Youtube, Tayland'ı kızdırmayı sürdürüyor

DeRSaaDeT

Islambol
Altın Üye
Reaction score
0
youtube.jpg

YouTube sitesi, Taylandlıların tepkisine rağmen Kralı alaya alan iki klip daha yayınladı.
Sitenin bugün yayınladığı kliplerden birinde Taylan Kralı Bhuminol Adulyadej, yüzü çıplak ayaklarla bezenmiş şekilde görülüyor.

Kralın otoritesini şüphe altına sokan ikinci klipte ise bir gencin "Bu kadar göze çarpan bir eşcinselin daha hoşgörülü olmasını beklersiniz" sözlerine yer veriliyor.

YouTube, dün yayınladığı 42 saniyelik "Maymunlar Kralı" başlıklı klipte, Tayland Kralını, yüzünü maymun resimleriyle göstermişti.

Tayland ulusal marşı eşliğinde dün verilen ilk klip 13 bin 660 kişi tarafından izlendi ve klip hakkında 200'den fazla yorum yapıldı.

Tayland, Kral Bhumibol Adulyadej ile alay eden bu video klibi yayınlayan YouTube'un sitesine erişimi dün engellemişti.

Kaynak

kaldirmislardi :) .. adamlar maymunlardan geldiklerini söylemiyorlarmi .. tamam iste .. neden sinirleniyorsunuz :)

ne kadar sorunlu ınsan var dunyada wala seytan durtuo bende yapacam bole bı vıdeo:D

böyLe videoLarı yapanLarı övmelimi SövmeLimi anNamadım:S

kişisel hakarete her zaman karşı çıkmak lazım

MUTLAKA OKUYUN,,valla arkadaşım maymundan geldiklerini söylüyolarsa sorun yok,, ama bunu kıllık olsun diye ortalığı karıştırmak için yapıyorlarsa işte burada sorun başlıyor birde şu var bu gibi bazı siteler bazı ülkeleri kitleleri hedef seçcerek mesela( peygamberimizi, atatürk, kralları) ne kadar tepki çekebileceklerine bakıyorlar ve bu arada kendilerinin acayip bir biçimde yreklamını yapmış oluyoyrlar hiç girmemiş bir adam bile girip babkıyoyr ve sitenin hitini arttırıyor, bol bol para kazanmasını sağlıyor sanatçcıların birbiileriyle kavga yapıp iş kapması gibi ) dünyada düzen bu şekildi kaptırmayalı m kendimizi dikkatlı olalım

bi ülkenin liderine hakaret etmek o millete hakaret etmektir...çok yanlış

kim bilir hangi manyak yapmıştır
Allah tan bana kızan biri çıkıp ta böle bişeyler yapmıyoo
gerçi ben o kadar meşhur biri değilim ama

Geri