Youtube, beklenen açıklamayı yaptı

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
YouTube'den erişim yasağıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, söz konusu videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''YouTube olarak, bu tarz hassas konularda çok dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bu tip sorunlar internetin uluslararası bir fenomen haline gelmesinden dolayı daha karmaşık bir hal almaktadır. Teknoloji bir taraftan tüm dünyada bilgilere erişim imkanı sağlarken, kültürel farklılıkların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

YouTube olarak, dünyanın farklı yerlerinden insanların çektikleri videoları güvenli ve kurallar çerçevesi içerisinde paylaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Türkiye'deki yasal mercilerin, söz konusu videonun her türlü kopyasını YouTube'den kaldırmak için gösterdiğimiz çabanın farkında olduğuna inanıyoruz ve videonun bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.''

ERİŞİM YASAĞI

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, akşam saatlerinde, Ulu Önder Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koymuştu. Ardından Türk Telekom, siteye erişim yasağına ilişkin konuyla ilgili resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağını duyurmuştu
kaynak:cafesiyaset.com

sonuç olarak iş işten geçti elvada youtube mu :(

iyi oldu .. böylelikle yabanci video upload sitelerdin daha cok türk video upload sitelerine metanetli olunur .. yeterincede var ..

YouTube'a erişim yasağı bir gün sürdü

Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı YouTube sitesine konulan erişim yasağı bir gün sürdü. YouTube yetkilileri, Türk Telekom'a, hakaret içerikli video görüntülerini siteden kaldırdıklarını bildirdi.

youtube.jpg

Türk Telekom yetkilileri de savcılıktan erişim yasağının kaldırılmasını istedi. Savcı, nöbetçi mahkemeye başvurarak yasağın kaldırılmasını talep etti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de dün verdiği erişim yasağı kararını kaldırdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, önceki gün Atatürk'e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine harekete geçmişti. Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etmişti. İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de YouTube isimli siteye erişimin engellenmesi talebini kabul etmişti. YouTube yetkilileri de Atatürk'e ve Türk bayrağına İngilizce hakaret içerikli yazıların yer aldığı video görüntüsünün yayınının durdurulduğunu belirtti. Türk Telekom yetkilileri, durumu savcılığa bildirerek erişimin engellenmesi yasağının kaldırılmasını talep etti. Altınok, dün ikinci kez başvurduğu nöbetçi mahkemeden site yetkililerinin gereğini yaptığını kaydederek yasağın kaldırılmasını istedi ve yasak kalktı.

zamanın haberlerine inanmazdım şimdi hiç inanmıyorum

www.youtube.com girgör bene hala kapalı valla

Yakında Açılır...

burda zararı kime oldu bizemi oldu yoksa youtubemi oldu bize olduysa nasil oldu biz görmeyelim diye erişim yasakı koydular ama bütün dünya izleyebiliyorum mantıklı bir karar değil bence bu ceza youtube değil bize karşı yapılmiş bişey bence

evet yakında açılır onu bırakın ben giriyorum şuan gayet güzel

Bende hala kapalı açan olmamış :D

bıde kurallar cercevesınde vıdeolar konulmasına ozen gosterıorz dıo kuralların nerde yazıo nan senın dıngıl herıf!!!!

hala kapalı ne iş yaa. telekom mahkeme kararı istiyormuş

yaw bi kapandı youtube hayatınızın akışı değişti sanki biraz sabredin yaw

Yaknda gene açılır bence...

YaKıNDa aÇıLıR!HiÇ MeRaq eTMeYiN aRKaDa$hLaR!

Açılmış.
Şimdi tıkladım girdim.
Umarım ders olmuştur.
Ata'mıza dil uzatanın dilini koparırız....

Geri