Yok böyle ölüm!

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Babaannesinin cenaze namazı kılınırken başına kale direği düştü, öldü

Trabzon'un Akçabat ilçesinde babaannesinin cenaze törenine giden 12 yaşındaki Metehan Altındaş, cenazeevinin yakınında bulunan futbol sahasında top oynadığı sırada saha içerisinde bulunan demir kale direğinin üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Akçaabat ilçesi Akdamar Köyü'nde meydana geldi. ilköğretim İlköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi Metehan Altındaş, okuldan izin alarak, önceki gün yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybeden babaannesi Melahat Altındaş'ın cenazesi için ailesiyle birlikte Akdamar köyüne gitii. Babaannesinin cenaze namazının kılındığı esnada ilköğretim okulu öğrencisi çocuk Köyde bulunan futbol sahası içinde yanında getirdiği topla oynamaya başladı.

Sahada bulunan ve direkleri ereti olduğu bildirilen kale top oynamakta olan Metehan Altıntaş'ın üzerine düştü. Başından ağır yaralanan talihsiz çocuk, kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 674766_detay.jpg
    674766_detay.jpg
    13.2 KB · Görüntüleme: 138
halla halla :S

Geri