Yorumsuz(R.Carlos-Lincoln)

mchasso

New member
Reaction score
0
Dün akşam Türk futbolunun iki büyük kulübü Ali Sami Yen Stadı'nda resmen 'kapıştı'...

Herkes maç öncesinde bu maçın büyüklüğünden bahsediyordu fakat maçın son düdüğünden önce aslında ne kadar küçüldüğünü gördük...

Dün yaşanan olaylarda hiçbir yabancı futoblcu yoktu (Lugano dışında) ; Olaylara karışanlar ise Türk arkadaşlarını ayırmaya çalışan yabancılardı...Anadolu Ajansı'nın geçtiği bir fotoğraf ise her şeyi 'tek fotoğrafla' anlatıyordu...

A Milli Takım'a kadar yükselmiş milli oyuncularımız birbirlerine girmiş, Brezilyalı Roberto Carlos ve vatandaşı Lincoln onları izliyor...

2u9itsm.jpg

Kaynak:Hürriyet

madara oldular meyhaneye =)

Ohhh AsLanLarım Yatın ALın ParaLarı Arkadan Da Kıs Kıs GüLün SizLere Bu Yaraşır...

Biz usLu çocuğuz havasında çekiLmiş bir fotograf

gorduk milletin bülente karşı savunduğu lincolnüde. 40 dk deil olmlu hareket 1 tek adam akkılllı pası yok. sonrada gec ortaya pişmiş kelle gibi sırıt. sanki 2 si sütten cıkmış ak kaşık.

Dün akşam Türk futbolunun iki büyük kulübü Ali Sami Yen Stadı'nda resmen 'kapıştı'...

Herkes maç öncesinde bu maçın büyüklüğünden bahsediyordu fakat maçın son düdüğünden önce aslında ne kadar küçüldüğünü gördük...

Dün yaşanan olaylarda hiçbir yabancı futoblcu yoktu (Lugano dışında) ; Olaylara karışanlar ise Türk arkadaşlarını ayırmaya çalışan yabancılardı...Anadolu Ajansı'nın geçtiği bir fotoğraf ise her şeyi 'tek fotoğrafla' anlatıyordu...

A Milli Takım'a kadar yükselmiş milli oyuncularımız birbirlerine girmiş, Brezilyalı Roberto Carlos ve vatandaşı Lincoln onları izliyor...

2u9itsm.jpg

Kaynak:Hürriyet

Lugano i$te ßu yüzden futboLcu. . .
YaptıkLarı Doğru oLmayaßiLir Ama Yürekten mücadeLe Veriyor. . .
Ve Fenerßahçe Taraftarının SevgiLisi oLdu. . .

kültür farklı.. anlayış farklı.. para farklı...:)

мυѕтαƒαƒв;4224947' Alıntı:

lugano gibi topçu olmazolsun. ona buna kafa atmakla fener taraftarının sevgisini kazanıosa yazıklar olsun o taraftara....

Profosyonel Futbolcu İle Lpg İle Çalışan Futbolcular Arasındaki Fark..

rakip oyuncuya kafa atmak mücadeLe anLayışınsa diyecek Laf buLamıyorum sana..

FutboLu en iyiLerinden öğrenmek gerekiyor bazen! BreziLyaLıLardan..!

hehe aferin carlos ve lincoln fener ve cimbombun sizin gibi alemcilere bizimde ernst gibi futbolculara ihtiyacımız var ;)

şaka bir yana adamlar ayaklarıyla oynuyor çeneyle değil ;)

baros ilk geldiğinde bir BEŞİKTAŞ'lı oalrak cidden efendi demiştim dün her pozisyondan sonra ağladı gözümden düştü ne öle o ya herşeye itiraz bizdede nobre yapıo ayar oluyorum

sonuna kadar katılıyorum.:goz:

hehe aferin carlos ve lincoln fener ve cimbombun sizin gibi alemcilere bizimde ernst gibi futbolculara ihtiyacımız var ;)

şaka bir yana adamlar ayaklarıyla oynuyor çeneyle değil ;)

baros ilk geldiğinde bir BEŞİKTAŞ'lı oalrak cidden efendi demiştim dün her pozisyondan sonra ağladı gözümden düştü ne öle o ya herşeye itiraz bizdede nobre yapıo ayar oluyorum

o iki gol atamadığı için ağlıyodu daii :D

zamanında uche de orhana kafa atmıştı neden bukadar üstüne gidiLmedi olayLarın..çünki ozmanlar yanLı ve reytingçi basın yoktu..bu oLayLar hep basının şişirmesi pazar akşama bütün kanaLLarda aynı haber ama hepside farkLı futboLcuLara yükLenio..Luganoya geLince miLanLı gattuso dan farkı oLmayan hırsLı azimLi forması için canını veren bir futboLcu..o foto ise ap ayrı iki insanı anlatıo bir tarafta vurdum duymaz LincoLn..diğer tarafta yaşantısından futboL ahLakına kadar tam bir profesionaL oLan roberto carLos fark bu..

zamanında uche de orhana kafa atmıştı neden bukadar üstüne gidiLmedi olayLarın..çünki ozmanlar yanLı ve reytingçi basın yoktu..bu oLayLar hep basının şişirmesi pazar akşama bütün kanaLLarda aynı haber ama hepside farkLı futboLcuLara yükLenio..Luganoya geLince miLanLı gattuso dan farkı oLmayan hırsLı azimLi forması için canını veren bir futboLcu..o foto ise ap ayrı iki insanı anlatıo bir tarafta vurdum duymaz LincoLn..diğer tarafta yaşantısından futboL ahLakına kadar tam bir profesionaL oLan roberto carLos fark bu..

Hem canını veriyor hem can alıyor.Bir insanın kafasının arkasına kafa atmak,insanlık şuçudur.Adam öldürmeye teşebbüstür.
Fotoya gelince;İkisininde birbirinden farkı yok,ha ikiside profesyonel,ha ikiside vurdum duymaz.Al birini vur ötekine.

Ne aLaka oLum GerizekaLımısın Nesın..

ÇirkefLik Yapsın MiLLete Arkadan Kafa Atsın Sonra TopukLayıp Kaçsın ßide En ßaßa FutboLcu oLsun Ha...???

HıncaL uLuç Gibi Yorum Yapmayın ße Ak..

Geri