Yunanistanın Resmi PHP-NUKE Sitesi HACKED !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ESKOBAR

New member
Reaction score
0
Yunanistanın Resmi php nuke web sitesi tarafımızdan hacklenmiştir.Devamı Gelecektir.Benim Görüşüm Çok site hacklemek önemli değildir,parmakla gösterilen ler önemlidir.
Saygılar

VIDEO İÇİN DOWNLOAD A TIKLAYINIZ

Download

zone-h linki veya ss bıraksaydın iyi olurdu ben videoyu indirmek istemiyorum ama indexide görmek istiyorum mesela:) ne olcak bide önemli olan büyük site hacklemekle ilgili bişi demişin bu site okadarda büyük değilki suan baktığımda 8 kişi online idi okadar büyük değil söliceğim ha suda var unutmaki senin deiğin kalısın çok site yerine tek site ama unutmaki ne kadar çok site okadar çok google da hack yazınca türkler çıkar + 100 site hackleyip 100 farklı kişiye bilgi vermekle bi sitede sadece 100 kişiye bilgli vermek farkılıdır :)

alalah ben siteye gayet rahat giriyorum ve bir sorun göremiyorum :)

ben indexi gormustum meta refresh cakılmıs sıte yememıs sonra haber olarak hacked resmı konulmus..kısacası banel nuke acıkları

Hoca Site Hala Çalışıyor Hemde Tıkır Tıkır :)

blackwolf' Alıntı:
zone-h linki veya ss bıraksaydın iyi olurdu ben videoyu indirmek istemiyorum ama indexide görmek istiyorum mesela:) ne olcak bide önemli olan büyük site hacklemekle ilgili bişi demişin bu site okadarda büyük değilki suan baktığımda 8 kişi online idi okadar büyük değil söliceğim ha suda var unutmaki senin deiğin kalısın çok site yerine tek site ama unutmaki ne kadar çok site okadar çok google da hack yazınca türkler çıkar + 100 site hackleyip 100 farklı kişiye bilgi vermekle bi sitede sadece 100 kişiye bilgli vermek farkılıdır :)

Katılıyorum Film izlemek işimize gelmio index baba index gene de emeğe saygı

heheh reklamrları izlediniz için tşk..ederiz demesin sanırım heheh

Video sadece 1mb bunuda indirmeye üşeniyorsanız ne diyeyim artık:eek:

Yenisin sanirim.. Zone-H Kaydi veya Ekran goruntusu ekLemek zorunLudur.. Video'yu baska sekiLde de gosterebiLirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri