youtube video izleme sorunu :S

Yeşil Gözlü

Altın Üye
Reaction score
0

olayı anlatıyorum:
sinir yüzünden adobe nin herşeyini kaldırdım sonra haliyle video izlenmemeye başladı neyse yine kurdum gerekli flash player ı ama sorunu hala çözemiyorum
youtube tan video izlenmiyor ses geliyo ama video yok :S ama youtube videolarını diğer siteleden izleyebiliyorum :S benim hayret ettiğim de bu zaten örneğin facebook tan yada herhangi bi forum sitesinden youtube videoları izleniyo sorunsuz :S HD izlemek için ana adrese yani youtube a gidiyorum sadece ses var :S anlamadım gitti bi yardımı olabilecek olan varmı acaba

bu arada flash ı kaldırmayı denedim kaldırınca mozilla otomatik kendini yeniliyo sonra tekrar kuruyosun yine yeniliyince sorun yok video izleniyo sonra mozillayı bi kapatıyosun yine aynı :S aynı sorun explorer dada var :S hala çözemedim nedenini yardım ederseniz sevinirim... ;)

normal açtığın youtubedeki video ekranında herhangi bi yere sağ clickle "ayarlar" ı seçin
açılan sayfada "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" yazının yanındaki kutucukda tik varsa onu kaldırın ve Okey butonunu basın
tarayıcınızı yeniden başlatın umarım olur...

video üzerinden sağ tıklayamıyorum diyorsan bu link üzerinden yap

http://www.youtube.com/swf_test.html

CıngıL Beng acaba codecler yada k lite programı ile falan ilgili olabilir mi
Benim aklıma sanki böyle gibi geliyor Görüntü var ama ses yok !!

normal a.tığın youtubedeki video ekranında herhangi bi yere sağ clickle "ayarlar" ı seçin
açılan sayfada "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" yazının yanındaki kutuckda tick varsa onu kaldırın ve Okey butonunu basın
tarayıcınızı tekrar başlatın düzelmesi lazım.

ayarlar bölümü koyu gözüküyo tıklanmıyo :S

CıngıL Beng acaba codecler yada k lite programı ile falan ilgili olabilir mi
Benim aklıma sanki böyle gibi geliyor Görüntü var ama ses yok !!

ses var kardeş görüntü yok D: benim gibi ters insana böyle ters sorun çıkar işte S: kızdıracak kafamı format atıcam ama uğraşıcağıam acıyorum yoksa :S

ses var kardeş görüntü yok D: benim gibi ters insana böyle ters sorun çıkar işte S: kızdıracak kafamı format atıcam ama uğraşıcağıam acıyorum yoksa :S

yeşil gözlü
normal youtubede videoya sağ tılayamıyorsan aşağıda verdiğim linkten yap dediğim sağ tık işlemini...

YouTube - SWF Testing buradan gir oradan yap dediklerimi :D

yok kardeşim
bence k lite falan varsa kaldır regedit ve cookies temizliği yapmayı unutma bunu yapınca
ardından
gom media player yükle katılımsızı bile olur
tecrübelisin link vermiyorum
sorun olursa yardımcı olalım inşallah
hadi kolay gelsin

ikinizede çok teşekkürler sorunum çözüldü çok saolun ikinizde teşekkür etmeye çalıştım her mesajınıza ama asıl önemli olan teşekkürler demek bence ;) çok teşekkürler beni büyük bi sinirden kurtardınız ;)

ikinizede çok teşekkürler sorunum çözüldü çok saolun ikinizde teşekkür etmeye çalıştım her mesajınıza ama asıl önemli olan teşekkürler demek bence ;) çok teşekkürler beni büyük bi sinirden kurtardınız ;)

nasıl çözdün anlatta :D aynı hatayla karşılaşanlar sorunu çözebilsinler. Değil mi? :D

Dediğin yöntemi uyguladım çözüldü ;)

normal a.tığın youtubedeki video ekranında herhangi bi yere sağ clickle "ayarlar" ı seçin
açılan sayfada "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" yazının yanındaki kutuckda tick varsa onu kaldırın ve Okey butonunu basın
tarayıcınızı tekrar başlatın düzelmesi lazım.

teşekkürler

Geri