Yolun açık olsun nene

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
PSG’den ayrılmayı kafasına koyan Sambacı ile en yakından Beşiktaş ilgilendi... Ancak Nene, Katar’dan gelen yıllık 3.5 milyon Euro’luk teklifi Beşiktaş’tan da isteyince İstanbul yolculuğu imkansız hale geldi

SEZON başından bu yana Beşiktaş’ın en çok peşinde koştuğu isim olan Paris Saint Germen’li Nene için yolun sonuna gelindi. adı G.Saray’la da anılan Brezilyalı oyuncuya sezonun ikinci yarısında siyah-beyazlı formayı giydirmek isteyen yönetim uzun uğraşlar verirken oyuncunun bir türlü ücretinde indirim yapmaması ile birlikte bu transfere noktayı koydu.
YILLIK 3.5 milyon Euro’da ısrar eden Brezilyalı oyuncu bunun yanı sıra üç buçuk yıllık da kontrat isteyince Beşiktaş’un da tüm planları alt üst oldu.
BU sezonun sonuna kadar Fransız ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bu sezon ligde sadece 9 maçta oynayıp 1 gol atabilen Nene de takımdan ayrılmak isterken Katar’dan gelen teklifle bir anda rotasını değiştirdi.

Katar’dan 3.5 milyon Euro’luk teklif alan 31 yaşındaki oyuncu, bu rakamı Beşiktaş’ın da vermesi durumunda takıma katılabileceğini belirtirken Kartal ise bu ücretin kendileri açısından uygun olmayacağını iletip ‘Yolun açık olsun’ diyerek bu transfere son noktayı koydular.
TEKNİK direktör Samet Aybaba’nın da Nene konusunda gelişmelerden anında bilgilendirildiği ve sezon başından bu yana devam eden ‘Feda’ projesinin dışına çıkılması taraftarı olmadığı öğrenildi. Aybaba’nın yıllık ücretin yanı sıra 3.5 yıllık sözleşme isteğinin de kendilerine uygun olmadığını belirtmesinin ardından yönetim de bu transferden tam anlamıyla vazgeçti.

BEŞİKTAŞ yönetimi de bu gelişmenin Samet Aybaba’nın verdiği listede yer alan alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürürken ikinci yarı öncesinde yapılacak kampa yeni transferleri yetiştirmek istiyor. Yönetim de ikinci yarının ilk haftalarını kayıpsız geçebilmek adına bir an önce takımın tam kadro olması için çalışmalarına hız verdi.

Kartal'da 2. hedef Rat

BEŞİKTAŞ’TA transfer çalışmaları hız kazanırken, siyah-beyazıların istediği sol beklerden biri de Shakhtar Donetsk’in Romanyalı’sı Razvan Rat. Teknik direktör Samet Aybaba’nın da Rat’ı kadrosunda görmek istediği öğrenilirken, 31 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli ise 2.5 milyon Euro.

Akif Tanıtımla anlaşmaya varıldı

BEŞİKTAŞ, davalık olduğu Aktif Tanıtım firmasıyla tazminat ve ödenmesi konusunda anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, 6 milyon 97 bin 790 dolar tutarındaki tazminatın, bir peşin 5 taksitle ödeneceği ifade edildi.
2002 yılında Ukrayna’ya transfer olan oyuncu, takımıyla 10 senede 196 maça çıkarken, Romanya Milli Takımı’nın formasını ise 94 kez sırtına geçirdi.

Geri