Youtube ve benzeri engelle sitelere girmek istiyorum

hayal_et43

New member
Reaction score
0
Ya değişik alternatif sitelerle giriyorum ama videoları açmak isteyince yine o mahkeme kararı önüme geliyor ya yokmu bunu kesin çözümü bide o sitelerde bir tıklama ile bir sürü sayfa açılıyor virüs bulaşacak diye korkuyorum
Bir çok yöntem denedim ama işe yaramıyor. bende nedense dsl filan değiştirmmek işe yaramıyor varsa bi program filan lkuralım şu mahkeme kararından kurtulalım

208.67.222.222
208.67.220.220

Dns leri böyle ayarlayıp dene

En garantisi DNS değiştirmek, çünkü aracı sitelerle girersen sitelerin özelliklerinin bi kısmını kullanamazsın, log-in olamazsın en azıından..

dediğin siteler bende var bide bir sürü dns denedim ama açmıyr en iyisi bide şu programı deneyeyim

ya arkadaşlar aklıma gelmişken bende vista ultimate var

bide arkadaşlar ben bazı sitelerin videolarını açammıyorum acaba neden programmı eksik

ya o verdiğiniz linkteki program çalışmıyor sp1 filan var ondanmıdır.

arkadaşım dnslerde işe yaramadı

Arkadaşım
BURADAN TIKLAYARAK
indireceğin küçücük bir programı kur ve bırak program arka planda çalışıp seni direkt olarak www.youtube.com.adresinden youtubeye sokuyor .Ayrıca youtubeye girmekle kalmıyor download vede uploadda yapabilirsin (ktunnel ,vtunnel gibi proxy'lerden giriş yapınca download ve upload yapamıyorsun)
kolay gelsin

teşekkürler ama bu sadece youtubeye girmemi sağlıyor diğerleri olmuyor

teşekkürler ama bu sadece youtubeye girmemi sağlıyor diğerleri olmuyor

Diğerleri derken download ve uploadı kastediyosun herhalde Arkadaşım youtubeye video upload edebilmek için üye olmalısın video download edebilmek içinde ayrıca download programına ihtiyacın var örneğin download manager veya youtube get vs... gibi indirip kurduğun program tabiiki kurduysan seni sadece sorunsuz birşekilde yasak yokmuş gibi youtubeye sokuyor bilmem anlataqbildmmi

benim sistem xp profesional sp3 32 bit ben upload ve download yapabiliyorum.

youtube işini hallettim anlayın artık diğer video siteleri var 18+ olanlar onlara giremiyorum

youtube işini hallettim anlayın artık diğer video siteleri var 18+ olanlar onlara giremiyorum

Sen sorununu tam olarak anlatırsan bizde yardımcı olucaz...

Nasıl giremiyosun nası bir hata veriyor ? sayfa mı açılmıyor ? bi resmini çekip www.tinypic.com adresinden upload edersen yardımcı oluruz...

videoları açmıyor ana sayfayı açıyo videoları tıklayınca yeniden o mahkeme kararı çıkıyor youtubeyi genelde çalışıyo ama 18+ siterden var açamadıklarım yardımcı siterle Ktunnel.net browseunblocked.com bunları kullanıyom sizinkileri de deniyom ama işte onlarda işe yaramıyo her seferin bu siteleri benim virüs programı tyehlikeli diye engeelliye her site için engeli kaldırıyorum deniyorum yine videolar açılmıyo artık site denemekten gına geldin dns desen kaç defa internet ayarlarım bozuldu.

Geri