Yossi Benayoun

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Sevgili okurlarımız, son 3 gündür Beşiktaş"ın hangi oyuncunun peşinde olduğunu söylemek için, uğraştık durduk. Bunda amacımız düzgün giden transfer görüşmesinin basına düşmesinden dolayı alacağı zarar ve içimizdeki Beşiktaş sevgisiydi. Ancak bugün gördükki bazı kuşlar bu transfer haberini basına ufakta olsa sızdırmış.

Beşiktaş, Liverpool"un başarılı İsrail"li oyuncusu Yossi Benayoun ile görüşmelere başladı. Bu transferde olumlu gelişmeler yaşanıyor.
Başkan Yıldırım Demirören"in İsrailli oyuncunun siyah beyazlı formayı giymesi için tüm imkanlarını seferber ettiği bildirildi. Son görüşmelerde Baneyoun"a Beşiktaş"ın önerdiği paranın, Liverpool"dan aldığının çok fazlası olması, İsrail"li oyuncunun bu transfere sıcak bakmasını sağladı. Yapılan ilk görüşmede Benayoun"un Beşiktaş"lı taraftarlara olan hayranlığını bildirdiği öğrenildi.

Bize gelen bütün sıcak gelişmeleri sıcağı sıcagına sizlere bildireceğiz.

BENAYOUN KİMDİR...

1.78 boyunda ve 70 kilo ağırlığındaki Yossi Benayun Ofansif Ortasaha oyuncusu.

Benayoun orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol istatistiklerinde forvetleri zorluyor.
Oynadığı takımlarda 48 gole imza atan başarılı orta saha oyuncusu Liverpool"da oynadığı son sezonda 9 gole imza attı.

2002-2005 Racing Santander 100 maç 20 gol
2005-2007 West Ham 63 maç 8 gol
2007-2009 Liverpool 78 maç 20 gol

kaynak : HABER1903

Gereksiz MsjLar siLindi. . .
Ortamı germeyeLim. . .

gerenler ceza alsın ;)

Kimileri çok övüyor bu adamı ama ben bir türlü beğenemedim kaç zamandır...

iyi oyuncu ama yabancıların bazılarından kurtulsak ıyı olacak

İsrailden kaliteli topçular çıkıyo bkz.revivo, balili. inşallah alınır. şu yabancı kontejanı olayını da bi halletsek.

Hadi BakaLım HayırLısı...

gelmesini kesinlikle istemiyorum..cok pasif bir futbolcu daha iyisi lazım bize.

yahu benim anlamadığım Beşiktaş'lı arkadaşlardan benayounu bile beğenmeyenler var kolpa basın yazıor tevez falan bizimkilerde inanıyor sonra benayoun'a burun kıvırıyor yahu bu adam gelsin olay olur be Lazish çok güzel söylemiş rafa büyük ihtimal bırakmayacak yada klübüne en az 8milyon€ vereceğiz ve siz burun kıvırıyorsunuz allahım barcelona falanmıyız benimmi haberim yok...

Özellikle 8-0 'Lık Maçta harika oynamıstı.. Bunu BJK'Lileri kızdırmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın pLs =) O maçta hayran kaLmısdım..

Geri