yoksa siz hala digiturklumuzsunuz

snrylmz03

New member
Reaction score
0
9uanbm.jpg

gs-Beşiktaş Maçı sonrası Lig TV'de Maraton Adlı Program başlar!!!

Program başlar:

$: Belediye maçında da benzeri bir pozisyon vardı.
€: Eğer rüştü topun üzerine elini koymuşsa, pozisyon faul. Ama koymamışsa goldür.
$: Evet görelim şimdi görüntüyü...

Görüntü ekrana gelir ve Rüştü'nün topa el koyduğu görülüyor ve Servet gelip Rüştü'nün elindeki topa vuruyor ve gol oluyor...

€: Evet görüyoruz ki kabak gibi gol!

E adama yuh derler!

$: Bir de Belediye maçındaki görüntüyü görelim...

Ekrana gelen görüntü bizim attığımız golün aynısı, kabak gibi fotokopisi ekrana gelir...

€: Burda kaleci topu himayesine almış, faul!

E Adama yuh derler!!!

Konuya ait video linki: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50182

Bu şahıslar ve maç yayınları sırasındaki yanlı tutumları üzerine defalarca mail ve fax yolladık, telefonla şikayetimizi dile getirdik ama düzelen hiçbirşey yok!

Görüldüğü üzere üzerimize oynanan oyunun içerisinde Lig TV'de başrol oynamaktadır. Bu oyuna alet olmamak istiyorsanız, ortak bir nedenle "BEŞİKTAŞ TARAFTAR SİTELERİNİN KAMPANYASIYLA, BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN OYUNLARIN İÇERİSİNDE YER ALDIĞINIZ İÇİN DİGİTÜRK ÜYELİĞİMİ İADE ETMEK İSTİYORUM" deyin ve DİGİTÜRK'ünüzü İADE EDİN!

forzabesiktas

üyelik iptalini buraya bildirin

1195509253i.jpg

ligtviade.jpg

hackhellin üye profili genelde 20 yaş civarı arkadaşlardan ve üniversite öğrencilerinden oluştuğu için burada pek fazla digiturk üyesi olduğunu zannetmiyorum ama en azından duyanlar duymayanlara duyursun türünden bir şeyler olur...

olaki iptal ederseniz yada birisinin iptal etmesine yardımcı olursanız iptal sebebininizin Beşiktaşın üstüne oynanan oyunlar olduğunu belirtip ve iptal edilen üye adı ve üye numarasını verdiğim linkteki adrese ulastırırsanız Beşiktaş için inanın iyi bir şey yapmış olursunuz

1fb5aa.jpg

Degısen bırsey olacagını sanmıorum digitürk gene digitürk olarak kalıcak bence :D

ben takım kötü gittiği zamandan beridir iptal ettirmiştim zaten.

Degısen bırsey olacagını sanmıorum digitürk gene digitürk olarak kalıcak bence :D

Aynen katılıyorum
Değişen hiçbirşey olmayacak
Kendimden biliyorum çünkü digiturk'ü değiştirmem lig yayını bu platformda olduğu müddetçe:goz:

yapmayınyaa
kesinlikle gol servetinki.tüm bjkliler sadece siyahbeyaz bakıyorlar

kılıf arıyoruz kılıf :D boşverin kardeşlik yönetimde bitiyo iş

2weez3r.jpg

Çarşı'dan Lig TV'ye protesto

Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşu protesto ederken İsrail'e lanet yağdırdı.

Beşiktaş'ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı'nın oturduğu kapalı üst tribünü boş bırakan ve boydan boya dev bir siyah bayrak açan taraftarlar, Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş aleyhine tezahüratlar yaptı.

Kapalı tribünde ''Bu oyunu biz bozacağız - Çarşı'' yazılı pankart açılırken, federasyon ve yayıncı kuruluş aleyhine tempo tutuldu.

pankart.jpg

Yönetimden tezahürat açıklaması​
Beşiktaş Kulübü, futbol takımın Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta siyah-beyazlı taraftarların yaptığı tezahüratların haksızlıklara karşı refleks bir hareket olduğunu ifade etti.

Beşiktaş Kulübü, Fortis Türkiye Kupası'nda futbol takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların yaptığı tezahüratlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda futbol takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların yayıncı kuruluşa yönelik olarak yoğun tepkileri olduğu belirtilerek, ''Beşiktaş Kulübü olarak, hiçbir zaman korunmak veya kollanmak peşinde olmadığımız, sadece her zaman adaletten ve eşitlikten yana bir tavır sergilediğimiz bilinmelidir. Bu tutum, sadece yönetim kurulumuzun değil, büyük Beşiktaş camiasının da benimsediği ve uyguladığı bir gelenektir. Bu itibarla, hem saha içinde, hem saha dışındaki haksız tutumlar nedeniyle adalet duygusu sarsılmış olan taraftarlarımızın göstermiş olduğu tepkiler, uğradığımız haksızlıklara karşı olan bir reflekstir'' denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, ''Ancak bu tepkiler sırasında şahıslara yönelik olarak sarf edilen kötü sözleri tasvip etmemiz de elbette ki mümkün değildir. Dolayısıyla bu tepkinin sınırlarını dikkatle çizmek ve kulübümüze zarar verecek boyutlara taşımamak gerektiğinin bilinciyle hareket etmek önemlidir. Sezon başından bu yana yapılan kötü tezahüratlar sonucunda kulübümüzün yönetmeliklere göre katlanan oranlarda cezalar aldığı bilinmektedir. Şampiyonluk yolunda kendi stadımızda, seyircimizin desteğiyle coşkulu ve başarılı maçlar oynamak hepimizin hedefi olmalıdır. Fakat yukarıda da değinildiği üzere, yönetmeliklere aykırı olumsuz tezahüratların devamı halinde kulübümüzün stadımıza ve seyircimize yönelik cezalar alabileceği gözden uzak tutulmamalıdır. Spor kamuoyu ve spor ailesindeki her kesimin azami dikkatle, kendine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmesi dileği ve umuduyla kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız'' ifadeleri yer aldı.​
ntvspor.net

İnsan Dayanamıyorki..Yemın Edıyoruz Maç İzLemeye Gitmicem Stada Diyoruz..Ewdede İzLemeyınce İçimiz İçimizi Yiyor..AkLını Başına aLacak Ama Digitürk...Az Sabır..

Öyle demeyin Desteklemediğim bi grup olsada Fenerbahce Antu grubu da Abonelik iptali için kampanya yaptı ve bence başarıya ulastılar.Bir çok iptal oldu Şansal Büyüka görüşme talep etti vs.

Tepki göstermek her zaman iyidir.Tebrikler

Öyle demeyin Desteklemediğim bi grup olsada Fenerbahce Antu grubu da Abonelik iptali için kampanya yaptı ve bence başarıya ulastılar.Bir çok iptal oldu Şansal Büyüka görüşme talep etti vs.

Tepki göstermek her zaman iyidir.Tebrikler

Çarşı Tepki gösteriyo boru değil yani bakın Ligtv nasıl yola gelicek

TRT 1 oleyyyyyyy :clap

Lig TV yorumcuları Beşiktaş karşıtıdır

32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar'dan kavga çıkartacak sözler

Koyu bir Beşiktaşlı olan 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Akar, Lig TV yorumcuları için önemli bir iddiada bulundu.

CNNTÜRK'te ekrana gelen 'Kürşat Başar'la' programının konuğu olan Rıdvan Akar, Beşiktaş'ın maçlarını 10-15 gazeteciden oluşan 'medya kartalları' diye bir grup olarak kapalı tribünden izlediklerini belirtti.

Beşiktaş taraftarı olarak her zaman yaşanan bir adaletsizliğin bulunduğunu ifade eden Rıdvan Akar, spor yorumcularında bu paydayı aradığını ancak hiçbirinin söylemlerinde bulamadığına değindi.

Rıdvan Akar, programda Lig TV yorumcuları hakkında da önemli bir iddiada bulundu. Akar, "Umarım kesmezsin ama örneğin Lig TV'nin yorumcuları aleni Beşiktaş karşıtıdırlar" diye konuştu.

Kürşat Başar, "Benim ağabeyim de Fenerbahçeli, o da aynı şeyi söylüyor" derken, Akar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben size çok basit bir örnek vereyim. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe taraftarları 'Biz Beşiktaş maçı sonrası decoderlarımızı iade edeceğiz' diye bir kampanya açtıkları için, Lig TV yorumcuları Fenerbahçe taraftarlarıyla bir röportaj yaptılar. Şansal Bey (Büyüka), Allah selamet versin dedi ki, 'Ben yayın arabasına sizi çağırıyorum, lütfen gelin ombudsmanlık yapın' dedi. Fenerbahçe taraftarı Lig TV'nin arabasına binecek ombudsmanlık yapacak. O maçta bizim bir oyuncumuz atıldı, biz yenildik. Bir tane bile decoder iade eden olmadı, ama Şansal Büyüka verdiği o sözle kaldı. Bugün Beşiktaş taraftarları decoderlarını iade ediyorlar. Çünkü artık onlarda seyredecek hiçbir şeyimiz kalmadı. Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum, yıllardır süre gelen bir şey bu."

Televizyon Gazetesi

Geri