Youtube acılsın mı?(siyasi goruslerinizide dusunun)

YouTube acılsın mı?

• Ewt acılsın

Kullanılan: 88 69.8%
  • Hyr acılmasın

Kullanılan: 21 16.7%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 16 12.7%
  • Kararsızım

Kullanılan: 1 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
gene neden kapandı şimdide kimin videosu varmış

ankette açılsın çıkarsa açıcam tamam :D

Açılsın tabi gizli şeyler seyrediyodum+18 ama bakamıyom şimdi engelendi diyor

tabiki acılsın yani bir iki kişinin dengesizliği yuzunden milyonlarca internet abonesi youtubeden mahrummu kalacak cok sacma bence bir an evvel acılmalı...

Neden yasakLanıyor hakareti serbest kıLıyorLar..
AsLında yasak diye birşey yok anti manti sistemLerLe gene giriLiyor
Ancak mevzu o değiL.. BöyLe bir karar çıktıysa ve yasakLandıysa miLLet oLarak bize düşen
Tavrımızı aLmak ve o yaLnış düzeLene kadar hiç bir şekiLde yakınından geçmemek.
Ancak biz o devLetin sorunu deyip her tür yoLdan yasağı aşıyoruz
miLLi hiç bir hassasiyetimiz kaLmamış artık üzüLüyor insan
HerifLerin kaygısı yok yasakLanıyor ama onLar gene tirajından birşey kaybetmiyor

açılsın ve o videolar silinmeli o şerefsizlerde neden doğru dürüst video koymuyolar asıl o video'yu upload edenin youtube girmemesi lazım...

youtube ye yasal olmayan yöntemlerden giren biri olarak bu soruyu çok saçma buluorum..
Adamın biri bi hakaret videosu koyuyor.Bizim erişim engellenior vay anasını ya...
Adam böylece 1 taşla 2 kuş vuruo.
Hem bizi kötülüo hemde erişimin engellenmesini sağlıyor.
Mahkemelerin karar alırken daha güzel yollar aramaları gerekiyor.Yoksa çokkk youtubesiz kalır türkiye ama ben değilll:D

son zamanlardaki ben yokum o zaman politikasınıda anlamıorum heee

Açılsın tabi gizli şeyler seyrediyodum+18 ama bakamıyom şimdi engelendi diyor

ya bu siteye neden üyesin ?? yada gerçekten bu denli .... ne diyeyim ki sana.. neden kapandığını bile bilmiyorsundur zaten sen... +18 şeyleri izleyecek kadar anti sosyal ve toplum içine çıkamayacak kadar küçük bir insansın sanırım. senin gibi insanlar yüzünden böyle durumdayız ve beni deli ediyorsunuz. inanıyorum ki benim gibi milyonlarca insan da senden en az benim kadar tiksiniyordur...

ayrıca bence de açılsın ancak ; kapanmasını gerektiren videoları gönderenler ip adreslerinden bulunup ömür boyu mahkumiyet verilsin...hatta bence ölümlerini apo ile beraber beklesinler.. ya bilmiyorum , Türk halkına uzanacak dillerin kesilmesini diliyorum..

youtube ye yasal olmayan yöntemlerden giren biri olarak bu soruyu çok saçma buluorum..
Adamın biri bi hakaret videosu koyuyor.Bizim erişim engellenior vay anasını ya...
Adam böylece 1 taşla 2 kuş vuruo.
Hem bizi kötülüo hemde erişimin engellenmesini sağlıyor.
Mahkemelerin karar alırken daha güzel yollar aramaları gerekiyor.Yoksa çokkk youtubesiz kalır türkiye ama ben değilll:D

millet youtube'den uzak durursa tıklama oranı düşer ve sonucunda adamlar bize gelecek hakaret olaylarını kaale alır ve yayınlamaz. bu şekilde de istediğimizi elde etmiş oluruz. aynı zamanda da rahatça youtube'den istediğimizi izleriz.
ama senin gibi insanlar yüzünden adamların bizim halen daha girebildiğimizi görmeleri , hiçbir şeyi değiştirmelerine gerek olmadığını gösterecektir...

açılsın mı diye bişi yok açılacak o kadar...

emrin olur paşam.. hadi bi telekoma kadar git "açacaksınız işte o kadar" de de gel bakalım. sayende biz de izleyelim.. heee açmazlarsa da unutmadan telefon borcunu falan da öde canım benim olur mu ;)
ne adamlar var ya...

ya bu siteye neden üyesin ?? yada gerçekten bu denli .... ne diyeyim ki sana.. neden kapandığını bile bilmiyorsundur zaten sen... +18 şeyleri izleyecek kadar anti sosyal ve toplum içine çıkamayacak kadar küçük bir insansın sanırım. senin gibi insanlar yüzünden böyle durumdayız ve beni deli ediyorsunuz. inanıyorum ki benim gibi milyonlarca insan da senden en az benim kadar tiksiniyordur...

ayrıca bence de açılsın ancak ; kapanmasını gerektiren videoları gönderenler ip adreslerinden bulunup ömür boyu mahkumiyet verilsin...hatta bence ölümlerini apo ile beraber beklesinler.. ya bilmiyorum , Türk halkına uzanacak dillerin kesilmesini diliyorum..

millet youtube'den uzak durursa tıklama oranı düşer ve sonucunda adamlar bize gelecek hakaret olaylarını kaale alır ve yayınlamaz. bu şekilde de istediğimizi elde etmiş oluruz. aynı zamanda da rahatça youtube'den istediğimizi izleriz.
ama senin gibi insanlar yüzünden adamların bizim halen daha girebildiğimizi görmeleri , hiçbir şeyi değiştirmelerine gerek olmadığını gösterecektir...

emrin olur paşam.. hadi bi telekoma kadar git "açacaksınız işte o kadar" de de gel bakalım. sayende biz de izleyelim.. heee açmazlarsa da unutmadan telefon borcunu falan da öde canım benim olur mu ;)
ne adamlar var ya...

Hehe youtube de çok takar ya aaaaa vaf vaff türkiye den bize tıklanmıyor...Vah vah vah
Youtube ye yüklenen videolar tek tek izlenip onay aldıktan sonra mı siteye koyuyor.
Ayrıca youtube yi o kadar çok kapattık ki bu dediklerin olsa da bizi gene kaale almıcaklar.
Ayrıca idam etmidilsin felan demişsin bu videoları yükleyenlerin yurtdışından yüklemediğini nerden biliyorsun?
Elin memleketindeki adamı buraya getirip idam mı etcen?
Sorun sadece youtube de değil zırt pırt kapatma veren bizlerde de.Daha düzgün yollar bulunmalı.
Tehtid ile sorun çözülmez.

Hem 3 kişi ye eleştiri yapmışsın 1. sini bende haklı buldum ama cevap yazarken daha saygılı biçimde yaz.

açılınca millet birbirine sövüp duruyo saçma sapık videolar verip milletin ahlağını bozuyolar pkklı şerefsizler siteye video falan veriyo hiç açılmasın daha iyi

ben kararsızım açılırsa yine aynı sorun olcak bence youtube tam çözüm bulsun öyle açılsın

Pek girmediğim bi site olduğu için çok önemli değil benim adıma :) Ama yasaklanması yanlış, serbest olması gerekir düşüncesindeyim.

Geri