Yuh Artık: Köpeğe Türk Bayrağı Girdirmişler

mustafaacar42

New member
Reaction score
0
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Türk bayraklı tişört giydirilmiş boxer cinsi iki köpeğin de katıldığı köpek güzellik yarışması düzenlendi. Üzerlerindeki Türk bayraklı tişörtlerle hünerlerini sergileyen 4 yaşındaki dişi köpek Yaka, yarışmada dereceye giremezken, 1.5 yaşındaki yavrusu ‘Bebiş’ üçüncü oldu, 3 kilogram mamayla ödüllendirildi.

Kedi ve köpek maması üreten ‘1st Choise’ firması, ‘Villa Pet’ isimli veterinerlik işletmesi ile Netsel Marina işbirliğiyle Marmaris'te köpek güzellik yarışması düzenledi. Netsel Marina'nın içindeki amfitiyatroda gerçekleşen yarışmaya 26 köpek katıldı. Yarışmacı köpeklerden 33 yaşındaki Koray Ürkmez'e ait Türk bayraklı tişört giydirilmiş ‘Yaka’ isimli 4 yaşındaki dişi boxer ile 1.5 yaşındaki yavrusu ‘Bebiş’ dikkat çekti...

bu bayrağın üstünden köpekler geçmesin diye bugüne kadar binlerce şehit verdik.ve bugün bir köpeğin üstünde.ağla şehidim ağla.boşa giden hayatın için ağla.

3 Kilo Kopek Mamasi Alicam Diye Yaptigin Rezillige Bak Senin Gibi Kopeklere Gel Cuvalla Mama Alayimda Bu Vatani Terket Serefsiz O Bayrak Kutsaldir O Bayrak Sehitlerimizin Kaniyla Yapilmistir Bana DÜNYADA O Bayrak Kadar Anlamli Ve Degerli Bir Bayrak Daha Gosteremezsiniz Ne Mutlu Turkum Diyene!!

ne diyebilirizki...dediğimiz gibi burası türkiye..ağla şehidim ağla...

Madde 7 - Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk
veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz.
Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere,
örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerle-
re ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde gi-
yilemez.

bu yapılan manevi olarak bizlere üzüntü vermekle birlikte kanuni olarak da suç teşkil etmektedir. sanırım gereken yapılacaktır.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CK%F6pe%F0e%20T%FCrk%20bayra%F0%FD%20giydirdiler%5CD20174135.jpg

"hangisi sahip hangisi köpek" :D

bu kadar mı duyarsız olur bı ınsan?
o bayrak yasatılsın dıe on bınlerce sehıt verdık...onların sayesınde yasıosun..
yemek yedıgın tabaga s*cmak bu kadar mı kolay?
kopegınınde senınde canın cehenneme serefsız herıf...

Geri