Yine Yeni Yeniden Artık Gitmemek Üzere Burdayım (:

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Uzun bir aradan sonra başlıktada belirttiğim gibi artık kesin dönüş yaptım :) Burda olmadığımı düşündüğünüz süreçte aslında yine burdaydım ama buna sadece Hackhell'in devamlılığı için teknik anlamda diyebiliriz. :001_smile:

Yokluğumda yaşanan aksaklıklara, kırgınlıklara, tutulamayan sözlere dönüşümle birlikte bir çizgi çektim. Bu süreçte ilk günden bu yana bizi hiç yanlız bırakmayan başta Reactor ve halen bizimle devam eden diğer yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerin varlığı birgün olsun gözümün,aklımın arkada kalmasına imkan vermedi.

Bundan sonrada eskiden olduğu gibi Yönetim anlayışımız sadece Hackhell'in çıkarları gözetilerek bireysel yönetimden uzak kurumsal bir yönetim yapısı esas alınarak devam edicektir.

Bugünden itibaren Hackhell ile ilgili hedefleri artık büyütüyorum ve uzun bir süredir soluklanan Hackhell'i yine eskisi gibi bıraktığı koltuğuna oturtabilmek adına 7/24 burda olucağımı bilmenizi istiyorum.

Çıkmayan candan umudu kesmeyip destek olan herkese teşekkürler :smile:

bazı iLginç cümLeLere imza atan üyeLerimiz şu konuyu forumda görse ne yapar acaba?
yine,yeni,yeniden hoş geLdiniz

Umarım hackheLL hakettiği yere,bir zamanLar oLduğu gibi Türkiye'nin iLk 100 sitesi arasına girer sayenizde..

BirLikten kuvvet doğar,yeniden hoşgeLdin bora abi..

Hoşgeldin Webmaster'ım Seni Yeniden Burda Görmek Güzel :sigara:

Hosgeldiniz tekrardan :smile:

hocam tekrardan hosgeldin.... aslinda en eskilerden biri olarak düsüncelerimi uzun uzun kaleme almak isterdim ama su an icin acilen geldigim gibi gitmem gerek. o neden le bu sekilde oldugu gibi kalsin bisey eklemiyecegim sonrada...... sevindim canigönülden hosgeldin...............

Hoşgeldin dark.
Eski haline geleceğinden hiç şüphemiz yok zaten.

Tekrar Hoşgeldin Abi.

HoşgeLdin kara kartaL..Elbet eski haLimize döneriz yeter ki isteyeLim..

Ama ayrıca şunu beLirtmek isterim senin oLmadıgın süreçte react0r, sende biLirsin ki en az senın kadar çabaLadı savaştı ve herşeyi oLgunLukLa karşıLayıp tek başına bi mücadeLe verdi..Onada ayrıca teşekkür etmemiz gerekiyor..Sezarın hakkı sezar'a biz beşiktaşLıLar böyLeyizdir..:)

Hoşgeldin Baskan..

Geri