"Yine oyunlar oynanmaya başladı"

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
TFF 1. Lig'de kalma mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor'da başkan Zafer Atalay, Elazığspor ile yapacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu..

ZaferAtalay_280212.jpg

Zafer Atalay, Elazığ maçının lig mücadelesi açısından çok önemli olduğunu kaydederek, "Ligde kalmamız ve rahat bir nefes almamız için Elazığ karşılaşmasını kazanmamız gerekiyor" dedi.

Atalay, takımın bu maçın hazırlıklarını kulübün tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam ettirdiğini belirterek, tamamen maça odaklandıklarını ve Elazığspor maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade etti.

Atalay şöyle devam etti:
"Hedefimiz kalan maçları kazanıp ligde kalmak. Elazığspor'un güçlü ve iddialı bir takım olduğunu biliyoruz. Ancak biz de güçlüyüz. Bizim de üç puana ihtiyacımız var. Taraftar desteğini de arkamıza alarak maçı kazanmak istiyoruz"

Bu arada kulüp yönetiminin, sezonun bitimine 3 hafta kala küme düşmeme mücadelesinde taraftar desteğini artırmak amacıyla tüm biletlerin fiyatlarını 3 liraya düşürdüğü öğrenildi.

Atalay, "Özellikle, ligde iddiası olmayan takımları ciddiyete davet ediyorum. Bir hafta evvel sakat olduğu için oynatılmayan futbolcuların, ertesi hafta sahaya çıkıp maçta oynadığını görüyoruz. Herkesin dikkatini çekmek istiyorum, herkesi göreve davet ediyorum. Özellikle TFF yetkililerini, gözlemcilerini ve temsilcilerini. Yine oyunlar oynanmaya başladı. Lige boş veren takımların, oyuncularını ve teknik heyetlerini ciddiyete davet ediyorum. Takımların yaptığı mücadelelerin onurlu olması gerekmektedir. Kimse perde arkasında oyun oynamasın. Futbol camiasında neyin ne olduğu hemen görülür. Hak yemenin ve adaletli davranmamanın cezası yüce Allah katında görülüp, defteri dürülür..." dedi.

Ajansspor.com

Geri