Yoğurtlu Ev Kebabı

kuzay

Pesimist
Katılım
2 Nis 2007
Mesajlar
28,387
Reaction score
0
Puanları
0
Konum
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Yoğurtlu%20Ev%20Kebabı-B.jpg



Mutfak: Klasik Tanımlar

Yemek Türü: Kebap-Pide-Dürüm ve Pizzalar

Hazırlama Süresi: 10

Pişirme Süresi: 10

Kişi Sayısı: 4



trans.gif
Malzemesi:

250 gr. kıyma 4 adet pide 2 su bardağı yoğurt 1 adet kuru soğan Karabiber Tuz Üzeri için: 1 yemek kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kuru nane 2 diş sarmısak​

trans.gif
Tarifi:

Kıymaya rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz koyup yoğurun. Elinizi arada bir suya batırarak misket köfteler yapın. Köfteleri yağsız tavada sallayarak kızarttıktan sonra servis tabağına alın. Pideleri ısıtıp köftelerin üzerine paylaştırın. Üstüne sarmısaklı yoğurt dökün. Servis yapmadan önce tavada tereyağ, pul biber ve naneyi kızdırıp kebabın üstüne dökün. Bekletmeden servis yapın.​
 
kuzay abı ne zaman yapacaksın bızlere kebap partisini..
 
ağzımın suyu aktı..çok güzel görünüyor..teşekkürler
 
yenmezmi be açken dahada dayanılmaz oluyorlar.
 
Geri
Üst