Yunus Yıldırım'a öfke

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçını yöneten hakem Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi

levent4.jpg

Levent Erdoğan, muhabirine yaptığı açıklamada, Yunus Yıldırım'ın bu karşılaşmaya verilmesini doğru bulmadığını belirterek, ''Sezon başında oynanan, benim nazarımda bir hazırlık maçı olsa da Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarındaki hataları ile ünlü bir hakemin ısrarla bu karşılaşmada görevlendirilmesi düşündürücüdür'' dedi.

Merkez Hakem Kurulu'na da seslenen Erdoğan, ''Bundan sonra Türk futboluna hizmet etmek istiyorsanız, bu hakemi hatalarıyla baş başa bırakın. Bu şekilde Türk futboluna daha çok hizmet etmiş olursunuz. Aksi takdirde bundan önceki senelerdeki hakem hatalarının yeniden canlanmasına neden olunur'' diye konuştu.

Erdoğan, maçın başında penaltılarının verilmediğini öne sürerek, şöyle devam etti: ''Hakem, daha maçın başında büyük hatalar yapmıştır. Maçın başında penaltılarımızı vermemesi, karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağının habercisi olmuştur. Değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla kazanılmış galibiyetlere ihtiyacı yoktur. Ayrıca Türk futbolunun, yaptığı hatalardan sonra, günah çıkarmak adına daha büyük hatalar yapan hakemlere ihtiyacı yoktur. Yeni sezonun hakem hatalarından arınmış bir sezon olması dilek ve temennisinde bulunuyorum.''

-''HAZIRLIK MAÇIYDI''-

Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa'nın, kendisine göre bir hazırlık maçı olduğunu kaydeden Erdoğan, bu konuda şunları söyledi:

''Süper Kupa kime verilir? Turkcell Süper Lig'i ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan şampiyon takımların arasında yapacakları müsabaka neticesinde galip gelen takıma verilir. Akla göre, mantığa göre ,sporu bilen kişilere göre 2 kupayı da kazanmış olan şampiyon takıma müsabaka yapılmaksızın verilir. Doğrusu budur. Ne yazık ki bunun tamamen dışında yanlış bir uygulama yapılmıştır.''

-TAKIMIN DURUMU-

Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada gösterdiği performansla yeni sezon için başarılı olacağının sinyallerini verdiğini söyledi.

Oyuncularını ve teknik heyeti dünkü maç nedeniyle kutladığını ifade eden Erdoğan, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını kaydederek, ''1 veya 2 transfer yapmak istiyoruz. Bunlar da gerçekleşirse, hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de başarılı olacağımıza inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı

Karakartal.com

haber_ic_162765.jpg

"Bu ne biçim hakem?"

Bobo ve Yusuf'un pozisyonunda penaltı bekleyen Beşiktaş Başkanı, 'devam' kararıyla çileden çıktı.

Demirören, Federasyon Başkanı Özgener’e “Bu hakemin böyle bir maçta ne işi var?” diye çıkıştı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadele genel olarak centilmence geçerken, 90 dakikadan akıllarda 3 tartışmalı pozisyon kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Yusuf ile Bilica ve Volkan Demirel ile Bobo arasındaki pozisyonlarda Beşiktaşlılar penaltı beklerken, Fenerbahçeliler ise Güiza ile Fink arasındaki mücadeleye faul ve kırmızı kart itirazında bulundu. Bu pozisyonlar, şeref tribününde de hararetli anlar yaşanmasına neden oldu. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile birlikte izleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, önce Yusuf’un, ardından Bobo’nun pozisyonlarında penaltı kararı çıkmamasına üzerine isyan etti.

‘SAKİN OL’ ÖPÜCÜĞÜ

Adeta çileden çıkan Demirören, maçı yöneten Yunus Yıldırım’dan şikayetçi olurken, Federasyon Başkanı Özgener’e patladı. Beşiktaş Başkanı, “Bu ne biçim hakem? Türkiye Ligi’nin en kötü hakemi. Penaltı vermemeyi marifet sanıyor. Böylesine önemli bir maçta ne işi var” diye çıkıştı.

Demirören’in öfkesi hareketlerine de yansırken, bu anda ilginç bir olay yaşandı. Mücadeleyi bir sıra geride takip eden Revna Demirören, eşinin yanına giderek önce “Sakin ol” uyarısında bulundu, ardından yanağından öptü. Ancak buna karşın öfkesi geçmeyen Başkan Demirören, yerinden kalkarak şeref tribününün iç bölümüne geçti. Demirören’in karşılaşmanın ikinci yarısında da Özgener’in yanında oturmaması dikkat çekti. Maçı yönetici arkadaşlarıyla birlikte takip eden Demirören, Alex’in ikinci golü sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in elini sıkarak stadı terk etti.

HaberTurk

Fener aleyhine verilmeyen faulleri hiç değerlendirmiyolar ama :D

Bencede hakem kötüydü..

evet hakem kötüydü çift tarafLı oLarak..
Yunus YıLdırım'ın ben bi tane düzgün maçını görmedim zaten..

Taraftara oynamayı bırakın da Şampiyonlar Ligi kadrosu kurun..

Daha Lig başlamadan hakem hakem diye bağırmaya başladınız,maçın başında sarı kart yemediğine dua etsin Bjkli futbolcular.Ayakta duramıyolar hakeme b.k atıyolar.

Ayrıca neymiş efendim 2 kupayı da Beşiktaş almışmış ne gerek varmış.Statü böyle,yenilince bahane bulmakta üstümüze başka bi millet tanımıyorum.Bjk klübünün böyle yöneticilere ihtiyacı yok..

Sonuncu bakıyorum da hakemi çok sevmişsiniz toz kondurmuyosunuz. Saha içindeki pozisyonlar göreceli değil. birşey faulse fauldür. Elle oynanmışsa elle oynanmıştır. bunu maçı canlı izleyen, maçın özetinde pozisyonun tekrarını izleyen herkes bu şekilde söylüyorsa oturup bi düşünmek lazım. Hayatını futbola adamış spor adamları pozisyonu izleyip bu yönde karar veriyolarsa bize b.k yemek düşer. Eğer dikkat ettiysen Sivok' un pozisyonuna hiç bir Beşiktaşlı itiraz etmiyo çünkü %100 penaltı

Bilica'nın pozisyonundan bahsediyorsan ellerinin kapalı olduğunu düşünüyorum.Sivok ve Bilica'nın ellerinin arasında dağlar kadar fark var.Hakeme ben de çok sövdüm maç içinde ama skora etki edecek bariz hatası olduğunu düşünmüyorum.İki takım içinde çalmadığı düdükler var.Ama Yusuf-Bobo-Bilica bu pozisyonlar penaltı değil bana göre

İşte sana göre bana göre yoktur futbolda. Neyse geçmiş gitmiş maç artık tartışmanın anlamı yok. Kupayı sizden alıp bize de vermeyeceklerine göre... boşuna kafa patlatmayalım. hersezon olduğu gibi bu sezonda eyyamcılık olacak bizim burdan bağırıp çağırmaktan başka yapabileceğimiz hiç birşey yok.

KuLüpten YaLanLama GeLdi

Beşiktaş Kulübü`nden yapılan açıklamada, başkan Yıldırım Demirören`in, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener`e, TFF Süper Kupa mücadelesinde, ``Bu hakemin böyle bir maçta ne işi var`` şeklinde sözlerle tepki gösterdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Resimler.asp

Konuyla ilgili medyada yer alan haber üzerine yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

``Fenerbahçe ile oynadığımız Süper Kupa maçında Bobo ve Yusuf`un düşürüldüğü iki pozisyonda penaltı bekleyen Başkanımız Yıldırım Demirören`in, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener`e, `Bu hakemin böyle bir maçta ne işi var` şeklinde tepki gösterdiği iddiaları tamamen asılsızdır. Başkanımız Yıldırım Demirören ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener arasında ne maç öncesinde ne de sonrasında hakemle ilgili hiçbir diyalog geçmemiştir. Haberde kullanılan fotoğrafların, habere konu edilen iddialarla hiçbir ilgisi yoktur.

kötü oynayıp da hakedilmiş bir yenilgi sonrasında ben aşırı fanatikleri dışında hakeme yükleneni pek görmedim. süreki özeleştiri yapan biriyim diğer renktaşlarım da öyle genel anlamda.. fakat durduk yere de hakemi kimse suçlamaz.. kendinizi bizim yerimize koyunuz lütfen .. hangi fenerbahçeli kardeşim acaba kabullenir dünkü hakem kararlarını ? ben skor ile ilgilenmediğimden pek kupa kime gitmiş filan düşünmüyorum açıkcası. oynanan oyun benim için kafidir.
ama lütfen şunu kabullenelim ki yunus yıldırım'ın dünkü yönettiği maçtaki performansı KÖTÜ idi..

Arkadaşlar bırakın hakemi bence Beşiktaş bu maçı haketti ama gol atan aldı. Sizce de Beşiktaşta bir gol atma sorunu yokmu?... Lyon,Porto maçlarındada iyi oynamasına rağmen zor pozisyona girilmedimi? Ve akşam yusuf oyundan alındıktan sonra Beşiktaş gol yollarında daha çok sıkıntı çekmedimi?... Biz Mustafa Denizli ile Şampiyonlar liginde 0 çektik umarım Beşiktaşta 0 çekmez sonuçta ülke puanı açısından bu maçlar çok önemli Saygılar....

Böyle Hakem Olmaz Olsun Ya Yazıklar Olsun Çekemediler BEŞİKTAŞ`ı

ѕσηυη¢υ;4520448' Alıntı:
Bilica'nın pozisyonundan bahsediyorsan ellerinin kapalı olduğunu düşünüyorum.Sivok ve Bilica'nın ellerinin arasında dağlar kadar fark var.Hakeme ben de çok sövdüm maç içinde ama skora etki edecek bariz hatası olduğunu düşünmüyorum.İki takım içinde çalmadığı düdükler var.Ama Yusuf-Bobo-Bilica bu pozisyonlar penaltı değil bana göre

dk henüz 3 yusuf her zamnki showunu yapıp fener defasnının belini kırıyor korkutuyor ve top önünde kalıyor bunu gören bilica resmen yusuf'a saldırıyor pozisyon dışarda hareket kırmızı kart bilica'ya bilica son adam çünkü bu şartlar altında maç oynansa nasıl olurdu?

buna benzer bir yorumu bir fenerli spikerde yaptı ve sonuna ekledi ancak maçın başıydı ??? ne demek maçın başıydı ya o daha önemli ya adam 3. dkkadan 10kişi oynayacak?

bizim penaltıya falan itiraz edecek değilim buz gibi penaltı... bilicanın barajdaki eli bence penaltı yüz koruma yada kendini koruma gayesi yok o elde ama tamam hakem çok iyi niyetli adam kendi koruyor yaw ne bağırıyorsunuz dedi tamam anladık

ama be adam sen daha 3.dkkada maçın kaderini oynadın daha ne olsun ...

Hakem Kotuydu Evet Ama Genel Olarak Kotuydu Yanı Sureklı Olarak Bır Taraf Lehıne Karar Vermedı . Yalnız Su da Bir Gercek ki Besiktas Yonetımı Daha Sezonun Ilk Macında Hakem Hatalarından Pay Cıkarmaya Calıstı Buda Yonetımın Artık Gıtmesı Gerektıgının Bır Gostergesı.

bu maçın sonucu değişmeyecek...

ama ileride birçok şey değişecek

ALLAH'ım şu inönüdeki fener maçı bir gelsin ya :D iskelede beklemek geleni denize dökmek agkkhh bir gelse o gün...

fbLi arkadaşLar konuya yazmazLarsa sevinirim..
çünkü sonucu değiştirmeyecek hiç bir söz..
hakem iyi veya kötü..
artık oLan oLmuş..

Hakem iki taraf için de kötüydü. Ancak sonuca etki eden kararlar hep Beşiktaş'ın aleyhineydi.

Yusuf'un pozisyonu kesinlikle penaltıydı ve bariz gol şansı olduğu için düşüren oyuncu da kırmızı yemeliydi.

Bilica'nın pozisyonunu anlatmaya gerek yok sanırım.

Geri