LiTtLaT
єяi¢ ¢αятмαη
Soru gayet basit YouTube acılsın mı?
Açılsın tabi gizli şeyler seyrediyodum+18 ama bakamıyom şimdi engelendi diyor
youtube ye yasal olmayan yöntemlerden giren biri olarak bu soruyu çok saçma buluorum..
Adamın biri bi hakaret videosu koyuyor.Bizim erişim engellenior vay anasını ya...
Adam böylece 1 taşla 2 kuş vuruo.
Hem bizi kötülüo hemde erişimin engellenmesini sağlıyor.
Mahkemelerin karar alırken daha güzel yollar aramaları gerekiyor.Yoksa çokkk youtubesiz kalır türkiye ama ben değilll![]()
açılsın mı diye bişi yok açılacak o kadar...
ya bu siteye neden üyesin ?? yada gerçekten bu denli .... ne diyeyim ki sana.. neden kapandığını bile bilmiyorsundur zaten sen... +18 şeyleri izleyecek kadar anti sosyal ve toplum içine çıkamayacak kadar küçük bir insansın sanırım. senin gibi insanlar yüzünden böyle durumdayız ve beni deli ediyorsunuz. inanıyorum ki benim gibi milyonlarca insan da senden en az benim kadar tiksiniyordur...
ayrıca bence de açılsın ancak ; kapanmasını gerektiren videoları gönderenler ip adreslerinden bulunup ömür boyu mahkumiyet verilsin...hatta bence ölümlerini apo ile beraber beklesinler.. ya bilmiyorum , Türk halkına uzanacak dillerin kesilmesini diliyorum..
millet youtube'den uzak durursa tıklama oranı düşer ve sonucunda adamlar bize gelecek hakaret olaylarını kaale alır ve yayınlamaz. bu şekilde de istediğimizi elde etmiş oluruz. aynı zamanda da rahatça youtube'den istediğimizi izleriz.
ama senin gibi insanlar yüzünden adamların bizim halen daha girebildiğimizi görmeleri , hiçbir şeyi değiştirmelerine gerek olmadığını gösterecektir...
emrin olur paşam.. hadi bi telekoma kadar git "açacaksınız işte o kadar" de de gel bakalım. sayende biz de izleyelim.. heee açmazlarsa da unutmadan telefon borcunu falan da öde canım benim olur mu
ne adamlar var ya...