Yumruk

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Kimse kimseye vurmasın.

Kimsenin burnu kanamasın.

Afrika’da açlık olmasın.

Yoksul insan kalmasın.

Nükleer silahlar çöpe atılsın.

*

Uzatabiliriz listeyi...

Söylemesi kolaydır çünkü.

*

Suya sabuna dokunmadan,“sağduyu”çağrısı yapabiliriz mesela... Nasıl olsa, bol keseden yapılan sağduyu çağrıları maaştan kesilmiyor. Veya, saldırgan kahveciymiş diye, ne şekerli ne sade bana müsaade deyip, bu mevzunun kenarından kenarından sıyrılabiliriz yılışıkça...

Ya da, entel dantel barlarında kafası karışmış kızlara şirin görünmek için “esefle kınıyorum”da diyebiliriz.

*

Ama...

Bu tür köfte lafların, kafası karışmış kızlar dahil, kimseye faydası olmaz.

*

Soralım dolayısıyla... Bu ülkenin çocuklarına ateş edip öldürmek“demokratik hak” kabul ediliyorsa, parti liderine girişmek niye “ırkçılık” oluyor?

*

Mayın demokrasiyse...

Yumruk niye faşizm?

*

Dün seyrediyorum televizyonu, papyonlu bir arkadaş, “İzmir-Bursa hattında, Trabzon-Samsun hattında tehlikeli yapılanmalar var, oralara dikkat”diyordu...

“Hakkâri-Diyarbakır hattı”nda olan ne peki? Oraya dikkat çekmeye gerek yok mu, Allah’ın papyonu?

*

Bir tanesi de “İlk kez bir parti liderine saldırılıyor”diyordu...

Mesut Yılmaz’ın burnunu kırmadılar mı?

Demirel’e yumruk atılmadı mı?

Özal’a ateş edilmedi mi?

Ecevit’e İzmir’de kurşun sıkılmadı mı?

*

Normaldir demiyorum...

Niye“ilk”deniyor?

*

Başbakan geçmiş olsun diye aramış Ahmet Türk’ü, ki aramalı... Peki, Deniz Baykal’a niye geçmiş olsun yok? Taş atmak, yumurta fırlatmak şiddete girmiyor mu? Light linç olur mu?

*

Samsun’da polisler açığa alındı, ki derhal alınmalı... Van’dakiler niye yerinde duruyor hâlâ? Kandil’den gelenlerle otobüsün üstüne çıkıp şehir turu atmadığı için mi suçludur Baykal?

*

Bu kadar soru yeter...

Cevaba gelelim.

*

Açın gazetelerin internet sayfalarını, bu haberin altına yapılan yorumları okuyun...Yumruğunu“adaletin tokmağı” yerine koyup, Ahmet Türk’ün burnuna inen kişi, bu ülkede pek çok kişinin duygularına tercüman oldu... Çünkü, teröristi meşru hale getiren “açılım” saçmalığı, sadece bir tarafta değil, öbür tarafta da“eşkıyayı kahraman”yapmaya başladı.

*

Hukuku guguk haline getirirsen...

“Ona göre başka, buna göre başka”işletirsen, olacağı budur.

..::YILMAZ ÖZDİL::..

Soralım dolayısıyla... Bu ülkenin çocuklarına ateş edip öldürmek“demokratik hak” kabul ediliyorsa, parti liderine girişmek niye “ırkçılık” oluyor?

Soruyorum V_K ve Zartabur Denen Clonlar'a...

Acaba Buna Ne Cevap Vereceksiniz.. Yanlış Herkes'e Soruyorum...

Tebrikler yılmaz özdil
eline sağlık

Tamda yazı hakkında teşk butonuna basacaktım ki senin gibi bi densizin yorumunu görünce vazgeçtim..

Sen kimin klonusun peki saçmalama seviyesi yüksek arkadaş..

Konuyla alakalı alakasız sırf sataşma olsun hesabım dolsun hesabıyla paylaşım yapmak çok ucuz hareketler..

Hepinizi ferasetli olmaya davet ediyorum çıkın artık bataklıktan kafanızdaki ağları temizleyin yeniden yapılandırın zihninizdeki düşüncelerinizi.

Öncelikle bana yaptığın hakaretten dolayı seni kınıyorum

Sonra gelelim cevaba...
Yumruk atılan şahıs malumunuz içten içe Türkiye Cumhuriyetine kin besleyen birisi,
Yumruk hakediyor mu bence daha fazlasını hakediyor , ama bu yumruk atana birşey kazandırdı mı?
Türkiye Cumhuriyetine birşey kazandırdı mı?
Kazanan sadece BDP oldu , her zamanki gibi Türkler ırkçılıkla suçlandı , onlar ezilen rolünde gene kabak bizim başımıza patladı , doğuda kaç ilçenin belediye başkanlığına mal oldu o yumruk haberin var mı ?
PKK nın eline geçecek kaç ilçe seçimle üstelik , seçim zamanı bunları kürtlere anlatacaklar orda ama sen yumrukla övün daha...
Madem atıyorsun bari Sırrı Sakık a at , BDP nin en gariban ismine attı ki bu da propaganda için daha vahim bi tablo ...

Al buyur cevabımı yazdım tabi anlarsan...

arkadaşlar biraz sakin olalım lütfen ...birbirinize çamur atmaktan vaz geçin hepimiz kardeş deilmiyiz ... görüş ayrılığı olabilir ama sonuçta herkes insan bu yaklaşımla yaklaşalım olaylara lütfen ....

Geri