Yuhhu FULL Çalışıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anti_06.x

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar paylaşım böyle olur diyen varmı. Yuhhu FULL Çalışıyor.. diyen varmı hadi full çalışıyor diye ne paylaşana 250 kontur

saolasin deneyecegim dostum

geriye kalan yüzde 1 de nedense hiç kapanmaz..snrm alıntı arkadaşm script.. ben dierlrnden bi fark göremedim..
artık uraşılmaz bnnla..bnce dier scriplere bakın..

Bu kadar Aranıldıgını bilseydim kemdim yayardım coktan Baya bi özellik ekledim isteyen pm atsın backup u ceksin ftp den reklam olur die demo vermıorum ..Boyut 87 MB üyeleri ile birlikte.

( CR4CK3R )' Alıntı:
Bu kadar Aranıldıgını bilseydim kemdim yayardım coktan Baya bi özellik ekledim isteyen pm atsın backup u ceksin ftp den reklam olur die demo vermıorum ..Boyut 87 MB üyeleri ile birlikte.

selam özel msj gönderme yetkim yok şu an kardeş yardımcı olursan sevinirim

Bakalim

( CR4CK3R )' Alıntı:

ARKADAŞ ÖZELENE GEREK VAR BEN VE BİR ÇOK ARKADAŞIN BUNA YETKİSİ YOK BURADA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM VEYA SENBİZE MSN ADRESİNİ VER SENİ EKLEYELİM İSTEDİĞİN KADAR ÖZEL MESAJ ATALIM

kardeş yardımcı olacanmı yoksa mesaj sayım artsın diye mi yazıyorsun yardım edecekmisin etmeyecekmisin...

bize demo gerekmiyor paylaşım yaparsan sevinirim...

( CR4CK3R ) BANA BU SİTEYİFULL VE EKSİSKSİZ VER YARIN SABAH İLK İŞİM SANA 250 KONTUR YOLLAMAK OLU MSN ADRESİ anti_06.x@hotmail bekliyorum

Bu şekilde konuşmakla bir yere varamassın karşılıklı iş yapacaksak HH'in amacı ne annamış deilim .Script in getirisini Düşünse idim Alım Satım Başlıgı Altın da Yayınlardım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri