yonetime duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
slm forum uyeleri ve yonetimi bazi mod arkadaslar uyeler hakkinda yaptiklari yorumlarda biraz daha nazik ve kibar olurlarsa sevinirim zamaninda mod olmak icin uysal nazik relax olan arkadaslar mod olduktan sonra tavirlarinda cok ciddi degisiklikler olmus site uyelerine yaptiklari yorumlarda biraz da olsa kibar davranin hackhell bu konuma getiren uyeleridir unutmayalim unutturmayalim
sevgiler saygilar iyi forumlar

Yapılmış olan kaba yorum için link verebilir misin ? Ama hiçbir arkadaşımın bu şekilde yorum yapacağını sanmıyorum.

bana yapilmis bisey degil ama sonucta bende uyeyim banada yapilabilirdi sadece denk geldi ve gordum belki o arkadas fazla onemsememis olabilir kendisi hakkinda yapilan yoruma soyledigim gibi zamaninda boyle degildi bu arkadaslar belki kendilerine ceki duzen verirler suan isim yada link vermicem o arkadaslari biliyorum taniyorum yine denk gelirsem kesin soylerim
konuya vermis oldugun onem icin tesekkurler swat_tr

Şimdi sonuçta hepimiz insanız dünya hali arkadaşımız sitresli olduğu bi zamana denk gelmiş olabilir. Yine söylüyorum sana veya bir başkasına bu şekilde yorum yapıldığını gördüğün zaman link i bana pm olarak gönder. Yapılması gerekeni Adminlerimiz yapar.

toykan' Alıntı:
bana yapilmis bisey degil ama sonucta bende uyeyim banada yapilabilirdi sadece denk geldi ve gordum belki o arkadas fazla onemsememis olabilir kendisi hakkinda yapilan yoruma soyledigim gibi zamaninda boyle degildi bu arkadaslar belki kendilerine ceki duzen verirler suan isim yada link vermicem o arkadaslari biliyorum taniyorum yine denk gelirsem kesin soylerim
konuya vermis oldugun onem icin tesekkurler swat_tr

Her koyun kendi bacagindan asılır bu bir..
Davacıya ISPAT ETMEK davalıya ise yemin etmek düşer. Sen Davacısın ve ıspat edemyıorsun.Öyleyse boş konuşuyorsun.Buda İki.​
Kaldı ki HackHell Oylesine kaliteli bir platformdur ki bu v.b seyler olmamıştır olduysa da senin buraya ileti yazmana kalmadan gereken yapılmıştır dostum.Ben şahsen tum moderatorlerımızden memnunum...
Hepsi hackhelli bir adım daha ileri goturebılmek için geceli gunduzlu ellerınden gelenı yapmaya calısıyorlar... !
Lütfen.. DUYARLI OLALIM ...

Konu Lock Please.

uzun zamandır hh den ayrı idim .. zamanında user olupta su an mod olan ve değişiklik gördüğüm bir kaç arkadas benimde dikkatimi çekti ..

Cyfts' Alıntı:
uzun zamandır hh den ayrı idim .. zamanında user olupta su an mod olan ve değişiklik gördüğüm bir kaç arkadas benimde dikkatimi çekti ..

doktor doktor almim steteskopunu :)

iLk Mesajında ModLuk Başvurusunda BuLunan
iLk mesajında RekLam yapan,
saçma sapan mesajLar yazıp insanLarı provake eden,
dengesizLere Kimse Kusura Bakmasın Ama Kibar Davranamam
Yeri GeLdiğinde Lafı Gediğine Sokarım !!!
Bu Sitenin BeLLi BaşLı KuraLLarı Var BunLara Aykırı Davranan
DenyoLara da gereken cevabı veririm...
Herkes AkıLLı oLacak ve Haddini BiLecek.
Madem Biz HackHeLL'in YöneticiLeriyiz
ÜyeLerde BizLere ve vermiş oLduğumuz KararLara SaygıLı oLmasını ÖğresinLer
Aramızda Gecesini Gündüzüne Katıp Hizmet İçin eLinden GeLeni FazLasıyLa Yapan Mod Lar var ki, Denyonun Biri Bu ArkadaşLara Laf Sokuşturmaya KaLkarsa, Ben Her TürLü Lafı O Üyeye SöyLerim Kimseden de Çekinmem....

Şü ünlemleri nerede kullanacağını bilmeyen arkadaşlar, bir an önce öğrenmeleri iyi olur.

FoFer değindiğin konuda haklısın ama uslubunu değiştirmelisin. Tavrını o arkadaşlara göstermen daha doğru. bir iki taktikte biz öğreniriz. =)

N i h i L

Herkez senin puntonu kullandığında ne olacağını Tahmin Edebiliyormusun ?

N i h i L' Alıntı:
Her koyun kendi bacagindan asılır bu bir..
Davacıya ISPAT ETMEK davalıya ise yemin etmek düşer. Sen Davacısın ve ıspat edemyıorsun.Öyleyse boş konuşuyorsun.Buda İki.​
Kaldı ki HackHell Oylesine kaliteli bir platformdur ki bu v.b seyler olmamıştır olduysa da senin buraya ileti yazmana kalmadan gereken yapılmıştır dostum.Ben şahsen tum moderatorlerımızden memnunum...
Hepsi hackhelli bir adım daha ileri goturebılmek için geceli gunduzlu ellerınden gelenı yapmaya calısıyorlar... !
Lütfen.. DUYARLI OLALIM ...

Konu Lock Please.

Eğer haklı bile olsan bu şekilde bi yorum yaptığın zaman haksız duruma düşersin. Tamam bi forumda modların görevi büyük ama userlarıda unutmamamk lazım. Modluk sadece bir rütbe nasıl verildiyse öylede alınır. Ama açık konuşayım bu konu hakkındaki yorumunu hiç ama hiç beğenmedim. Biraz daha nazik olabilirdin.

Depiklerim herkesi, asıl mod böle olur :D
dimi len fofer, asabımısı bosmayın :p

Bu yönetici arkadaş(lar) kimlermiş bir öğrenseydik iyi olurdu.

FoFeR gerekli herşeyi söylemiş.

Ben böLümümde yardım için sabit başLık açmış isem ve hala üye gelip aynı konuyu başka başlıkta açıp o konu hakkında soru soruyorsa bende gereken cevabı iletirim.

İstek için burasını göstermişim, sen hala gidip başka yerde o isteği yapıyorsan daha ne denilebilir ki?

belkide adama modu moduna kızdınız bi araştırsaydınız nolmuş

hellboy726' Alıntı:
Şü ünlemleri nerede kullanacağını bilmeyen arkadaşlar, bir an önce öğrenmeleri iyi olur.

FoFer değindiğin konuda haklısın ama uslubunu değiştirmelisin. Tavrını o arkadaşlara göstermen daha doğru. bir iki taktikte biz öğreniriz. =)

N i h i L

Herkez senin puntonu kullandığında ne olacağını Tahmin Edebiliyormusun ?

Haklısın abi ama herkes degilde bir kisinin bu v.b konularda belirgin bir vaziyette tepki vermesi gerek benje..For Example --> F O F E R :)

Swat_TR' Alıntı:
Eğer haklı bile olsan bu şekilde bi yorum yaptığın zaman haksız duruma düşersin. Tamam bi forumda modların görevi büyük ama userlarıda unutmamamk lazım. Modluk sadece bir rütbe nasıl verildiyse öylede alınır. Ama açık konuşayım bu konu hakkındaki yorumunu hiç ama hiç beğenmedim. Biraz daha nazik olabilirdin.

Yorumdan kastın --> belirttigim deyim ise.. gayet yerinde oldu. ! Davacıya ispat davalıya yemin etmek düşer.. Bi daha tart dostum..
Onun haricinde sahsiyetine münhasır sarf ettigim bi kelime yok.
Elbette kullancıılar bu forumun demirbaşları..Onlar olmadan hiçbişey olmaz zaten.
Bunun da farkındayım... Ancak biraz da duyarlı olmamız gerek... Bunu da yinelemek zorundayım... Bilmiyorum ben kırıcı oldugumu dusunmuyorum..

toykan' Alıntı:
slm forum uyeleri ve yonetimi bazi mod arkadaslar uyeler hakkinda yaptiklari yorumlarda biraz daha nazik ve kibar olurlarsa sevinirim zamaninda mod olmak icin uysal nazik relax olan arkadaslar mod olduktan sonra tavirlarinda cok ciddi degisiklikler olmus site uyelerine yaptiklari yorumlarda biraz da olsa kibar davranin hackhell bu konuma getiren uyeleridir unutmayalim unutturmayalim
sevgiler saygilar iyi forumlar

Her insan hata yapar bu insanı insan yapan özelliklerdendir Mod olması hata yapmıycağı anlamınada gelmez.Böyle bi durumda yapman gereken bence durumu izah etmeye çalışmandır ki sadece modlar için değil bütün üyelere aynı şekilde davranmalıyız.

He sen anlattın Adamakıllı izah ettin hala külhanbeyliği yapmakta diretiyormu salla gitsin İnsan olan anlar anlamıyosa kişiliğinde bi sorun var demektir Bide bu anlamamazlığı yapan kişi dediğin gibi Mod olduğu için bu şekilde havalarda davranıyorsa sallamayıda bırak kaale aldığına bile değmez öyle sivrizeka ne oldum delisi tipleri

Genel anlamda forumda böyle bi sorun görmüyorum varsada bir bilemedin ikitane karakteri tam oturmamış dediğim gibi ne oldum delisidir ,

Cehaletine ver salla gitsin ki Zaten sana karşı böyle bi tutum yokmuş
Hiç dert etme o sözünü ettiğin azarlamalara maruz kalan üye sesini çıkarmıyosa haklı olduğu konuda zaten haketmiş

Forumdaki Bütün modLar böLümündeki en iyi isimLerden seçiLmiştir.. Sizlerinde verdiği destekLerLe yetkiLendiriLmiştir.. Gerektiği yerde gereken tepkiyi koyacakLardir.. Forumun sağLıkLı işLemesi için tabiki.. Ama kasitLi oLarak bi azarLama söz konusu ise gereken yapıLır.. Şikayetçi oLdugun yerLeri Smod'Lara biLdirirsen daha çabuk iLgiLeniriz.. iyi forumLar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri