Yine Türk Zekası

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Bi arkadaşım anlatmıştı oradan hatırlıyorum. (Gerçek olay...)

Bozuk para atıp karşılığında sigara alınan makineler varya, işte o makineler Almanya'ya ilk defa bir işadamı tarafından getirilmiş ve ülkenin her yerine kurulmuş. İş Adamı'nın çalışanları her ay makineleri düzenli olarak kontrol edip, paraları alıyor ve yerlerine sigaraları yerleştiriyor. Yanlız makinelerden birinde 3 sigaralık para var ama 15 sigara alınmış ve para hazneside su dolu, nedenini aylarca araştırıyorlar ama bulamıyorlar (3 ve 15 sayıları atmasyondur.. ). İş adamı çıldırmak üzere, olayı açıklığa kavuşturmak için gazeteye; bunu kimin yaptığını ve eğer nasıl yaptığını anlatırsa yüklü bir miktar para vereceğini ve davacıda olmayacağı ilanını veriyor. Tahmin ettiğiniz gibi bizim Türklerden biri gidiyor ve nasıl yaptığını anlatıyor... İlk önce Sabunlara paranın kalıbını çıkarmış, sonra o kalıplara su doldurup dondurmuş ve buz parçaları ile de sigaraları almış... . Adam tebrik ediyor, parasını verip gönderiyor

alıntı

hep onlar bizi kazıklıycak diil ya.bizde böle çakarız onlara:D

Abi nie sigara ama anladım tamam paran olmaz bişeye ihtiyaç duyarsında nie sigara :D

oradan bedeva sigara alıyor dışarıda satıyor para kazanıyor......

( bu da bir tez..)

Türk ün gücü işte :D
pis işlere kafamız süper çalışır...

mendo dostum bu iyiydi işte. benim ermeni bir kız arkadaşım var, bilirsin işte... madem ki ermenisin... geyiği. Oda sürekli bende sana birşey bulucam diyip duruyordu. Söyliyim bari.. :)

kafa zedka var bizde ama kullanmasını bilene ...

Geri