumlarda deplasmanda atılan golün bir avantajı olmuyor ve genel averaja bakılıyor.Trabzonun şampiyon olması imkansız bu saatten sonra,Sivas en az 3 farklı galibiyet alıp Bjk'nin 3puan alamamasını beklemek zorunda.

Maalesef Türk hakemleri ceza sahası içindeki her düşmeyi ya penaltı ya sarı kart olarak değerlendiriyorlar.Tabi bariz penaltıyı vermeyip üstüne üstlük kart göstermeyen hakemlerimiz de mevcut :saskin Eğitim şart...

Ulan maçtan önce ne kadar neşeliydim o gün bayramdı sanki. maç bi başladı sinirleri gerilmeye başladı. yenmemiz bile sinirimi yatıştıramadı. Seni hakem yapanın....

Bu saatten sonra beşiktaştan şampiyonluğu alamaz kimse.......

Yusuf olmaması kötü olur mu bence olmaz.
Kartalım oradandan en iyi sonuç ile dönecektir.

Yusuf iyi oyuncu ama Delgado gününde olursa sorun olmaz bence.Sonuca etki etmez.GELİYORUZ!!!

Geri