Youtube Acılsın Diyenler & Acılmasın Dienleri Görelim

YouTube Acılsın Acılmasın

• Kullanılan toplam oy
    94
açılsın iyiydi atamıza laf söleyenler laf sölerler mühim olan bileğini bükebilmekti

acılsında bizde onlara küfür edeli şimdi bütün dünya onların yazdıkların okuyo
bıraksınlarda biz savunalım kendi degerlerimizi
kısası kısas

ben açılsın derim
ayrıca ATA'mıza hakaret eden videoyu kaldırrabilirler ve koyan üyeyi de banlayabilirler
ama youtube artık .tr uzantısıyla kontrol altına alıncakmış
mesela youtube.tr

Açılmasın.
Youtube benzer .tr uzantılı bir site açılsın onu kullanalım
Erısım engellemesı koymuslar sankı gırılmıyo antisansür yapmıs adamlar herkes onu ındırıp gırıyo sıtelere
erısım yasagımı dınlıyomıllet

içindeki tüm pisliklerden arınsın öyle açılsın derim, ama ister açılsın isterse açılmasın biz açmayı iyi biliriz :D

dostlar... youtube u proxy siteleri sayesinde izliyorum ama...uyeligimi giremiyorum ve video yukleyemiyorum...bir yolu var mı..pls help?

youtube açılsada açılmasada herkes yout be girebiliyor bunun için bir çok seçenek mevcut ktunnel veya pc nin dns ayarlarını değiştiren yazılımlar bunların sadece bir kaçı....

nette atamıza karşı yapılan o iğrenç videoları engelleyebilmemiz neredeyse imkansız..biz siteyi kapatıorz adamlar yine izlior..kendi kendimizi kandırıoruz resmen..zten youtube ye girmenin onlarca yolu war o yzden kapanması anlamsız..açılmalı..

Bence Site kapatmayı sağlayan yasayı çıkartanlar bir güzel yaptıkları hata için teşhir edilsin içlerindeki hukukçulaın da hukuk yeterlilikleri ve zekaları kontrol edilsin.

Geri