YouTube'deki Videoyu İstediğin Formatta İndir/save2pc/Resimli Anlatım

sonixes

New member
Reaction score
0
Öncelikle Programı Burdan Bilgisayarımıza İndiriyoruz.(Program crack,serial ve kurulum gerektirmiyor.)

Youtubedeki Linki Kopyalayın.(Linki Sadece Kopyalamanız Yeterlidir, Programda Link Görünecektir.)

Programı Açın Ve 'Get Video' ya Tıklayın.

2ez01ao.png

İndirmek İstediğiniz Formatı Ve İndireceğiniz Klasörü Seçin Ve Download'a Tıklayın.(Örnek Olarak Ben Mp3 Formatını Seçtim)

2n02b9z.png

Ve Ardından Starta Tıklayın.

6xyemp.png

Gördüğünüz Gibi Download Edilmeye Başlandı.

33pbr06.png

Not:Youtubeye Giremeyenler Youtube Jacker Programını Kurarak Veya Şu Dns Adreslerini Kullanarak Girebilirler;

4-2-2-5
4-2-2-6

Resim Anlatım Bana Aittir.Kolay Gelsin..

Öncelikle Programı Burdan Bilgisayarımıza İndiriyoruz.(Program crack,serial ve kurulum gerektirmiyor.)

Youtubedeki Linki Kopyalayın.(Linki Sadece Kopyalamanız Yeterlidir, Programda Link Görünecektir.)

Programı Açın Ve 'Get Video' ya Tıklayın.

2ez01ao.png

İndirmek İstediğiniz Formatı Ve İndireceğiniz Klasörü Seçin Ve Download'a Tıklayın.(Örnek Olarak Ben Mp3 Formatını Seçtim)

2n02b9z.png

Ve Ardından Starta Tıklayın.

6xyemp.png

Gördüğünüz Gibi Download Edilmeye Başlandı.

33pbr06.png

Not:Youtubeye Giremeyenler Youtube Jacker Programını Kurarak Veya Şu Dns Adreslerini Kullanarak Girebilirler;

4-2-2-5
4-2-2-6

Resim Anlatım Bana Aittir.Kolay Gelsin..
önce bu dizine gidin bütün dosyaları silin daha sonra video yu izleyin tekrar bu dizine gidin oradan kopyala yapıştır yapın bu kadar basit dizin : C:\Documents and Settings\ADA\Local Settings\Temporary Internet Files

Emeğine sağLık soner güzeL anLatmıssın!!

önce bu dizine gidin bütün dosyaları silin daha sonra video yu izleyin tekrar bu dizine gidin oradan kopyala yapıştır yapın bu kadar basit dizin : C:\Documents and Settings\ADA\Local Settings\Temporary Internet Files

Bahsettiğin dizindeki dosyalar geçici dosyalardır.Ayrıca sadece 1 ay boyunca video bahsettiğin dizinde kalır.

avg antivirüs dosyada virüs buldu

programı zamanında kullanmıştım...

bilmeyen arkadaşlar için güzel bir anlatım....

eline sağlık

Geri