Yok Canım O Kadar Da Degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizhan_69

New member
Reaction score
0
ya gercekten anlamayanlar var yada anlamak isteyip te anlamayanlar. toplumun %90 neredeyse müslüman olan bir toplumda özellikle ramazan ayında secilip önümüze gelen konulara bakın.? ya ni her razamazan da böyle biz asırı dinci oluyoz birilirinin gördügü kadarıyla onlarda bizim gözümüzde yobaz olup bitiveriyolar bırakın bunları arkadaslar bırakın medya basbakanla basbakan medyayla ugrassın ama ramazan ayında müslümanlara karsı baslatılan bu kampanyalara gelmeyelim.. ülke her gecen gün ekonomik olarak iyiye giderken bu tür haberlere kulak veripte prim yaptırmayalım bunlara ALLAHA EMANET OLUN

sen papau yenı gınedenmısın ülke nasıl iyiye gidiyor yaa.hangi yönde iyiye gidiyor ,sende haklısın gerilime yonunde gercekten iyiye gidiyor.bıraz aç gazeteleri oku ama tarafsız gazeteleri oku.

ülke iyiye gidiyor derken açılan bazı davalar sonucu ülkemiz mi,lyar dolar zararlara uğruyor... bu şekilde ülke nasıl iyiye gidebilirki

cahiller birbirlerinin nefislerini doyururken manen açlıktan ölürler.diğerleride hortumlarını büyütürler

sen papau yenı gınedenmısın ülke nasıl iyiye gidiyor yaa.hangi yönde iyiye gidiyor ,sende haklısın gerilime yonunde gercekten iyiye gidiyor.bıraz aç gazeteleri oku ama tarafsız gazeteleri oku.

işte senin gibi düsünenlerin hatası burada o gazeteler de yazan herseyi kendi düşünceniz olarak benimsemişsiniz kabul edin hiç bir hükümet bunlar kadar yolsuzlugun üzerine gitmedi ve egerki ortakadaki suclu basbakan ise kendini bile cezalandıracak yapıya sahip olan t.c var asıl PAPUA YENİ YİNEDENMİSİN SORARIM SANA

ülke iyiye gidiyor derken açılan bazı davalar sonucu ülkemiz mi,lyar dolar zararlara uğruyor... bu şekilde ülke nasıl iyiye gidebilirki

sana da cevabım var acılan davalar kimsenin zoruna gitmesin birilerinin bu ülke bir gecede bir çiş ugruna 16 milyar dolar kaybetmiş oldugunu iyi bilmesi lazım (ecevit hükümeti)

işte senin gibi düsünenlerin hatası burada o gazeteler de yazan herseyi kendi düşünceniz olarak benimsemişsiniz kabul edin hiç bir hükümet bunlar kadar yolsuzlugun üzerine gitmedi ve egerki ortakadaki suclu basbakan ise kendini bile cezalandıracak yapıya sahip olan t.c var asıl PAPUA YENİ YİNEDENMİSİN SORARIM SANA

sana da cevabım var acılan davalar kimsenin zoruna gitmesin birilerinin bu ülke bir gecede bir çiş ugruna 16 milyar dolar kaybetmiş oldugunu iyi bilmesi lazım (ecevit hükümeti)

ülke ne yönden iyiye gidiyo bilmiyorum ama ekonomi yönünden iyiye gitseydi dış borç düşerdi...
Sakıkn düştü deme sakın gazetelerden duyduğuna inanma deme kaynağımı ne sen ne akpli biri ne de tayyip yalanlayabilir...

HAHAHAHAHA pes valla hangi ulkeymiş iyiye giden hadi onu geçtim T.C var diyosun soruyorum sana arkadasım UNAKITAN VAR DEGIL MI SENIN DONUNU BILE CALDI ahahah supersin boyle devam et yat kalk dua et olur mu bitanem hehe...

HAHAHAHAHA pes valla hangi ulkeymiş iyiye giden hadi onu geçtim T.C var diyosun soruyorum sana arkadasım UNAKITAN VAR DEGIL MI SENIN DONUNU BILE CALDI ahahah supersin boyle devam et yat kalk dua et olur mu bitanem hehe...[/QUOTE
ya arkadaslar siz unuttunuz dimi bu milletin 2002 de neler cektigini ALLAH askına siz söyleyin o günlerden daha damı kötü bu ülkenin hali hem ne mutluki bizim edecek duamız var sizin ise görecek cok rüyanız uyandı bu millet artık
karnı tok kardesim kendinize gelin
bos konusmayı bırakın

HAHAHAHAHA pes valla hangi ulkeymiş iyiye giden hadi onu geçtim T.C var diyosun soruyorum sana arkadasım UNAKITAN VAR DEGIL MI SENIN DONUNU BILE CALDI ahahah supersin boyle devam et yat kalk dua et olur mu bitanem hehe...[/QUOTE
ya arkadaslar siz unuttunuz dimi bu milletin 2002 de neler cektigini ALLAH askına siz söyleyin o günlerden daha damı kötü bu ülkenin hali hem ne mutluki bizim edecek duamız var sizin ise görecek cok rüyanız uyandı bu millet artık
karnı tok kardesim kendinize gelin
bos konusmayı bırakın

sattığı yerlerden gelen sıcak para tükensin o zaman görcem ben sizi...
ozaman da yeni bi efsane doğar 2010 daki halimiz diye ya da 2015 ama sattığı yerler çook olduğundan 2020 bile olabilir

tabikide yolsuzkların üzerınde gidecekler yada oyle gorunecekler yolsuzlukların hepsini onlar yapıyor demıyorum ama %80 nınde onların bır payı var.en son ve en buyuk olay denız feneri olayında acıklana isimlere bak hepsi allah ile saf insanları kandıran şahsı muhteremler..ve sana rica ediyorum bana bu insanlar bukadar yolsuzluklara onem verdılerse hangi yolsuzlukları aydınlattılar.

bana hangi gazetenin tarafsız olduğunu söyler misin bu ülkede tarafsız gazeteler var mı ?

var tabiki sana bir tavsıyem olacak.nede olsa hafta sonuna girdik eger yapacak bir işin yoksa bu hafta bir çok gazete al ve oku.daha sonrada sözcü gazetesini oku gercekten cok guzel bir gazete.tavsıye ederım arkadaşlar herkese.

bana hangi gazetenin tarafsız olduğunu söyler misin bu ülkede tarafsız gazeteler var mı ?

kardesim sana katılıyorum tarafsız gazetemi var ki türkiyede tarafsız haberler bekliyosunuz ?

tabikide yolsuzkların üzerınde gidecekler yada oyle gorunecekler yolsuzlukların hepsini onlar yapıyor demıyorum ama %80 nınde onların bır payı var.en son ve en buyuk olay denız feneri olayında acıklana isimlere bak hepsi allah ile saf insanları kandıran şahsı muhteremler..ve sana rica ediyorum bana bu insanlar bukadar yolsuzluklara onem verdılerse hangi yolsuzlukları aydınlattılar.

var tabiki sana bir tavsıyem olacak.nede olsa hafta sonuna girdik eger yapacak bir işin yoksa bu hafta bir çok gazete al ve oku.daha sonrada sözcü gazetesini oku gercekten cok guzel bir gazete.tavsıye ederım arkadaşlar herkese.
kardes senin söyledigin gazete bana ne verebilir ne kazandırır orası önemli benim lie ilgili bir yazı yokki vurdu kırdı hırsızlık cinayet gibi haberlerin gazetesi gözcü fazla siyasete karısmaz ve yazmazda cok okudum zamanın da benim de ilgimi o cinayet hırsızlık vurdu kırdı haberler çekiyodu ama şimdi gercekle yüzleşme vakti isteyen istedigini okusun kimsede bu yüzden kimsenin kalbini kırmasın

Kardeşim, ekonominin iyiye gittiğini espiri yaptın herhalde ! Dış ve iç borç 450 milyar dolara dayanmış, enflasyonun % 10 gösterildiği ülkede elektriğe % 54 zam yapılmış, borsasının % 85'i yabancı sermayeden oluşmuş, işsizlik hat safhada, yılbaşından bu yana onbinlerce iş yeri kapanmış, mış, mış, mış..... Daha devam etmeyeyi,.anlamışsındır...

Uyanamayanlar uykusundan dürtülerek, kriz geçirenler şokla uyandırılırlar. Bitkisel hayatın çaresi yoktur.

Kardeşim, ekonominin iyiye gittiğini espiri yaptın herhalde ! Dış ve iç borç 450 milyar dolara dayanmış, enflasyonun % 10 gösterildiği ülkede elektriğe % 54 zam yapılmış, borsasının % 85'i yabancı sermayeden oluşmuş, işsizlik hat safhada, yılbaşından bu yana onbinlerce iş yeri kapanmış, mış, mış, mış..... Daha devam etmeyeyi,.anlamışsındır...

Uyanamayanlar uykusundan dürtülerek, kriz geçirenler şokla uyandırılırlar. Bitkisel hayatın çaresi yoktur.
bu benim kendi fikrim izlenimim bu yönde özellikle ramazan ayında bu sekilde yapılan hareket ler piyasayı tekrar alt üst ediyor cünkü her sektörde ramazan ayında yavaslama oluyor bu ekonomiyede yanlısıyınca yerinde sayan ekonomi bu tür spekilasyonlarla gerilimeye geciyor benim anlatmak istedigim bu

kendi görüşlerinizi belirte bileceginiz onlarca konu var bu tarz konular açmak yasaktır

closed...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri