yokluğunun dökümünü yapıyorum...

durr_

New member
Reaction score
0
Bu gece yokluğunun dökümünü yapıyorum.
Aylar önce sensizliğe yazdığım şiiri okudum, bir de dün gece yazdığımı. Hiç fark yok. Neden azalmıyorsun bende? Neden gidişin bir dün gibi? Neden sana yazdığım her yazı, hep aynı yerde tıkanıp kalıyor
Ben bugüne kadar kimseyi yokluğunda bu kadar önemsemedim...
Kimseyi yokluğunda bu kadar özlemedim ve şuna emin olki sevgili; hiç kimse, yokken bu kadar sevilmedi...
Benim karşıma “aşk” diye bu sonucu çıkaran, yarım kalmışlıktan başka bir şey değil, bunun farkındayım.Ama iyi ama kötü, bitmeli her hikaye! SEN BİTMEDİN!!. Bitmeyensin!!

Ayrılığın adını koyamadık sevgilim. İşte bu yüzden kopamadık birbirimizden bir türlü.Ben yarım kalan ve adı konmayan hiç birşeyi unutmam, unutamam,içimde sızısı kalır sonradan.
Ya herşey yaşanacağı yere kadar yaşanıp sona ermeli, ya da ayrılık sözkonusu olduğunda bir daha kimsenin çıtı bile çıkmamalı! Biz bunu başaramadık, ayrılamadık! Sen yaşanıp da bitseydin eğer hatrıma gelmezdin.
Seni bu kadar yazılası yapan,senin yarım kalmışlığındır
..

Ya herşey yaşanacağı yere kadar yaşanıp sona ermeli, ya da ayrılık sözkonusu olduğunda bir daha kimsenin çıtı bile çıkmamalı!

burası çok güzelmiş abliş, gönlüne sağlık ..

tek kelime ile '' mukemmel''
Seni bu kadar yazılası yapan,senin yarım kalmışlığındır.. ( kesinlikle.. )

satırlarında yasamak bir yazının ve yanması yüreğinin .. kanaması ... acıtması.. kanayan her yara gibi acısı.... ilk günki gibi sıcak.........

ellerine sağlık

Ben bugüne kadar kimseyi yokluğunda bu kadar önemsemedim...
Kimseyi yokluğunda bu kadar özlemedim ve şuna emin olki sevgili; hiç kimse, yokken bu kadar sevilmedi...

yuregıne Saglık

Ayrılığın adını koyamadık sevgilim. İşte bu yüzden kopamadık birbirimizden bir türlü.Ben yarım kalan ve adı konmayan hiç birşeyi unutmam, unutamam,içimde sızısı kalır sonradan.
süper yüreğine sağLık.......

ne kadar güzel sözleri var.. =(

romantizme bi romantik kişi daha eklendi olleyy :melek

teşekkürler Hülya abla :melek

keşke güzel olan hiçbirşey yarım kalmasa hayatta... çok şey mi istiyoruz? çok şey istiyoruz ki vermiyor kader. ellerine, gönlüne sağlık hülya

Geri