Eğitim Semineri ( Dersler )

MySouLNeedLove

New member
Reaction score
0
Eğitim Semineri ( Dersler )

Hackhell Üye Olan Herkesin Belirli Amaçları ve Gayeleri Vardır.

Ama Nerden , Nasıl Başlayabilirim Diye Düşüncelere Kapılanlar Olabilir.

Hackhell da Bir Eğitim Kampanyası Başlatmayı Uygun Gorduk..

Eğitim Konuları Aşagıda Belirtilmiştir ;

1 - Web Hacking

2 - Security

3 - Grafik

4 - Mail Hacking

5 - Networking

6 - Donanım

7 - İşletim Sistemleri

8 - Exploit

9 - Forum ve Portal Kurulumları

Yukarıda Belirtilen Konularda Dersler , Seminerler Verilecektir.

Katılım Şartları ;

# Hackhell de Kendini Yetiştirmeyi Amaçlamış Ama İstedigi Konularda Gelişememiş Kişiler

# Amaçları Ve Dusunceleri Sadece Hackhell ’a - Vatana ve Dinine Adamış Olan Kimseler.

# Yukarıda Belirtilen Derslerden En Fazla 2 Derse Katılabilecek. " Almak İstediginiz Dersi Mailde Belirtiniz..

# Derslere Katılacak Olan Kişilerin Bilgi Seviyesi Nedir ?

# Kendini Kısaca Anlatan Bir Mail Göndermeleri Gerekmektedir. Mailinizi " Suhan Mail Yok'' Adresine Göndereceksiniz.

# Egitime Katılacak Olan Kişilerin Neden Bu Derslere Katılmak İstediklerini Kısaca Anlatmaları Gerekmektedir.

KURALLAR :

#Eğitime Katılacak Kişiler Ciddiyetsizlik Göstermeyecektir. Ciddiyetsizlik Görülen Kişilerin Eğitimleri Durdurulacaktır.

#Belirlenen Tarih Ve Saatlerde Derslere Katılacaklardır.. ( Çok Önemli Bir Mazeret Olmadıgı Müddetce , Eğitime Katılmayan Kişiler Bir Daha Katılma Şansı Bulamayacaklardır. )

#Eğitim Esnasında Yapılacak Hersey Gizlilik İçerisinde Yürütülecektir. Bilgilerin Dışarıya Yansıması Halinde Eğitim Durdurulacak Ve Bilgi Sızdıran Kişi Bulunup Cezai İşlem Baslatılacaktır.

Eğitim Süresi 2 Ay Olacaktır. Eğitim Alan Kişiler Daha Sonra Hackhell da Kıdem Alabileceklerdir. " Bu Yönetime Bağlı Bir Konu Oldugundan Kesinlikle Gecerliligi Bulunmamaktadır "

Eğitim Süreci Tarih Yok Belirlenen Tarihte Başlayacaktır. Bu Zamana Kadar Basvurular Gecerliligini Koruyacaktır. (Tarih Yok) Tarihinden Sonraki Basvurular Kesinlikle Kabul Edilmeyecektir.

Eğitim Hakkı Alan Kişilere Mail Gonderilerek Gerekli Zaman Ve Tarih Bildirilecektir. " Basvuru Yapan Herkes Bu Egitime Tabi Olmayacaktır. Elemeler Sonucunda Liste Cıkarılıp Gizli Bir Sekilde Derslere Baslanacaktır.

(Tarih Yok) Tarihine Kadar Basvuru Yapanlar Eğitime Katılım Haklarının Olup Olmadıgını Gonderilecek Mail Dogrultusunda Ogreneceklerdir.

Bundan Bir Çok Kişi Katılım Olursa Hackhell Admin Arkadaşlar İzin Verilirse.. Baslamayı Düsünüyorum...Hersey Çok Yakında Açıklanacakk

bence mail/msn yoluyla dogru bir sekilde hic birsey ögrenemesin yada cok az o da ise yaramaz
ama hayirlisi olsun arti emegine saglik :goz:

Geri