Yonja Neymiş.. (=

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
bazi uyelerinin en cok arkadasa sahip olma gibi bir sidik yarisinda oldugu site.. :melek

sarho$ birinin "yonca" telaffuzu.. :saskin

arabasinin resmini koyan insanlarin uye olmaya basladigi site.. :vur

biz evleniyoruz'a katilamayanlar icin yapilmis olsa gerek olan site.yuzeydekilere mutluluklar dilemek dusuyor asagidan bakinca.. :victory

birbirimize nasıl hava atabiliriz, kendimi daha çok insana nasıl sunabilirim, allah belamı verir mi tarzında bir site.. :eek:ha

tiki yuvasi olmus ortam. cogu "ayahahah amerikadayim, londradayim" modunda. ayrica hobbies ve interests modunda ne karizma yazilar yaziliyor, herkes nasil kulturel, nasil cilgin atiyor anlatamam. fotograflar da evlere senlik. pek sukela, sonunda tikiler de bilgisayarla tanisti! :)

ingilizce bilmeyen turkler hosgel-me-diniz, siz bu fingirdeme, karsilikli yalama yalanma ortamindan uzak kalmak, gozlerinizden irmak olup akan yaslarla, o guzelim kizlara, o kasli erkeklere ulasma umitlerini cope atmak zorundasiniz. :D

soyle de bir atasozu vardir: bok boku kenefte bulur
iste bu site de oyle birsey... :biggrin

bünyesinde 149 tane alman liseliyi görünce helak olduğum oluşum. hani coolduk ayol biz? :saskin

online televole.. :)

arkadaşımın arkadaşı potansiyel sevgilimdir temeli üzerinde çalışan,eğlenceli site.. :clap

isim kriteri ile arama yapilamayan idiot kirmasi sitemsi olusum.. :melek

tikky potansiyeli yüzde yüzlere sığmayan üyelerinin her gittikleri tatil beldesi için isminin yanına bodrumdayım, kıldayım, dötteyim, ibareleri ekledikleri buluş.. :durdurun

meraktan üye olunan sitelerden biri daha... profillerin hepsi copy-paste şeklinde gelişmiş sanki.
sırf "başkaları yazmış, onlar gibi olmayayim" derken, en sevdiğim filmleri falan yazamadığım sitedir.
nasıl olup da filmler daha gösterime girmeden profiline yazıyorlar anlamıyorum.. :saskin

what i am looking for: belki birazda kızardın ama ; sana kirmizi coooooooook yakisiyooooo...!!!

gibi $eylerle kar$ila$abiliceginiz yer.. :durdurun

baba hayırdır ya bi yanlış mı yapıldı sana bu siteden... :-D
gerçi ben bi 2 3 sene önce üyelik açmıştım sonra saçma geldi bi daha girmemiştim ya
neyse...

:clap sapına kadar katılıyorum:clap

Dogru Söze Ne denir :)

yaw benim işim oLduqu neRden anLaşıLıor :) ben sadece yonja'nın ne oLduqunu anLatan bir konu açtım üyeyim demedim.. üyeyim oRası ayRı ama anLatıLan üyeLer gby deiL yararLı yönLeri için eski arkadaşLarımı buLdum meseLa.. :)

4,339,289 kişinin üye olduğu bir site.. Bence çok üstüne gidiliyor siteden ziyade bazı üyelerini eleştirmek daha mantıklı.. :victory

:clap :victory :victory :clap
ya süpersin ne diyim ki ben daha sana ... yonja ancak bu kadar güsel bi şeklide ifade edilebilirdi :D (( bu arada sana sonuna kadar katılıyorumm :goz: :goz: ))

çok güel bi site

idi bir zamanlar ama çoğu site gibi bazı gerizeklılar tarafından keşfedilince cıvığı çıkmış
online genel ev kıvamına gelmiş bir site allahtan forumumzda öyle üyeler yoq olsada onları barındırıcak yöneticilerimiz yok

çok şükür

ben hiç girmedim, girme teşebbüsünde de bulunmadım ama merak ettiğim için şimdi gireceğim :D

Kardeşim sonuna kadar haklısın..Yonja kadar aptalca bi site görmedim..Tüm tikky lerin ortak sitesi..iki tane resim koyup "ayyyy canımmm bnimmm ne kadarrr tatlı çıkmışınnnnn öleeeeeee" die yağlayıp ballıolar birbilerini.. NEFRETLİK İNSANLAR!!

bir site anca bukadar iyi anlatılabilirdi..teşekkürler...

araghorn-g' Alıntı:
ben hiç girmedim, girme teşebbüsünde de bulunmadım ama merak ettiğim için şimdi gireceğim :D

yapma yavRum etme yavRum duR eyLeme.. :melek
sanıRım çoktan üye oLdu hatta arkadaş biLe oLmuştur bi kaç kişiyLe.. :eek:ha
yazık biRini daha kuRban veRdik... :(

Üyelerinin yaptıkları davranıslardan Site'yi sorumlu tutmak ve
RedDevil' Alıntı:
soyle de bir atasozu vardir: bok boku kenefte bulur
iste bu site de oyle birsey...
bu gibi ahlak dısı konusmalarda bulunmak hos olan bisey degil..Sonuc itaberesiyle 4 milyon'dan fazla üyesi bulunan,lise ve üniversitenin ilk yıllarında beraber sonrasında ise karsılasamadıgımız arkadaslarımı bile bulmamı saglayan bir türk sitesi hakkında egerki kötü düsüncelerin mevcutsa edepli ve usturuplu bir şekilde bunu belirt..Kopyala yapıstır yaparkende mantıgına ve ahlaki degerlere uygun olmayan ibareleri sil...

Geri