Yobazlara kâbus gördüren buluşmaya sadece bir hafta kaldı!

Siz Kaç Kişiydiniz= Bu Bir Soru CümLesidir.
Biz Kaç Kişiyiz= Buda Bir Soru CümLesidir.

DoLayısıyLa KendiLerine SordukLarı Soruyu Aynı AnLamda Bende YöneLtiyorum.Biz Kaç Kişiyiz PLatformunu Kastettiğim AnLaşıLmaLıydı.Bu PLatformun Önde GeLen LiderLerden Tuncay Özkan'nın Ne ReziLLikLer Çevirdiğini SıraLamama Gerek Yok.

Forumda Kimseye Soru Sormadım Aktuğ, O Yüzden ALınmana Gerek Yok

alınmıyorum,gereken yerde gereken cewabı werdim
ayrıca çakma Atatürkçülerin ve dincilerin bu ülkede zamanında ve günüzmüzde neler çevirdiklerini senden daha iyi biliyorum.Hala tozpembe hayallerin peşinde koşmaya gerek yok.bitaraf derin dewletten darbe hazırlıkları yaparken diğer tarafda abd ile gizli anlaşmalar yapıyor.obama türkiyeye geldi hersey tozpembe oldu.peki hanginizin haberi war incirliğin kullanılma süresinin uzadıgından,nato gemileririnin izmiri yeni üst olarak kullanacagından veya abd nin trabzon limanını karadenize donanma sokmak için istediğinden ???

konuyu saptırmaya gerek yok ama bilin ki elbet çakma atatürkçülerde,din üzerinden siyaset yapanlarda tarih sahnesinden silinip gidecektir.bu durumda sorarım size.%47,38 e düşer,20 ye düşer,5 e düser.siz ondan sonra kaç kişi olacaksınız ???

alınmıyorum,gereken yerde gereken cewabı werdim
ayrıca çakma Atatürkçülerin ve dincilerin bu ülkede zamanında ve günüzmüzde neler çevirdiklerini senden daha iyi biliyorum.Hala tozpembe hayallerin peşinde koşmaya gerek yok.bitaraf derin dewletten darbe hazırlıkları yaparken diğer tarafda abd ile gizli anlaşmalar yapıyor.obama türkiyeye geldi hersey tozpembe oldu.peki hanginizin haberi war incirliğin kullanılma süresinin uzadıgından,nato gemileririnin izmiri yeni üst olarak kullanacagından veya abd nin trabzon limanını karadenize donanma sokmak için istediğinden ???

konuyu saptırmaya gerek yok ama bilin ki elbet çakma atatürkçülerde,din üzerinden siyaset yapanlarda tarih sahnesinden silinip gidecektir.bu durumda sorarım size.%47,38 e düşer,20 ye düşer,5 e düser.siz ondan sonra kaç kişi olacaksınız ???

Çakma AtatürkçüLerden, Dini Siyaset MaLzemesi YapanLardan, GeLişmişLiğin Önündeki EngeLi MiLLetin Dini OLarak GörenLerden Çok Çekti Bu ÜLke.SaydıkLarının Hepsini BiLiyorsun da Haberin Kaynağı OLan Gazete Neden BunLara Yer VeriLmezken Mitinge Yer VeriLir.Bir Düşün BakaLım.

KuLLanıLıyorsunuz, HaLk 80 Öncesi HaLk DeğiLdir.İLetişim KanaLLarı OLabiLdiğine Açık, BiLgiye ve Habere ULaşmak Çok KoLaydır.Bu Tarzda YapıLAn Her Miting Derin AyrıştırmaLara Sebep OLmaktadır.İnsnları Taraf OLmaya ve KampLaşmaya İtmektesiniz. Miting Düzenleyen Gerçek AmaçLarı İktidar MenfaatLeridir.Bu Anlamda Dini ÇıkarLarı Uğruna MaLzeme YapanLarLa FarkLarı Yoktur.

medyanın satılmış oldugunu sende bende biliyoruz.sizin kaynak verdiğiniz gazeteler veya yazarlarıda gördük. kadının kemoterapiden sacları dökülmüş.bunu malzeme yapan hangi medyaydı kısa bi süre önce burda tartışması olmadımı buun ???
------------
kullanılıyordunuz demissin...
bi düşün acaba siz kullanılmıyormusunuz.sağ partilere oy veren müslümanda vermeyenler kafirmi ???
müslüman olabilmek için illaki bi cemaatemi bağlı olmak gerekiyor ??? veya Atatürkçü olabilmek için dinsizmi olmakmı lazım ???
------------
Zamanında çok gördük cuma cıkışlarında yeşil bayragı acıp seriat diye bagıranları.sence bunlar insanları ayrımcılığa itmiyormu ???

medyanın satılmış oldugunu sende bende biliyoruz.sizin kaynak verdiğiniz gazeteler veya yazarlarıda gördük. kadının kemoterapiden sacları dökülmüş.bunu malzeme yapan hangi medyaydı kısa bi süre önce burda tartışması olmadımı buun ???
------------
kullanılıyordunuz demissin...
bi düşün acaba siz kullanılmıyormusunuz.sağ partilere oy veren müslümanda vermeyenler kafirmi ???
müslüman olabilmek için illaki bi cemaatemi bağlı olmak gerekiyor ??? veya Atatürkçü olabilmek için dinsizmi olmakmı lazım ???
------------
Zamanında çok gördük cuma cıkışlarında yeşil bayragı acıp seriat diye bagıranları.sence bunlar insanları ayrımcılığa itmiyormu ???

Ne ALaka Şimdi; Sağ PartiLerin Dışnda KaLanLar Kafir mi Dedim Ben.Veya Bu Söz Nerde KuLlanıLdı.Kendiz SuçLayıp Kendiniz YargıLıyosunuz, Ondan Biz Samimiyiz Diyorsunuz.

Ben Sana Soruyorum Şimdi, Nerde Cuma Namazı Sonrası Gösteri YapanLar, Nerde ALi KaLkancıLar Nerde Fadime ŞahinLer....

Hepsinin İktidarı Yıkmak ve Yıpratmak İçin Birer Tezgah OLduğu, Darbe Ortamını TezgahLamak ve Darbeye Teşvik AmaçLı OLduğu Ortaya Çıkmadımı?

Sisi Denen Dönmenin Fadime Şahini Nerden ALıp Nereye GizLice Soktuğu; Hangi AmaçLa Bu İşin YapıLdığı, ALi KaLkncının Bu İş İçin Kimden Para ALdığı DeLiLeriyLe Oratya Kondu.Türban AmaçLı YapıLdığı İddia EdiLen ve SokakLarı İnsan SeLi Yapan Danıştay SaLdırısı Davası Hangi DavayLa BirLeştiriLdi.Biz Kaç Kişliyiz ÜyeLeri İLe Cumhuriyet Gaztesine Bomba AtanLarın Organik BağLarını Sizin GüveniLir KaynakLarınız YazmazLar.

Ne ALaka Şimdi; Sağ PartiLerin Dışnda KaLanLar Kafir mi Dedim Ben.Veya Bu Söz Nerde KuLlanıLdı.Kendiz SuçLayıp Kendiniz YargıLıyosunuz, Ondan Biz Samimiyiz Diyorsunuz.

Ben Sana Soruyorum Şimdi, Nerde Cuma Namazı Sonrası Gösteri YapanLar, Nerde ALi KaLkancıLar Nerde Fadime ŞahinLer....

Hepsinin İktidarı Yıkmak ve Yıpratmak İçin Birer Tezgah OLduğu, Darbe Ortamını TezgahLamak ve Darbeye Teşvik AmaçLı OLduğu Ortaya Çıkmadımı?

Sisi Denen Dönmenin Fadime Şahini Nerden ALıp Nereye GizLice Soktuğu; Hangi AmaçLa Bu İşin YapıLdığı, ALi KaLkncının Bu İş İçin Kimden Para ALdığı DeLiLeriyLe Oratya Kondu.Türban AmaçLı YapıLdığı İddia EdiLen ve SokakLarı İnsan SeLi Yapan Danıştay SaLdırısı Davası Hangi DavayLa BirLeştiriLdi.Biz Kaç Kişliyiz ÜyeLeri İLe Cumhuriyet Gaztesine Bomba AtanLarın Organik BağLarını Sizin GüveniLir KaynakLarınız YazmazLar.

alakası şu.ülke öyle bir hale sokuldu ki 80 öncesinden daha tehlikeli bir duruma getirildi.kemalizm koministlikle,müslümanlık terörizmle bir anılır oldu.ermeni,kürt sorunuda üzerine tuz biber.ayrıca bizim kaynaklar demene kesinlikle karsıyım.herzaman medyanın satılmış oldugundan söz ederim.bu durumda herhangi bir yayın organını kayırmamı bekleyemezsiniz.dün ali kalkancılar vardı bugünse veli küçükler,ve cemmaat liderleri.hepsinin köküne inecek olursakda abd ve onun yaltakçısı olan iç ve dış güçler...

Neden ergenekon ahmet türk denen ite dokunmuyor,neden abd deki iş adamları ,itirafcılar
cemmat liderlerini getirip yargılayamıyor,gücümüyetmiyor yoksa dokunulmazlık zırhına işlemiyormu.zaten o ayrı bi muamma.tek basına iktidar olan bir parti o kadar adaletliyse neden dokunulmazlıkları kaldıramıyor ??

ergenekon pkk ie baglantılıysa neden bunca tutuklamadan sonra hala askerim şehit oluyor ??

alakası şu.ülke öyle bir hale sokuldu ki 80 öncesinden daha tehlikeli bir duruma getirildi.kemalizm koministlikle,müslümanlık terörizmle bir anılır oldu.ermeni,kürt sorunuda üzerine tuz biber.ayrıca bizim kaynaklar demene kesinlikle karsıyım.herzaman medyanın satılmış oldugundan söz ederim.bu durumda herhangi bir yayın organını kayırmamı bekleyemezsiniz.dün ali kalkancılar vardı bugünse veli küçükler,ve cemmaat liderleri.hepsinin köküne inecek olursakda abd ve onun yaltakçısı olan iç ve dış güçler...

Neden ergenekon ahmet türk denen ite dokunmuyor,neden abd deki iş adamları ,itirafcılar
cemmat liderlerini getirip yargılayamıyor,gücümüyetmiyor yoksa dokunulmazlık zırhına işlemiyormu.zaten o ayrı bi muamma.tek basına iktidar olan bir parti o kadar adaletliyse neden dokunulmazlıkları kaldıramıyor ??

ergenekon pkk ie baglantılıysa neden bunca tutuklamadan sonra hala askerim şehit oluyor ??

neden tarikat şehleri... çıkıp bu ülkeye şeriatt getirecez diyor... neden Velev ki türban siyasi simge olsun... oluyorda içeriye atılmıyor... neden bilim yuvaları üniversitelerin rektörleri atılıyor... neden sahte dinciye imancıya allahcıya bişeyler olmuyorda... hep muhaliflere oluyor... acaba kökeninde atatürk'ü kaldırmaktan bunlar mı oluyor... :goz::goz::goz:

DokunuLacak O Kadar Çok İt Var ki! Saymaya KaLksam Sıra GeLmez ve Bu Listede Ahmet Türk OrtaLarda Yer ALır.Hadi Onun DokunuLmazLığı var.Osman Baydemirde Dışarda.Hepsini Ortadan KaLdıracak Bir Babayiğit Varsa bende Arkasındayım.Cemaat Liderinden Kasteetiklerin Kim BiLmiyorum.Ama Tahminen FetuLLah GüLeni Kastediyorsun.O Gıyabında YargıLandı, Avukatlara davaya Girdi.Beraat Etti.DoLayısıyLa Türkiyeye Girişinin Önünde EngeL Yok.Suç Yoksa cezada Yoktur.Siyasi Görüşünün Sana Uygun Düşmemesi YargıLanacağı AnLamına GeLmemektedir.

Aktuğ Geçen Hafta Sizin DeyimizLe ''İsLamcı'' TeröristLere Karşı Eş ZamanLı OperasyonLar YapıLmadımı? Haberdemi İzLemiyorsun?

DokunuLacak O Kadar Çok İt Var ki! Saymaya KaLksam Sıra GeLmez ve Bu Listede Ahmet Türk OrtaLarda Yer ALır.Hadi Onun DokunuLmazLığı var.Osman Baydemirde Dışarda.Hepsini Ortadan KaLdıracak Bir Babayiğit Varsa bende Arkasındayım.Cemaat Liderinden Kasteetiklerin Kim BiLmiyorum.Ama Tahminen FetuLLah GüLeni Kastediyorsun.O Gıyabında YargıLandı, Avukatlara davaya Girdi.Beraat Etti.DoLayısıyLa Türkiyeye Girişinin Önünde EngeL Yok.Suç Yoksa cezada Yoktur.Siyasi Görüşünün Sana Uygun Düşmemesi YargıLanacağı AnLamına GeLmemektedir.

Aktuğ Geçen Hafta Sizin DeyimizLe ''İsLamcı'' TeröristLere Karşı Eş ZamanLı OperasyonLar YapıLmadımı? Haberdemi İzLemiyorsun?

bende ondan bahsediyorum işte..
o kadar operasyon yapılıyr bilmem nerdeki hücre evleri basılıyorsonuc ne ?? dahabugün 1 sehit daha verdik.sence yapılan operasyonlar ne işe yarıyor ?? yapılmasın demiyorum.ama bence iyiyide kötüyüde fişlemekten baska bi işe yaradıgını henüz göremedim.

hepsini ortadan kaldıracak bir babayiğitin arkasındayım demişsin.ozaman kaldıramayanların neden arkasındasın ??

madem sucsuz bahsettiğin kişiler ozaman neden türkiyeye gelmiyorlar ??
neden arazisinde mühimat bulunan iş adamı gelmiyor
sağlık sorunları buna bir engelmi ??
türkiyede doktor hastanemi yok.
nedenini ben söyleyim.çünkü abd de bulundukları konum çok rahat

ne deyim...
topla tüfekle alamadıkları vatanımı siyasi entrikalarla ellerine gecirecekler ya...seni bana beni ona kıydıracaklar yaa
Allah sonumuzu hayretsin

Uyarı.

Arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde kullandığımız kelimelere dikkat ederek tartışalım iyi forumlar.

ALLah Sonumuzu Hayır Etsin Temnennisine ve Duana KatıLıyorum ve Amin Diyorum.

İnsanLarınNerde Yaşamak İstedikLeri Beni BağLamaz Ama GözaLtına ALınma Kararı OLanLarın Dönmemesine ŞüpheyLe Bakarım.ELLeri KeLepçeLi Bu OLanLar Atattürk Türkiyesine Yakışmıyor Diyenlerinde Arkasında OLmam.

şu baştaki tek bir cümlen bile ,yani Ahmet Türke neden dokunulmuyor sözüne bile şu cevap yetermi bilmem ama izahını anlamak çok zor olmaz aktuğ;
desemki onun ergenekonla bağlantısını çözmek içinde az sabretseniz, şu davayı sulandırmasakta el birlik ,altından neler çıkacağını görsek iyi olmazmı? bak işin başındaki paşalardan henüz yeni yeni ifadeler alınmaya başladı.. ergenekonun küçük adamları yani piyonlarını baya sorguladılar ve işin ucu daha yukardakilere yeni değmeye başladı. hilmi özkök paşa yeni ifade verdi. bugün geçen haberlerde de fırtına paşa-özden örnek- gibi dönemin komutanlarının ifadeleri alınacak( ha bunları söylerken suçlama var demiyorum) ,demek istediğim bazıları gibi işi sulnadırmasalarda davanın akışı adam gibi yürüse pkk yada dehap bağlantılı ahmet türk gibilewrin ergenekon bağını ozaman çok rahat göreceğimizden hiç şüphemiz olmasın. bu örgütün ABD maşası olduğunu söyleyeceksiniz ,israil bağlantılarını anlatacaksınız ,sonrada aynı bağın ergenekonla ilişkisi olmadığını söyleyeceksiniz bu mantıklı bişeymi? bırakın daha yeni yeni o derinlere iniliyor.. bu kadar pis bir organzie işi hemen 3 tane asker-sivil-prof üzerinden olmayacağını send ebilrisin. o zaman gör işte Ahmet türk denen pkklıların nelerle kimlerle ortak taşeron hizmetleri verdiğini. hem dokunulmuyor deyip hemde dokunmaya çalışanları kötüleyerek savcıya ve mahkemeye hakaretler ederek bir sonuca varmayı nasıl düşünebilrisinziki?

ayrıca mitinglerin olması çokta anlamlı ve güzel bişey bence.. yapan eden yapsın. cumhuriyet onlar bayrak sallayacağı için kurtulmaz, başkalrıda yeşil sancak açtı diye batmaz. bizim rüya yada kabus görecek bir durumumz yok. yani herkes müsterih olsun. bu milletin üstünden ne darbeler ne işkenceler geçti gitti,onlardan pişmiş olan halk şimdi kalkıp 3 tane sivil toplumcu -5 tane chp li yürüyecek diye kabus görmez. biz zamanında onların ellerindeki kızıl bayrakalrıda gördük. yürüyeceklerse banamı yürüyecekler benim üstümemi gelecekelr.. yollar yürümekle aşınmaz. yürüsün kardeşler ayaklarına derman.. kaç kişi olurlarsa olsunlar..

Her Kim Olursa Olsun...
Sağcısı ,,solcusu ,,milliyetcisi,,ateisti.....
Karşısındakinin Insan Olduğunu Unutmayıp,,kendi Doğrularını Başkalarına Dayatmayan ,,saygıyı Elden Bırakmayan BANA YAKINDIR

Kendi Menfaati Uğruna Başkalarına Eziyet Eden,,,haklarını Elinden Alandan Daha Zalim Ve Aşşağılık Kimse Bulunamaz...

Menfaatleri Uğruna Dini,,atatürkü,,milliyetciliği ,,v.s Alanların Topunun....

Her Kim Olursa Olsun...
Sağcısı ,,solcusu ,,milliyetcisi,,ateisti.....
Karşısındakinin Insan Olduğunu Unutmayıp,,kendi Doğrularını Başkalarına Dayatmayan ,,saygıyı Elden Bırakmayan BANA YAKINDIR

Kendi Menfaati Uğruna Başkalarına Eziyet Eden,,,haklarını Elinden Alandan Daha Zalim Ve Aşşağılık Kimse Bulunamaz...

Menfaatleri Uğruna Dini,,atatürkü,,milliyetciliği ,,v.s Alanların Topunun....

İmza= DrMcNamara

İmza= DrMcNamara

ÖYLE KARDEŞ...

BU ZAMANA KADAR İNSANLAR BİRBİRLERİNE SAĞCI SOLCU ULUSALCI LAİK YOBAZ V.S DİYE YAKLAŞMAKTAN GÖZÜNÜN ÖNÜNDEKİ ADAMIN NASIL BİRİ OLDUĞUNA BAKMA FIRSATINI YAKALAYAMADI...

BIRAKIN BU İŞLERİ KİMSE KİMSEDEN KORKMAZ...KİMSENİN UYKUSUDA KAÇMAZ..
ADALET,,HÜRRİYET ,,EŞİTLİK..

BAKALIM ARKADAŞLAR BU KONUYA NASIL YAKLAŞICAKLAR...AMA OLMAZ DOĞANIN KANUNU BU...MUTLAKA BİRİ BİRİNİ EZMEYE YEMEYE ÇALIŞACAK.

mitingler kamu mallarına ve insanlara zarar verilmedikten, devletin bölünmez bütünlüğüne, diline, bayrağına aykırı içerikler taşımadıktan sonra, insanlara verilmiş en demokratik bir haktır.

aslında üzerimize bir HH yazsak da meydanda bulsak birbirimizi nasıl olurdu?

Zamanında İsmet İnönü'ye demişlerdi..

'' İşte Paşam,Tüm İstanbul burada..''

Miting alanı dopdoluydu haliyle..

Ve seçimlerde İstanbul'dan çok düşük bir oy almışlardı..

Cumhuriyet Mitingleri de öyle

Geri